Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עובדות:

1. אני צריך להחזיק 2 רכבים אחד לי ואחד לאישה

2. אחד מהם חייב להיות רכב 7 מקומות לגילאים 2 עד 12

עכשיו השאלה :

האם כדאי לקחת רכב 7 מקומות מהעבודה ולשלם בסביבות 1500 ש"ח מהנטו לרכב ששוה 150K ונסועה של 20K בשנה ולאישה לקנות רכב קטן לנסועה של 8K בשנה.

או שמה לקנות רכב 7 מקומות לאישה כמו מאזדה 5 או משהו דומה ולקחת רכב מהעבודה הכי זול שניתן למצוא נניח סוזוקי קטנה וידנית

כל המשפחה נוסעת ביחד בערך פעם בשבוע .

תודה לכל המגיבים .

פורסם

מהנתונים שאתה מוסר: לדעתי, אתה נמצא יותר על הכביש ולכן חשוב שיהיה לך נח. אתה תחכיר מהעבודה רכב 7 מקומות. בפירוש יהיו לו כסאות טובים יותר מאיזה סופר מיני. אשתך נוסעת מעט אז תקנה לה סופר מיני משומשת. אלה גם בדר"כ מכוניות פשוטות יותר מיעוט תקלות וחלפים זולים יותר.

נתון חסר נוסף: בדר"כ בהחכרה הדלק על חשבון החברה. רכב 7 מקומות יצרוך יותר דלק. עדיף להעמיס זאת על חשבון החברה.

פורסם (נערך)

שלום

לא ציינת אם זאת תוספת על רכב קטן של 1500 ש"ח או שזה כל הסכום.

אני הייתי באותה נקודה שלך ולפני כ4 שנים עברתי לרכב קטן ומחזיק באופן פרטי רכב של 7 מקומות, עקב העובדה שב95% מהנסיעות אנו נוסעים ברכב הקטן

יוצא שאני חוסך הרבה מאוד כסף (1000 ש"ח בערך נטו בחודש זה ההפרש בין הרכב "הקטן" שלי לרכב 7 מקומות הזול ביותר שיש כיום).

במידה והרכב עולה לך רק 1500 ש"ח נטו זה מחיר מציאה הרבה הרבה יותר זול מכל אופציה פרטית.

עריכה אחרונה על ידי llaavvii
פורסם

אצלי הפוך

הנסועה של אישתי היא נמוכה והדלק בסביבות 200 שח בשבוע ורכב חדש 7מקומות

נוסעת לעבודה 1.5 קמ מהבית לא מתעסק אם הרכב היות והוא חדש אמין (קיה סרנטו) ביטוח זול 3300 שח בשנה

מסיעה ילדים כל היום מה גם שחופש גדול אצלנו חשובה אמינות וחוסר תעסקות למעט רחיצה.כמובן שבסופי שבוע

הרכב שלי על הנסועה הגדולה נח ונוסעים ברכב הגדול יותר והנוח יותר.

אבל בכללי את הרכב היקר יותר הייתי קונה בליסינג ואחר כך תחליטו מי נוסע ובמה

פורסם

הרכב שנוסע מעט שיהיה הגדול ובבעלות פרטית, כמובן שכדי לחסוך עלויות עדיף לקנות משומש. מהעבודה לקחת רכב קטן יותר.

למרות שיש מצב שעדיף לך רכב פרטי בשני הרכבים עקב נסועה לא גבוהה.

פורסם

מבחינה הגיונית

הרכב היקר מבין ה 2 קונים בליסנג...הוא זה שמאבד יותר שווי שימוש חודשי ורוצים לנצל אותו.

מניסיון רכשתי לאישתי יונדאי סנטה פה 2007 נרכש ב 2009 כמעט שנתיים על הכביש רכשתי אותו אם 60000 קמ

עלה לי 133000 שח נסעה 4 שנים הגיעה ל 80000 נימכר לפני שנה בדיוק ב 68000 ...קמ בשנה כלום וחצי טיפול כל שנה

בלי יוצא מהכלל טיפולים לא זולים כי פדנט אני וכל טפול חייב לסדר כל מיני קטנות (להבדיל מליסינג)

רכב לא מנוצל "הפסד גדול"

רכב יקר קונים בליסינג ומנצלים יותר!!!

• תוכן חדש...