Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

לפני כמה חודשים נכנסו ברכב שלי מאחורה,וקיבלתי מכה קטנה במהירות של איזה 30-40 קמ"ש. (פגוש אחורי סדוק ובקלייטים שהתפרקו).

הרכב הוכנס לתיקון(והתברר שהמכה לא כזאת קלילה) והתחיל תהליך תביעה של צד ג'.

הדוח שמאי קבע:

נזק 28933

ירידת ערך 5875

סה"כ עלות של דוח שמאי היה 2100 (דיי הגיוני לטעמי)

אחרי שהסתיים הטיפול קיבלתי צ'ק ומכתב מהחברה הנגדית עם טענות הזויות לדעתי.

הקזוזים:

5875- של י.ערך

900- שכ"ט שמאי

במכתב הם תוענים:

שולם שכ"ט שמאי סביר ובהתאם למקובל.

ירידת ערך לא אושרה: רכב צד ג' היה אובדן להלכה בגין התאונה(לא הבנתי מזה בדיוק קשור עליי ולנזק שנגרם לי..)

בהמלצת שמאי מבקר מטעמנו הוחלט כי אין מקום לתשלום י.ערך.

בהמשך כל השלט הרגיל של אני רשאי להגיש השגה.

בקצרה הם החליטו לקזז 7 אלף ש"ח מסה"כ הכסף שהייתי אמור לקבל בטענה שהרכב שפגע בי ירד מהכביש. ומה שעשו עם השכ"ט זה בכלל חוצפה.

עקב שאני לא ממש מתמצא בתביעות(אף פעם לא הייתי מהאנשים של לתבוע את כולם על ימין ועל שמאל) אין לי מושג מה לעשות עם כל העניין ושאם יש טעם ומקום להגיש השגה,ולתבוע את כל החבורת רמאים הזאת.

אשמך לדעתכם.

בברכה,

גבי

Shift happens!:roll:

פורסם

שכ"ט שמאי 2100 נראה גם לי די גבוה.

לגבי ירידת הערך אני מניח שמי שקיזז חשב בטעות שהאבדן להלכה נגרם לרכב שלך ולא לרכב הפוגע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

על שמאי שלוקח יותר מ900 שקלים בחיי לא שמעתי. ירידת ערך זו שיטת מצליח שלהם. אם תצליח להשיג טופס (לא זוכר את שמו, ברר עם חברת הביטוח) שמוכיח כי לרכב אין ירידות ערך קודמות, סביר שהם יסכימו לשלם לך.

זו נטו שיטת מצליח. אם לא משלמים, תבע אותם. רק קח בחשבון ששופט עלול להיעתר לבקשת הנתבעת [שתמציא אישור כי לרכב אין ירידות ערך קודמות].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מכתב רשום עם אישור מסירה

נא לשלם לי את הסך של X ש"ח ירידת ערך ( מה שווי הרכב שלך ? ) וכן Y ש"ח הפרש בין שכ"ט ששולם לבין שכ"ט שאושר על ידיכם תוך 10 ימים

לא יתקבל הסכום הנ"ל לא תהיה בידי הברירה אל לתבוע את המגיע לי.

אתה יכול להוסיף כי ייתכן וחל בלבול אצלכם בנושא ירידת ערך.

רכב שלכם הוכרז כ אובדן להלכה לא הרכב שלי, לכן לא היה מקום לקזז את ירידת הערך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שופט ייתן לו לדעתכם את ההפרש על השמאי אם הוא כבר קיבל 1200 ש"ח? אם תקבל את ירידת הערך אני לא בטוח שיש טעם לתבוע את ההפרש בשכ"ט.

פורסם

תודה לכל העונים.

לפי מה שקראתי והבנתי לאחרונה,השכ"ט המקובל הוא של כ10% מסה"כ הנזק,יחסית לזה זה זול. :)

אני חושב שאלך עם הגרסה של ישה היום,קצר ולעיניין.לא ירצו לשלם,יש בתי משפט.

פורסם

הבנת לא נכון. לענ"ד אין סיכוי שתקבל את ההפרש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הבנתי את זה.אין כל רע בלבקש,זה כסף שיצא מהכיס שלי.לא חד מקומבינטורים,לא תבעתי גוף ולא כלום.(זה קרה מהירות של איזה 40 קמ"ש,חצי מהמדינה היו מתפנים באמבולנס). לא חושב שאני צריך להתבייש בלבקש לפחות את המגיע לי.

אם ישלמו לפחות את הירידת ערך אעזוב אותם בשקט. אם לא, אתבע אותם על כל הקופה.

עריכה אחרונה על ידי Steel

פורסם

כיוון שחברות ביטוח זה בשיטת מצליח תבקש את הכל

תבקש רק ירידת ערך ירצו לקצץ לך משם

כך גם אם לא יסכימו ותתבע.

לא גנבת שקל, אלא שילמת לשמאי 7-8% מהתביעה סביר בהחלט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הכל מגובה בקבלות זה בסדר גמור. לא רימית אף אחד. אתה לא אמור לדעת מחירון שמאים. תבע כל שקל שמגיע לך, ומגובה בקבלות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...