Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

קודם כל אני רוצה להתנצל על ריבוי השאלות אבל האוטו הזה מפתיע כל פעם מחדש.

בסביבות 7 נסעתי למסעדה לאכול והנסיעה כללה נסיעה בכביש בין עירוני, ואני כהרגלי מגיע ל-80 ושם בקרת שיוט על 80.

הבקרה לא הגיבה. התחלתי לשחק עם זה, כי זה היה לי ממש מוזר - כלום, לא מגיב.

עדיין היה אור בחוץ ולכן לא הייתה לי אפשרות לשים לב לנורות הברקס עובדות באופן קבוע.

חזרתי בדיוק עכשיו ובגלל שחושך אני שם לב שבמשך כל הנסיעה נורות הברקס פועלות.

שאני אומר נורות ברקס - אני מדבר על הנורות האחרויות שנדלקות בזמן שנותנים ברקס, לא על משהו בלוח שעונים.

מהרושם שאני קיבלתי - הרכב נסע רגיל כאילו אין לו השפעה של בלמים. כלומר לא היה קושי כלשהוא והוא נסע כרגיל שהוא משולב ב-D ללא גז.

גם לא שמתי לב שהיה בעיות מיוחדות כאשר בלמתי.

השאלות שלי הן:

1. האם יש קשר לדעתכם בין אי-תפקוד בקרת השיוט לבין נורות הבלמים שדולקות באופן קבוע?

2. להערכתכם על-פי התיאור שנתתי, מה יכול להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שמדובר בפיוז אבל למיטב ידיעתי פיוז היה צריך לגרום לזה שזה לא ידלק בכלל - לא ידלק באופן קבוע.

אגב אין סימן של (P) או (!) או משהו בסגנון פועל - ואין שום אזהרה מיוחדת בלוח שעונים.

הבעיה היא מהיום. לא יודע עד כמה זה קשור אבל אני לא נהגתי ביומיים האחרונים (כלומר הבעיה התחילה כאשר מישהו אחר נהג ברכב שלי).

האור מתחיל לפעול מהרגע שסיבבתי את הסוויץ' לחשמל עד שכיביתי את הסוויץ'. אין שום קשר אם האורות הרגילים דולקים וכו'.

תודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)
נשמע כמו בעיה ביוניט אור בלם.

קראתי הרבה שרשורים (דרך גוגל) ולא בדיוק הצלחתי להבין , מה זה אומר "יוניט אור בלם"? כמה יכול לעלות לתקן \ לקנות אחד זה חדש?

והאם לדעתך יש קשר בין זה לבין הבקרת שיוט שלא הגיבה?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם

כמובן שיש קשר לבקרת שיוט.

בקרת שיוט מתנתקת ברגע שלוחצים על דוושת הבלם.

אצלך כרגע מחשב מקבל אות של "דוושת בלם לחוצה כל הזמן", ולכן בקרת שיוט לא נכנסת לפעולה.

תסתכל מעל דוושת בלם, יש מתג לחיצה שנלחץ כשהדוושה משוחררת ומשתחרר כשהדוושה לחוצה.

תנסה לבדוק האם הוא לא זז מעט מהמקום והאם הדוושה מגיעה אליו.

פורסם
כמובן שיש קשר לבקרת שיוט.

בקרת שיוט מתנתקת ברגע שלוחצים על דוושת הבלם.

אצלך כרגע מחשב מקבל אות של "דוושת בלם לחוצה כל הזמן", ולכן בקרת שיוט לא נכנסת לפעולה.

תסתכל מעל דוושת בלם, יש מתג לחיצה שנלחץ כשהדוושה משוחררת ומשתחרר כשהדוושה לחוצה.

תנסה לבדוק האם הוא לא זז מעט מהמקום והאם הדוושה מגיעה אליו.

תודה על התגובה, אני אעשה את זה מחר. (מעדיף באור יום פשוט).

סליחה שאני שוב שואל את זה, אבל יש לך הערכה מה מחיר תיקון של דבר כזה?

פורסם

זה מהדברים הכי לא יקרים שיכולים להיות. קצת זמן עבודה ועוד חלק שאם יש אותו בחליפי אולי תמצא אותו בחנויות חלקי חילוף בכמה עשרות שח ולא הרבה יותר מזה במוסכים. אם חלק "מקורי" עולה הרבה יותר מזה , זה עצוב. גש לחשמלאי.

לא מן הנמנע שניתן לכוון את החלק הנ"ל באם זז ממקומו מסיבה כלשהי (שלא אמורה לקרות) ואם אכן כך קרה, יש לבדוק מדוע.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...