Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!

אני עוזר לאמא לבחור רכב סופר מיני, עכשיו ההתלבטות בין שלושה רכבים- פורד פיאסטה או יונדאי i20( מהאתר מוטודיל שמנכרים שם בהנחות של 15 אלף בערך...) או יונדאי i10 חדשה מהחברה(למרות שהיא מיני, אני יודע...).

הצרכים שלה הם רכב פשוט, לא נוסעת הרבה, בינעירוני ועירוני אותו הדבר, חשוב שיהיה בטיחותי, נוח, וצריכת דלק סבבה כזה.

הפיאסטה ידועה בתור נוחה יותר, נסיעה טובה יותר, צריכת דלק פסדר, אבל אני רק מתלבט על התיבת powershift הזו ואמינותה, נניח והנסיעה מרצה אותה, האם התיבה תעשה בעיות? לא רוצה שהיא תבלה במוסך, שתוכל לרוץ עם הרכב כמה שיותר שנים(עד עכשיו הייתה לה סוזוקי סוויפט 2008,אמין...).

הi20 אמינה, פחות נוחה, אבל רכב טוב מכל הבחינות,ו..זהו. רציתי שתהיה לה איכות נסיעה טובה יותר עם הפיאסטה.

עכשיו הi10(אוטומט,הגרסה המאובזרת) רכב חדש, מאובזר יותר, בידוד רעשים וכזה, אך כוכבי הבטיחות קצת אכזבו אותי...

מה אתם אומרים תכלס עדיף?? הדבר המרכזי הכי חשוב זו אמינות(צריך לזכור שהיא נוסעת גג 10 אלף קילומטר בשנה), נוחות ובטיחות.

מחירים: פיאסטה: 87 אלף.

i20- 85 אלף.

i10- 80 אלף.

תודה לכם!!

פורסם

אני עם הרכב שנה. למעט עדכוני תוכנה לא היו שום בעיות. זה גיר רובוטי שדורש הסתגלות קצרה במהירויות נמוכות, אך יש לו יותר יתרונות מחסרונות כי הוא גורם לרכב להיות אחד הזריזים והמהירים בקבוצה. מלבד זאת, רכב נוח מהנה מאוד. רק קח בחשבון שבליסינג הוא מגיע ללא מערכת מולטימדיה ששווה משהו כמו 5,000 שקל, מה שמגיע אצל היבואן.

פורסם

תודה. האמת שהיא לא צריכה מולטימדיה וכל זה.. צריכה פשוט וטוב. גם זריזות ומהירות היא לא צריכה האמת, כל רכב היום ירצה אותה מבחינת המהירות שלו.

אולי עדיף באמת לא להיכנס איתה לגיר רובוטי וכל העניינים האלה ופשוט לקחת את הגיר הרציף הפשוט... מה אתם אומרים?

ההתלבטות היא כאילו בין הנוחות של הפיאסטה לעומת הi20, ובין אמינות האוטו והגיר של הi20 לעומת האמינות הבלתי ידועה של הפיאסטה..

פורסם

הגיר של היונדאי אמין ומוכח כמה שנים,זה של הפיאסטה עדיין לא,אי אפשר להגיד איך הוא יהיה כשיהיה ישן,אבל בנתיים זה לא נשמע כמו dsg.

יצא לי לנסוע בעיר על גיר כזה,עדיף מהרובוטי חד מצמדי ללא ספק,אבל עדיין יש מאט דיילי בהילוכים נמוכים.

כרכב הייתי מעדיף אץ הפיאסטה בזכות חומרים עדיפים,מאוד בטיחותי וצריך להיות חסכוני יותר מהיונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן התלבטות קשה... יאריס וסוויפט לא באופציה כי אין להן הנחות ואנחנו לא מעוניינים לקנות ב100 אלף חדש וגם לא להסתבך עם יד 2 עכשיו...

עוד כמה אנשים בבקשה? אני מעוניין לשמוע עוד כמה דעות על ההתלבטות בין הפיאסטה שהיא יותר רכב מהיונדאי אך פחות בטוחה מבחינת אמינות רכב/גיר?

פורסם

מה הכוונה יותר רכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תשכח שיש לך אחריות לשלוש שנים ובגירים הרובטיים הם אף מרחיבים את האחריות. מבחינת איכויות של רכב, הפיאסטה עולה על היונדאי בכל הפרמטרים, אולי מלבד המרווח בספסל האחורי. היונדאי לא אופציה רעה, אבל פשוט פחות טובה, לפחות לדעתי, מהפיאסטה. אם אתה לא שקט נפשית, לך על בטוח וקח יונדאי. בכל מקרה לא תיפול פה

פורסם

התכוונתי יותר רכב מבחינת נוחות, איכות חומרים, בטיחות, נסיעה, כמו שכתבו מעל...

shimib1977, מסכים איתך, אבל אפילו שיש אחריות לא בא לי שהיא תצטרך להגיע למוסך, ובמיוחד שידוע שהאחריות הזו עושה רק צרות והם לא מוכנים לתקן את זה ומושכים אותך לפה וכו' וכו'...

פורסם

תראה, כל דבר שהוא מתקדם טכנולוגית מועד גם ליותר תקלות. זו באמת דילמה - מצד אחד ללכת על משהו מיושן עם אמינות מוכחת או מודרני ומתקדם עם אמינות מוטלת בספק. בכל אופן, אני לא נתקלתי בפורום הזה ביותר מדי תלונות על הגיר של הפיאסטה, ואני לא חושב שהיא תצטרך להגיע למוסך כל שני וחמישי. זה קצת מוגזם. היא צריכה פשוט לעשות נסיעת מבחן על שני הרכבים ולהחליט מה יותר מתאים לה. אגב, גם את הרנו קליאו ראיתי באתר מוטורי ב-94 אלף שקל. שווה בדיקה, כי פה כבר מדובר ברכב איכותי כמו הפיאסטה, אבל מעוצב יפה יותר ומאובזר הרבה יותר.

פורסם

מזה האתר הזה מוטורי? לא הצלחתי למצוא...

94 אלף כבר טיפה יקר יותר ואני מעדיף להוציא את הרנו מהתחרות למרות שזה אחלה רכב...

פורסם
תראה, כל דבר שהוא מתקדם טכנולוגית מועד גם ליותר תקלות. זו באמת דילמה - מצד אחד ללכת על משהו מיושן עם אמינות מוכחת או מודרני ומתקדם עם אמינות מוטלת בספק. בכל אופן, אני לא נתקלתי בפורום הזה ביותר מדי תלונות על הגיר של הפיאסטה, ואני לא חושב שהיא תצטרך להגיע למוסך כל שני וחמישי. זה קצת מוגזם. היא צריכה פשוט לעשות נסיעת מבחן על שני הרכבים ולהחליט מה יותר מתאים לה. אגב, גם את הרנו קליאו ראיתי באתר מוטורי ב-94 אלף שקל. שווה בדיקה, כי פה כבר מדובר ברכב איכותי כמו הפיאסטה, אבל מעוצב יפה יותר ומאובזר הרבה יותר.

לגבי הקטע המודגש: מה לגבי אנשים שמתלוננים על הגיר בפוקוס? הוא הרי אותו הדבר כמו שמותקן בפיאסטה עכשיו, לא?

• תוכן חדש...