Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

אני נוסע הערב הבית בכבישי הצפון, אחרי המשחק, מכבי ניצחה! משייט לי בכיף, מבסוט... לפתע נשמע פיצוף כאילו משהו פגע בשמשה הקדמית, אני עוצר בצד ורואה שבפינה התחתונה של השמשה הקדמית יש סדק.0 הסדק, מתפצל מנקודה ומשתרע על שטח של עד "8, ונראה בשכבה הפנימית של השמשה ואין כל סימן לפגיעה כלשהיא של חפץ זר (!)

נשארו לי שלושה ימים לאחריות, וכן לגבי הטסט...

איך כזה דבר קורה? ולמה לעזאזל רק לי קורים הדברים המוזרים האלה? :shock:

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

ככל הנראה אבן קטנה פגעה בשמשה.

אחריות לא תכסה את זה, וטסט לא תוכל לעבור עם שמשה סדוקה.

תפעיל את ביטוח השמשות ותחליף שמשה.

פורסם

בוקי,

הסדק נמצא ממש בפינה, פיזיקלית - אני לא מצליח להבין איך אבן תפגע בנקודה הזו.

בנוסף, נראה שהשמשה מורכבת מ2 שכבות והסדק נמצא בשכבה הפנימית ולא החיצונית.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

קשה לא להאמין שהאחריות תכסה את השמשה, בטוח שלא יסכימו להודות על כשל בשמשה.

תפעיל ביטוח ותחליף לשמשה חלופית.

שי.

פורסם

בשמשה קדמית קורה לעתים שאחרי המכה עצמה לא קורה כלום, אבל כמה שבועות אחרי זה פתאום השמשה נזכרת ונסדקת ״בלי סיבה״

זה הזמן להפעיל ביטוח שמשות

פורסם

השמשה הקדמית היא זכוכית טריפלקס.

זה אומר זכוכית בשכבות. בשביל למנוע קריסה והתפוררות של החלון במקרה של מכה / סדק וכו.

ובין השכבות יש נילון/פלסטיק שמחזיק אתה החלון במקום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

היי סאונדמן, בזמנו היה לי סוברו ליאונה שנת 86, היה לי את אותו המצב עם סדק שחזר על עצמו פעמיים באותה הפינה השמאלית למטה. רק בהחלפה השנייה של השמשה עלו על זה בגלל הצטברות של חלודה באותו איזור, הסדק חוזר על עצמו באותו איזור, תנסה לבדוק את הנושא, בהצלחה.

• תוכן חדש...