Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחר הזמנה כושלת מאיביי, של קומפוננט הרצ' ממוכר ישראלי, שלאחר חודש נזכר לשלוח לי תגובה שהמוצר אינו זמין אצל הספק.

אני נאלץ לחפש קומפוננט אחר, אין לי בעיה להזמין מאיביי, תקציב 600 שקל.

דרישות מיוחדות אין לי, בגלל חוסר ידע בנושא, אני כמובן רוצה את הכי טוב שיש בתקציב הנ''ל.

הקומפוננט הולך להתחבר למגבר Cerwin Vega VEGA400.4 עם מערכת מקורית של הונדה סיויק 2007

תודה.

פורסם

בבקשה תעזרו לי, כבר קניתי קומפוננט אחד שאמרו לי שהוא לא מומלץ רק כי לא קיבלתי עזרה אז הזמנתי מה שניראה לי ובסוף הצטערתי על זה.

אני מחפש קומפונט לקדימה של האוטו רמקולים במידה 6.5 עם דגש למוזיקה מהירה טראנסים טראקים מוזיקה אלקטרונית.

פורסם (נערך)

תודה, הם מתאימים גם למוזיקה מהירה טראנטיס וכו? הבנתי שהם עלו בעבר 450 שקל עכשיו הם עולים 555 ש''ח ועוד זה דגם ישן יחסית

עריכה איך אלה מול אלה שהבאתה לי בלינק ?

http://www.pompa.co.il/pl_product~MAXIMOCOAX6~248~0.htm

עריכה אחרונה על ידי mono block
פורסם

תודה, פשוט מבאס אותי שפעם הוא עלה 450 שקל והיום הוא נמכר ב 550 ועוד זה דגם ישן.

ותגידו שניה הזמנתי את הקומפוננט הזה של JBL כי לא ממש קיבלתי עזרה אז, ונאלצתי להזמין לפי דירוג ותגובות בזאפ (אני יודע שזאת טעות) אבל בכל זאת הקומפוננט הזה שווה משהו?

[h=1]GT5650C JBL [/h]

פורסם
תודה, פשוט מבאס אותי שפעם הוא עלה 450 שקל והיום הוא נמכר ב 550 ועוד זה דגם ישן.

ותגידו שניה הזמנתי את הקומפוננט הזה של JBL כי לא ממש קיבלתי עזרה אז, ונאלצתי להזמין לפי דירוג ותגובות בזאפ (אני יודע שזאת טעות) אבל בכל זאת הקומפוננט הזה שווה משהו?

[h=1]GT5650C JBL [/h]

למה הזמנת? אם היית שואל לפני הייתי אומר לך שחבל על הכסף.

אם כבר jbl היית הולך על ה gto6508c שהוא טוב בהרבה לפי דעתי ממה שקנית והבדל כספי מזערי.

פורסם (נערך)

שאלתי פה לגבי המלצה לרמקולים לתקציב 400 שקל ולא ענו לי, שאלתי לגבי הרמקולים האלה גם ולא קיבלתי תשובה, בסוף הזמנתי אותם.

פתחתי פה עוד כמה דיונים שלא בכולם קיבלתי עזרה, ואני לא מבין כלום בנושא, אז הזמנתי מה שהזמנתי לצערי, בלי לדעת אם הם באמת טובים, דווקא בזאפ שני אנשים המליצו, למרות שאני יודע שההמלצות שם ממש לא מקצועיות ולא אמינות.

עריכה אחרונה על ידי mono block
פורסם

אל תתבאס!!!

רכשת אחלה רמקולים לתקציב שלך. וההמלצות... הם תמיד תלויות בבן אדם.

אם מישהו שואל אותי איזה רמקול פשוט לרכוש לרכב, אני לרוב ממליץ על טמפו.

פשוט אוהב צליל של מורל.

ושיהיה לך בהצלחה!

פורסם
אל תתבאס!!!

רכשת אחלה רמקולים לתקציב שלך. וההמלצות... הם תמיד תלויות בבן אדם.

אם מישהו שואל אותי איזה רמקול פשוט לרכוש לרכב, אני לרוב ממליץ על טמפו.

פשוט אוהב צליל של מורל.

ושיהיה לך בהצלחה!

צודק לגמרי.

בכל מקרה תתחדש!

פורסם

תודה לכם, התבאסתי קצת כי באמת בעוד כמה גרושים אפשר לקבל את הדגם היותר מומלץ שלהם, אך כבר אין לי אפשרות להחזיר, קניתי אותה מהאינטרנט, מחנות במרכז ואני גר בצפון.

לא נורא, בקומפוננט הקידמי אני קצת יותר ישקיע, האמת שמה שרציתי לרמקולים אחורים זה רק רמקולים נחמדים שיחליפו את המקורים שיש באוטו, ככה שאם הם סבבה ולא גרועים אז זה מספיק וזה מה שרציתי.

הקומפוננט מקדימה היה אמור להיות של Hertz esk165 esk מסדרה הישנה, שהוזמן מאיביי

אבל המוכר (ישראלי אגב) אמר לי שאין אותם יותר אצל הספק, וביטל את ההזמנה.

ככה שעכשיו אני צריך לבחור במשהו אחר בתקציב של 600 ש''ח.

MaorK המליץ לי על Morel Tempo 6 שגם יצא לי לשמוע דברים טובים עליהם וזה כניראה מה שאני אקנה, תודה.

פורסם
הטמפו לפי דעתי הכי טוב בתקציב, יש לי אותו ברכב.

איך הוא במוזיקה מהירה? טרנסים טראקים רמיקסים? חיברתה אותם למגבר? ושאלה אחרונה, שמגבירים לווליום חזק יחסית איכות הסאונד נשמרת?

פורסם

מזה אני כל הזמן נדפק, עד שהחלטתי להזמין את הרמקולים האלה היום, אני רואה שהקפיצו את המחיר מ 554, ל 649 באתר פומפה!

או שאני קונה דגם פחות טוב שבעוד 20 שקל יש לי דגם הרבה יותר טוב, או שאני בא לקנות ומקפיצים לי תמכיר ב עוד 100 שקל.

ועוד לחשוב שהמורל טמפו האלה עלו פעם 450 שקל והיום 650

פורסם

מישהו אמר לי בחנות שהוא יכול לעשות לי אותם ב 600 שקל במקום ב 650 ומצאתי ביד שניה מישהו שמוכר אותם ב 300.

אומר היה מורכב על הרכב לקצת זמן, והוא פירק אותם והם במצב מצויין.

אבל בשביל לנסוע אליו אני צריך לקחת אוטובוס של שעה בערך עד שאני מגיע אליו.

מה אתם אומרים שווה לקחת יד שניה שזה יוצא 300 שקל פחות, או אולי 350 שקל פחות?

כי לא בטוח שאם אני התקשר ביום ראשון אז הבנאדם בחנות יתן לי אותם ב 600 במקום 650 כמו שאמר לי היום.

בטוח שעדיף חדש אבל זה הבדל של 350 שקל. ביום ראשון, או 300 היום סוגרים תחנות ב 2!

• תוכן חדש...