Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

BMW 428 2014

הבנתי שהרכיב אשר מעביר את התמונה ממסך האייפון למסך ולאפשר השמעת שירים מהאייפון בBT המולטימדיה עולה כ-5000 ש"ח

האם מישהו יודע כיצד נקרא הרכיב?

היכן ניתן לרכוש אותו בחו"ל?

פורסם

עד היום אני מכיר שני פרוייקטים בלבד -

לאנדרואיד - מירורלינק

לאפל - מימיקס

המירורלינק תופס תאוצה יפה מאוד.

המימיקס - כמעט ולא שמעתי עליו פיתוחים חדשים מאז ימי האייפון 3 - לא בטוח איך BMW מיישמים את הטכנולוגיה.

באנגלית הפרוייקט נקרא mimics תריץ חיפוש בhttp://www.mp3car.com

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

חיפוש קל ברשת מעלה את השם ConnectedDrive. אבל לא העמקתי לגבי טיב הענין ואם מדובר בהעתקת התמונה גם או רק חיבור בין הרכב לטלפון ושליטה מכאן ומשם ולהיפך.

ראה את הוידאו הבא, שם הוא עושה זאת עם ציוד שמפורט בתיאור הסרטון (רק שאני לא יודע איזה דגם של BMW ומערכת יש לו שם):

מצאתי עוד סרטון, מישראל אפילו, צריך לברר איתם אם הם יכולים לעשות זאת גם ברכב חדש:

חוץ מזה, לענין העברת השירים ושיחות בBT בלבד, אתה רוצה להגיד לי שברכב פרימיום שעולה סביב ה-400K אין אפשרות כזאת בילט-אין בלי תוספות תמורת עלות נוספת?!

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

היתי מנסה גם להרים טלפון למוסך שמתמחה בבימרים למשל בימר בראשון, מאוד מומלצים כאן בתתי פורומים אחרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...