Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא הבנתי את המשפט הבא:

כעת צפויה החברה להתמקד רק ביבוא של דגמי פורד ארה"ב, כמו מוסטאנג ואקספלורר
.

פיאסטה / פוקוס וכו' נמכרות גם בארה"ב.

ההנחה שלי היא שהם מתכננים ליבא רק מארה"ב בגלל הדולר הנמוך, בין היתר גם את הפוקוס והפיאסטה (רק שלא יתפתו להביא את הפיאסטה 4 דלתות הכעורה).

אם הם מתכננים באמת לייבא רק כלים גדולים אז זה חבל מאוד, כי במקום להיות מתחרה אמיתית היא תהפוך ליבואנית רכבי נישה.

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני מכיר שני לקוחות שקנו פורד ושאלתי אותם אם הם רכשו מאיילון מוטואס והם לא ידעו על מה אני מדבר איתם. אמרו לי קנינו מהיבואן הרשמי(כאילו לכל חברה כאן במדינה יש יבואן לא רשמי).

החיים הם כמו....

פורסם

אם הם מתכננים באמת לייבא רק כלים גדולים אז זה חבל מאוד

זה בדיוק מה שהם מתכננים לעשות על פי הכתוב:

אחת הסיבות העיקריות להפסקת יבוא דגמי פורד אירופה היא העובדה שדגמים אלה משווקים באגרסיביות על ידי דלק מוטורס בשלל מבצעי מכירות, זאת בניגוד לדגמי פורד ארה"ב שכלל אינם משווקים על ידי דלק מוטורס.

אופנוען

פורסם

רוב הציבור מעדיף,לקנות מהיבואן וללכת למוסך של היבואן.

לקנות מיבוא מקביל ואז לחפש מי יתן לך שרות זה לא דבר שכל אחד מוכן לעשות.

לפורד ארהב אין מה להציע ללקוח בארץ.

פורד אדג' ואולי עוד דגם אחד.

אייל

פורסם

אין כמעט דגם של פורד אירופה שלא נמכר גם בארה"ב או ימכר שם כאשר יוצר דגם חדש (אולי רק ה-B מקס וקא לא ישווקו בארה"ב). דווקא לפורד אמריקה יש כמה יתרונות כמו לקבל דגמים מסוימים לפני השוק האירופאי והעבודה שתמיד תהיה תיבה אוטו' בהיצע כבר עם השקת הדגם.

לגבי שאר הדברים, אין ספק שאיילון מוטורס לא גורמת ללקוח להעדיף אותה במיוחד, חוץ מזה שכניראה שזה רק שר התחבורה שהפך אותם להרבה יותר ממה שהם - עוד סוג של סוכנות ייבוא אישי.

פורסם

יבואני מרצדס ניסו להביא גם יבוא מקביל של רכבים "כמעט חדשים" במחיר זול יותר. זה לא הלך...

אז הם הופכים להיות יבוא אישי - אני מקווה ששם יצליחו יותר. חבל על ה- ST.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחרי קפיצה קטנה אליהם הובהר לי שהם לא מפסיקים לייבא פורד אירופאי, למרות מה שכתוב בכתבה.

מי שרוצה להזמין פיאסטה ST, יכול (ואני ממליץ).

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

גל, בכתבה רשום שאיילון מוטורס אישרו את הדברים, ופה אתה כותב שלא כך הדברים. אתה יכול להבהיר על מה מדובר אם כבר היית שם? אם אין כוונה להפסיק, אולי הכוונה היתה לייבא דגמי מרצדס במקביל ולא במקום?

כמו כן, בנוגע לפיאסטה שעליה כתבת פה - האם אתה יודע מה מחיר המחירון שלה היום? (אני לא שואל כמה שילמת ביחס למחירון, אלא כמה המחירון היום לצרכן). האם היא עתידה לעבור מתיחת פנים או עדכון אחר בטווח הזמן הקרוב? תודה.

ד"א - אם כבר העלנו את סוגיית רכבי הסופר מיני החמות, קרובי משפחה שהזמינו פיג'ו 208 מאובזרת (1.6 אוטומטית) וקיבלו אותה ממש אתמול, מדווחים שמחיר ה- 208GTI הוזל לאזור ה- 155K ש"ח.

פורסם

מה שנאמר לי זה שהם אכן יתחילו ליבא מרצדס, אבל הם לא מפסיקים ליבא פורדים אירופאים.

אני לא יודע בכמה הם מציעים את הפיאסטה, אבל אני יכול לנחש שזה באיזור ה 170K ש"ח (לא מגובה בעובדות).

נהגתי על ה 208 GTI ואהבתי אותה. יש שירימו גבה, אבל אני חושב שמדובר בתמורה טובה למחיר. למרות זאת, הפיאסטה מתנהגת ומרגישה הרבה יותר כיפית, גם בעיני בעלים של 208 GTI.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

כמה חיכיתי ליום שיהיה יבוא מקביל למרצדס,היבואן בארץ פשוט חוגג על הלקוחות במחירים הזויים ואבזור במחיר מופקע.השאלה היא מה יהיו המחירים שלהם.

פורסם

אני לא יודע מהיכן החלטת שצריך לחפש מי יתן לך שירות ,

קנינו בחברה בשנה שעברה פיאסטה ידנית 1.2 ברמת גימור גבוהה יותר ממה שדלק מוטורס מוכרים באילון מוטורס

אחרי זמן קצר הייתה בעיה (בדיעבד התברר שזאת בעיה בחיבור של המצבר ) במוסך המרכזי של דלק מוטורס בניר צבי תיקנו את הבעיה ללא כל תשלום (במסגרת האחריות )

כמובן שהרכב כבר עבר בנוסף טיפול באותו מוסך ללא כל בעיה מיוחדת.

היבואן הרשמי חייב לתת לך שירות גם אם קנית אצל היבואן המקביל

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אם זה המצב, אנחנו רק יכולים להצטער.

העם רוצה תחרות!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...