Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מה שנראה כמו שיתוף פעולה כושל בין חברת אאודי לסטודנטים להנדסה סוג ז׳ משטוטגארט בשלהי שנות ה-90, צמת החשמל בדלת הבגאז׳ שלי עוברת בצורה ישירה על ציר הדלת.

כתוצאה מכך, כשהדלת פתוחה הצמה מיושרת כמעט לגמרי, וכשהדלת נסגרת הצמה מתקפלת עד למצב קיפול מלא.

כולנו יודעים מה קורה כשלוקחים חוט או ברזל ומקפלים אותו שוב ושוב ושוב, וזה בדיוק מה שקורה אצלי.

תמונות להמחשה כמובן מצורפות.

יש למישהו רעיון, או פתרון אמיתי ( משהו בסגנון מפרק חשמלי או משהו ) כדי לפתור את זה ולסדר את הצמה אחת ולתמיד?muqe9yby.jpgsejuqy2a.jpgatesumu3.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אפשר להאריך את החוט ככה שהוא לא יהיה ישר אף פעם תמיד יהיה לו חופש כלשהוא ,אם בא לך דבר איתי ואני יעזור לך להחליף את כל הצמה ,הצמה יצור עצמי ויותר ארוכה

פורסם

הרעיון שאני מבשל בראש הוא להאריך את הצמה ולעשות לולאה בדיוק בנק׳ הקיפול, כך שתשמש כגורם הממתן את הקיפול . לזה אתה מתכוון ? סתם להאריך את הצמה לא ממש יעזור בתנאים הללו.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

להאריך זה אופציה אחת שתאריך גם את חיי הצמה.

באיזה תדירות יש לך בעיה עם החוטים האלה?

החוטים האלה נראים לי עבים, איזה צרכנים על הבאג׳ז הם מזינים?

כי אולי אפשר לפתור את זה לתמיד, בקטע הזה, לשנות שטח חתך וסוג חומר המוליך, וככה זה יהיה יותר אמיד לקיפולים.

(אני רואה את זה כפתרון אחרון, אבל זה לא בהכרח פתרון רע)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

צרכנים הם נעילת בגאז׳, תאורת לוחית. פנסי רוורס ועוד כמה פחות חשובים. זה קורה אחת ל4 שנים בערך

פורסם

אה, חשבתי שזה קורה בתדירות גבוהה יותר.

בגלל שזה בתדירות כזו אני שולל את הפתרון שרשמתי.

מה לגבי לחווט אותם קרוב יותר לבוכנה? (כמו שאני מתאר את זה, הזווית פחות חדה ככל שמתרחקים מהציר)

אני מקווה שהכבלים היו בתוך מוביל ולא חשופים ככה.

פורסם

הם יושבים הכי צמוד שיש לבוכנה, לא משנה היכן הם עברו הקיפול יהיה תמיד , מה שאתה רואה זה אחרי הפשטה של הצמה. אין מנוס אני אאריך חוטים ואבצע לולאה עטופה בקפיץ, נראה כמה זמן זה יחזיק.

פורסם

היי חבר׳ה. הכוונה היא הלחמה נקודתית אך עם הארכה של הצמה ויצירת לולאה שתיתן גמישות . דן צינור לא יעזור פה כי התנאים מחייבים קיפול מלא של הצמה. ד״א לדעתי במקור זה לא היה ככה, אני חושב שהוחלפה פה הצמה וזה נעשה בצורה שלא תואמת את המקור. עם המהנדסים משטוטגארט הסליחה … תמונה מעיצומה של העבודה : pu7esupu.jpg

פורסם (נערך)

רעיון טוב, עדיין תנסה לאבטח עם צינור שרשורי.

אני סקפטי לגבי ההלחמות, כי זה מקום עם תנועה ועדיין הלחמה זה קצת חלש מכבל חלק.

כל אופן, עבודה יפה, רק חסר לך בידוד מתכווץ וזה מושלם.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

יש בידוד מתכווץ , תסתכל טוב בהמשך החוטים. על כל זה הלבשתי קפיץ להגברת החוזק והגמישות. אני אוהב את התוצאה, הכל עובד יופי :-)

• תוכן חדש...