Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה שמתי לב שהאוכל שמטוגן יוצא מאוד שמנוני, הכוונה בעיקר לשניצלים.

בנוסף , סוגי תבשילים כגון חביתה ,נדבקים למחבת .

המטרה העיקרית לרכוש מחבת או ליתר דיוק סט מחבתות בו אוכל להשתמש בפחות שמן ושהתופעות מעלה לא תחזורנה על עצמן .

לחביתות,לביבות וכל מיני פנקייקים צריך מחבת עם ציפוי- אשמח להמלצה .

בנוסף אני רוצה לרכוש מחבת גדולה ועמוקה בה אוכל להכין רטבים ותבשילים שדורשים טיגון\בישול ממושך .

תודה

פורסם

ממליץ על סדרת 3-ply של נעמן

הכל נירוסטה עבה 3 שכבות לא רק מלמטה אלא כל הכלי.

המחבתות עם ציפוי מיוחד שאינו נשחק

כלים מרשימים ואיכותיים ביותר

אתה יכול להזמין אותם מהאתר של נעמן במחיר שהוא זהה למחירים בחנויות או בחנות פרחי תבור שבבית חירות במחירים מופחתים 25-30% פחות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

ניסיתי למצוא מידע לגבי סוגי הציפוים וסוגי המתכות השונים מהם עושים מחבת .

אם אני לא טועה הנירוסטה העבה היא החומר המועדף ביותר מכל הבחינות (שמירה על חום וכו') כאשר מדובר בטיגון או בישול

חוץ מטיגון חביתות,בלינצ'ס ווהרי אז עדיף להשתמש במחבת טפלון שבה הטיגון קצר יחסית ,היא לא מתחממת לאור זמן והאוכל "מחליק" ממנה בקלות

או שאני טועה ?

לגבי ההמלצה לחנות ,המון תודה

האם ההנחה רלוונטית רק אם ההזמנה היא דרך האתר או שניתן להגיע למקום ולרכוש שם עם ההנחה המדוברת ?

כלי מטבח אני מעדיף לרכוש לאחר שאני רואה אותם במו עיניי .

מחבת טפלון לדוגמא אני רוצה שתהיה כבדה יחסית (אולי זה כלל שתופס לגבי מחבתות באופן כללי ) .

אני רוצה לבדוק גם האם האחיזה נוחה והידית לא רופפת

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

בדרך כלל, כמה שהמחבת כבדה יותר ועבה יותר - היא תהיה טובה יותר. עניין של פיזור חום טוב יותר.

לגבי הטפלון - גגל קצת ותראה סיפורים נכונים יותר או פחות על הטפלון, שהיו לפני שנתיים בערך, ואולי בגללם הציפויים הם כעת מחומר אחר.

בחנויות של נעמן צריך רגישות כי יש דברים טובים של סולתם ויש כאלו שלא הייתי מכניס הביתה.

נסה לראות אם תתאים לך פלנצ'ה ביתית, על הגז או חשמלית (שאפשר להוציא למרפסת או חצר אם ממש ממנגלים), כמות השמן בשימוש איתה היא קטנה מאוד מאוד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

האוכל המטוגן יוצא שמנוני (אולי גם בגלל המחבתות) בגלל שהוא... מטוגן.

תנסה לשים שניצלים בתנור (בלי/עם טבילה בפירורי לחם, במגש מכוסה נייר כסף כדי שלא יתייבשו).

alfa 156 2.5.

פורסם

כמות נייר האפיה בה אני משתמש ,גדלה באופן ניכר בזמן האחרון. ברור שאוכל מטוגן יהיה שמנוני בצורה כלשהי כי מן הסתם הוא מטוגן בשמן,בחודשיים האחרונים כמות השמן על האוכל גדלה.

את המחבתות אני רוצה להחליף גם כי האוכל החל להידבק

פורסם (נערך)

על המחבת שהמלצתי יש ציפוי שמונע הידבקות והחביתה תחליק ממנו כבקשתך.

זה ציפוי שונה מטפלון ומוצהר בהוראות השימוש שהוא לא נשרט וכן ניתן להשתמש עם כלי מתכת

שוב, כלי מאוד מאסיבי כבד ואיכותי

הרכישה מפרחי תבור היא במקום והמחיר שם הוא כבר מופחת משאר הרשתות

הרכישה שם מותנת במינימום 300₪ אבל אם אתה רוכש 2 כלים אז זה כבר לא רלוונטי

המחבת הזו (הגדולה) עלתה לי בפרחי תבור 280₪, הקטנה יותר זולה ב 60~ שח

http://www.naamanp.co.il/product-סירים_ומחבתות-סירים_ומחבתות_נירוסטה-מחבת_נירוסטה_מסדרת_3Ply_במבחר_גדלים

naaman1(1).jpg

האצמעי

ege8yjat.jpg

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)
אם המחבת בשימוש תמידי - רק ברזל יציקה שחור.

חיסרונות יחידים חוץ מהמשקל - אסור למחבת ליפול על הריצפה. ברזל יציקה נסדק.

כל המחבתות בבית בשימוש יומיומי .

למשקל אין חשיבות אם אכן מדובר במוצר איכותי .

מצאתי את הסט הבא במחיר טוב

מה דעתכם ?

על המחבת שהמלצתי יש ציפוי שמונע הידבקות והחביתה תחליק ממנו כבקשתך.

זה ציפוי שונה מטפלון ומוצהר בהוראות השימוש שהוא לא נשרט וכן ניתן להשתמש עם כלי מתכת

שוב, כלי מאוד מאסיבי כבד ואיכותי

זה בדיוק מה שאני מחפש, מחבת כבדה ואם הציפוי לא נשרט זה רק יתרון.

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

מחבת מברזל יציקה תחזיק מעמד גם 200 שנה.

לגבי הידבקות האוכל: ככל שהמחבת תיהיה יותר בשימוש - כך האוכל לא ידבק. יש על זה הרבה מידע באינטרנט, אגב.

לאמא שלי הייתה מחבת מיציקה שחורה שקיבלה מאמא שלה (שלא אתפלא שקיבלה מאמא שלה...).

רוב האוכל נעשה במחבת הכבדה הנ"ל ומעולם הוא לא נידבק.

אגב ניקוי המחבת: מומלץ מחבתות ברזל יציקה לא לשטוף, אלא רק לנגב היטב עם נייר סופג.

ואם בעניני בריאות עסקינן: ברזל יצוק תמיד "יפריש" מעט ברזל לאוכל, וברזל זה הוא זמין לגוף.

פורסם (נערך)

כשמדברים על זמינות לגוף, הכוונה היא אם הגוף מסוגל לספוג אותו ולהשתמש בו או לא.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זאת אומרת שמישהו חסר ידע בסיסי בכימיה (וכנראה בעוד כמה נושאים, אם זאת הדעה) שהברזל שמופרש מהמחבת בצורה כלשהי בריא לגוף.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אילנות גבוהים

אם אין לך המוכרומטוסיס או מצבים אחרים בהם מומלץ להמעיט בברזל, אז הוא ככל הנראה בריא לך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אנחנו קיבלנו במתנה מחבת קטנה של AMT ומאז אני לא נוגע בשום מחבת אחרת בבית.

זו המחבת הראשונה שיש לי שכלום, אבל ממש כלום, לא נדבק אליה. מאז שיש לי אותה צריכת השמן בבית ירדה פלאים.

אין גם צורך לשטוף אותה ממש. ניגוב קל עם נייר סופג והמחבת נקייה לגמרי.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...