Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[h=3][/h]יש לי סוני אריקסון ARC S תקופה ארוכה הכל היה תקין . השבוע כשנסיתי להתקשר מיתוך הספר טלפונים (בשיחה דרך אנשי קשר בוואטסאפ אין בעיה), הוא התחיל לרשום לי "הישום תצוגה אינסופית INFINITEVIEW SONYERICSSON COM נעצר באופן בלתי צפוי נסה שוב" הבעיה גם שאי אפשר לשמור אנשי קשר. מה עושים?

 

מדובר על גירסה 2.3.4 ללא שנויי רומים או פריצות למינהם(אני ידע שיש אפשרות לשדרג גירסה, שמעתי בעבר שהיא מאטה את המכשיר),

פורסם

ממי שמעת? למה לא שדרגת? עדכונים נועדו לשפר\לתקן תקלות (יש מקרים שעדכונים דווקא "דופקים" את המערכת,אבל זה לא אחוז גדול)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שמעתי ממי ששדרג את הגירסה.

 

המכשיר הזה חלש יחסית,מעבד חד ליבה עם זיכרון של 512MB . כנראה שאנדרואד 4 כבד לו מידי.יחד עם כל השטויות שהמפעיל הסלולארי שעשו יחד אחת עם היבואן שדחף לו(כל מיני אפליקציות של המפעיל, אפליקציה של פייסבוק שאני לא צריך וכו)

×
×
  • תוכן חדש...