Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במהלך נסיעה בכביש מהיר נדלקו מנורות check engine כרית אויר abs esp

והופיע לי בצג הדיגיטלי antipoulottin fault esp fault וכו

עצרתי מיד כיביתי והזעקתי את המוסך הנייד מטעם הביטוח של חברת שגריר.

עשה מחיקת תקלות ואמר שכמה שפחות לנסוע עד הביקור במוסך,

המשכתי לנסוע כאשר רק נורת הcheck engine ולאחר זמן נסיעה קצא נכבתה המנורה הזו,

ואז שוב לסירוגין נדלקו שוב כל המנורות שהזכרתי למעלה ושמתי לב שאלו נדלקו

הצד הדיגיטלי נתקע והאור דרך נהיה חזק במקצת ושנכבו הכל חזר לקדמותו

חשוב להדגיש שבמהלך כל הנסיעה לא הייתה תופעה מורגשת , הייתה נסיעה רגילה לחלוטין

השאלה מה זה אומר ? לא בא לי לשלם כמה אלפים

מישהו מזהה התופעה ויכול לייעץ לי לאיזה מוסך לפנות?

אני גר באיזור פתח תקווה

תודה מראש

פורסם

עד שיענו המומחים, בצע נא חיפוש בפורום ותמצא המלצות חמות ועדכניות על מוסכים לצרפתיות שהם מקצועיים, הגונים ולא יקרים באזור המרכז.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל ריבוי תקלות כזה נובע מתקלת טעינה שצצה ונעלמת.סריקת תקלות במחשבים תעלה על התקלה הזו מבלי לנחש.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

הבוקר הקפצתי את חברה שלי לתחנה ולא היו מנורות אבל הופיע לי הודעה שנקראת niv carburen משהו כזה

אני כרגע לא יכול ללכת למוסך אבל בעזרתכם אוכל להכין עצמי ולדעת כמה כסף להכין

פורסם

חבל שלא התעקשת שהגרר יעמיס את הרכב ויקח אותו למוסך. בטח שהוא אמר לך לנסוע איתו כמה שפחות עד שתגיע למוסך. זה כמו שרופא יגיד לך לא לנשום אם זה כואב לך בריאות. בגלל שאתה מבוטח של הגרר הוא העדיף לאפס לך את המנורות במקום לגרור אותך. תאמין לי שאם לא היית מנוי שלהם הוא היה גורר אותך עד לטאבה ומחייב אותך בהתאם.

פורסם

נמצאה הבעיה, כמו שגבע ציין זה אכן תקלת טעינה

הייתי אצלו ואני חייב לציין שבשירות טוב כזה במוסכים ואמינות כזו עוד לא נתקלתי,

יוסי, שהוא בעל מקצוע מומחה הראה לי כל דרך הבדיקה והסביר לי והיה סבלני

אני ממליץ ומעתה שם אני נותן את הסיטרואן שלי

מוסך גבע, תודה רבה!

פורסם

מצטרף להמלצה ,וסוף טוב הכל טוב תהנה מהאוטו!

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני מקפיץ לשאלות באותו נושא:

אתמול נדלקו מספר מנורות אזהרה בבת אחת על לוח השעונים, נשמע כמו אותה תקלה כמתואר בראש השרשור. אצלנו המנורות נדלקות בדרך כלל בנסיעה הראשונה בבוקר ולפעמים נכבות לאחר מספר דקות ולא חוזרות בהמשך היום.

מספר שאלות:

1. האם מדובר בתקלה הדורשת החלפת אלטרנטור או מצבר?

2. מכיוון שאני לא זמין בשבוע הקרוב לקחת את הרכב למוסך והוא בשימוש אשתי למספר קילומטרים ביום, האם יכול להיגרם נזק גדול אם ניסע כך עוד כמה ימים?

3. אנחנו גרים בחיפה - בהיעדרי, האם מוסך צמרת ידעו לזהות ולתקן את התקלה מבלי לנסות "להמציא" דברים מבלי שאכוון אותם ישירות מה צריך להחליף?

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בסבירות גבוהה, יש להחליף אלטרנטור.

אם תתעכב בהחלפה, אתה מסתכן בכך שהמכונית תפעל על כח המצבר בלבד עד שהוא יתרוקן, ואז אשתך עלולה להיתקע באמצע הכביש.

אוכלי הצפרדעים חסכו עלינו ואין נורת טעינה במכונית כמו בכל מכונית נורמאלית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שלום לכולם,

אני מקפיץ לשאלות באותו נושא:

אתמול נדלקו מספר מנורות אזהרה בבת אחת על לוח השעונים, נשמע כמו אותה תקלה כמתואר בראש השרשור. אצלנו המנורות נדלקות בדרך כלל בנסיעה הראשונה בבוקר ולפעמים נכבות לאחר מספר דקות ולא חוזרות בהמשך היום.

מספר שאלות:

1. האם מדובר בתקלה הדורשת החלפת אלטרנטור או מצבר?

2. מכיוון שאני לא זמין בשבוע הקרוב לקחת את הרכב למוסך והוא בשימוש אשתי למספר קילומטרים ביום, האם יכול להיגרם נזק גדול אם ניסע כך עוד כמה ימים?

3. אנחנו גרים בחיפה - בהיעדרי, האם מוסך צמרת ידעו לזהות ולתקן את התקלה מבלי לנסות "להמציא" דברים מבלי שאכוון אותם ישירות מה צריך להחליף?

הרכב שלי הגיע לגזית במצב דומה והוחלף אלטרנטור. אחרי כמה חודשים הבעיה חזרה והוחלף שוב במסגרת אחריות.

הנסיון שלי עם צמרת היה לא כל כך טוב. יותר מדי פעמים הרגשתי שעושים עלי סיבוב. עד עכשיו בגזית הנסיון היה טוב יותר.

פורסם

תודה על התגובות,

נראה שהחשד שלי לגבי האלטרנטור מוצדק...

אנסה לארגן הגעה למוסך בהקדם האפשרי על ידי בקשה ממישהו לעשות את זה במקומי.

דרך אגב, לקחתי היום את הרכב לנסיעה ארוכה בערב, במשך שעה של נהיגה שום מנורה לא נדלקה, כנראה הרכב מפחד ממני :)

פורסם

חוזר לעדכן:

הרכב נכנס למוסך "צמרת" בחיפה, התקבל יפה, נבדק ותוקן ללא התחמקות מאחריות שניתנה לי. אפילו חזר נקי :)

כצפוי, הוחלף אלטרנטור, עלות 300 ש"ח השתתפות עצמית על העבודה.

בנוסף, המליצו להחליף חיישן ABS, שהיה נראה שהוא קצת "מקרטע" בתגובה שלו, הסכמתי. 220 ש"ח נוספים.

• תוכן חדש...