Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תפסיקו נו באמת.. האוהד אמר לו שהוא יאנוס את הבת שלו ואת הבן שלו!

בואו, אני מוכן להגיד לכם את זה, בואו נראה מה תעשו אם תשבו בשקט!

אל תשכחו זה שהוא ספורטאי לאומי ועוד כל מיני דברים כאלה ואחרים לא אומר כלום, גם אם הייתי ספורטאי והכי מפורסם בארץ לא הייתי נותן שיגידו לי דברים כאלה.

האוהד הזה היה צריך להיות עכשיו פיתה, כמו שהוא היה גבר לקלל שיהיה גבר לעמוד מולו.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שהדיון נפתח על תקרית סופו אבל חוץ מהאוהד ההוא שקילל, האם ראיתם את הקבוצה של אוהדי הפועל שעשו סימנים של חנק ותליה לרגב פנן וצעקו "איפה אבא ,אבא מת , אבא מת. שמעון רצח את מוני" פשוט מעורר חלחלה. נראה כאילו זה מזמן חצה את כל הקווים והאוהדים באים למלחמה ולא כדי לראות משחק.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אין על אוהדי הפועל בצדקנות.

גם בכדורגל וגם בכדורסל אוהדי הפעול באים לריב, באים למלחמה.

הם כבר מזמן שכחו מזה משחק ספורט.

הנה כתבה בYNET "תגובת האוהד" ועוד פעם המסכת המוכרת של "אכלו לי שתו לי, זה לא אני זה הוא ".

שתבינו הפרחח הזה הוא דמות מוכרת בברנז'ה שלהם, ולא לא מודבר בילד חסר מעצורים או בנער מתבגר.

מדובר באדם בן 39 , עם משפחה שמתנהג כמו באסטיונר בשוק.

מוציא את החשק מספורט בארץ.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

ממזמן הפסקתי לראות כדורגל/כדורסל בארץ.

זה פשוט ריכוז של כל האנשים המגעילים שהורסים את התרבות בארץ - מקללים, מרביצים, זורקים אבנים.

אני לא מבין איך הורים מביאים את הילדים שלהם למגרשים.

תבדקו את פירוש המילה "אוהד" במילון ותתפלאו לדעת שלא רשום שם לקלל, לגדף, להרוס וכו'.

יש שם מופע יותר טוב מאשר בספארי.

"ספורט" - הצחקתם אותי.

פורסם
עזוב. ליד היוונים של שנות ה-80' זה איגוד צופות תל אביב.

יא אללה, איך קראו ל"תואם סופוקלס" של מכבי תל אביב שחטף באתונה דרכמה בעין וזינק באופן דומה ליציע?\

עריכה, מצאתי, ארל וויליאמס נגד ריאל מדריד והמטבע הוא ספרדי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בלי קשר למכבי, הפועל, ביתר או כל קבוצה אחרת - חייבים להתחיל להעניש את האוהדים. הסלחנות הבלתי מובנת לאלימות שלהם היא חלק מהביזיון.

פורסם (נערך)

בניגוד לדיעה הרווחת כאן, לדעתי אין מה להעניש את סופו מהסיבה הפשוטה - אין לו עבר של בעיות התנהגות והוא אינו שחקן בעייתי באופן כללי (וגם לא יותר מדי מועיל, אבל זה נושא לדיון נפרד). אם הוא הגיע למצב אליו הגיע, ככל הנראה שיש לכך סיבה טובה. מאוד.

באשר לאוהד - חינוך מחדש אף פעם לא יכול להזיק, השאלה היא אם זה רק לא מאוחר מדי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אתה טועה.

לסופו יש עבר בעייתי מאוד , פתיל קצר , והוא הגיע למצבים דומים (של אלימות) , עם שחקנים של קבוצות אחרות , עם איש צוות במכבי ,ועוד.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דווקא סופו ידוע בהתקפי העצבים שלו. הוא כבר היה מעורב בקטטות גם במדי נבחרת יוון. הוא קילל את המעסה של הקבוצה, ורק לפני שבוע התפרץ על איזה שופט. לדעתי, יש להעניש את סופו בהרחקה לכמה משחקים. לא משנה מה אומרים לך, כשאתה ספורטאי אתה צריך להיות מקצוען. אם כל שחקן כדורגל שהיו מקללים אותו או את ילדיו היה עולה ליציעים, אז היינו נשארים בלי שחקני כדורגל. למה שסופו עשה אין תירוץ.

הצד השני הוא שהקהל של הפועל תל אביב ידוע כקהל הכי מגעיל בארץ. מדובר פשוט בחבורה של דבילים, חסרי גבולות, שבמקום לעודד את קבוצתם עסוקים בשטויות. הם משתמשים במושגים שאין להם מה מושג מה משמעותם. חייבים לשים לזה סוף, גם בכדורגל וגם בכדורסל. הבעיה היא ששני האיגודים הללו מושחתים מן הייסוד כך ששום דבר לא יעשה בנידון.

שמו של הבחור המקלל פורסם באינטרנט. כך גם עיסוקו. דפדפתי קצת בעמוד הפייסבוק שלו. זה מדהים איך אדם שנראה שפוי, נורמטיבי וממוצע לחלוטין, כותב דברים מזעזעים. מדובר באנשים שהופכים לבהמות בגלל קבוצת כדורסל/רגל כושלת בליגה עוד יותר כושלת. פשוט מזעזע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מה עשיתם ממנו איזה קדוש מעונה? חטף קצת קללות אז זה נותן לו לגיטימציה לעלות ליציע ולנסות לאכול אוהד? בכל יום מתקיימים ברחבי העולם מאות משחקי ספורט, בכל יום אלפי ספורטאים מקצוענים חוטפים קללות (מתונות ומתונות פחות), ואיזה קטע, 99.9% מהם לא מגיב כמו שהפרא הזה הגיב, אז איך אפשר לנסות אפילו להצדיק אותו?

אותו כנ"ל גם על טוואטחה - אם אני יעקב שחר אני משעה אותו מיידית עד סוף העונה ומוכר למרבה במחיר בקיץ, ואני אומר את זה כאוהד חיפה.

ודבר אחרון - בעברי כשופט כדורגל ספגתי קללות לא סימפטיות (בלשון המעטה). אז מה, אולי הייתי צריך בסוף כל משחק לדקור כמה אוהדים?

פורסם

בינתיים סופו הושעה עד הדיון שייערך בעניינו [24 לחודש].

היועץ המשפטי ידרוש הרחקה מ-8 משחקים [סופו יחזור לגמר הליגה או לחצי גמר], קנס כספי ושעות התנדבות בקהילה. בנוסף, ידרוש עונש להפועל ת"א על התפרעות הקהל [קנס של 25 אש"ח ורדיוס לקהל].

העונש דווקא מצוין למכבי, גם אם הם לא רואים את זה. סופו לא יתעייף בליגה ויהיה רענן ביורוליג מול מילאנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...