Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמה נתונים על הגריל:

4 מבערים

רשת צלייה 42X63

63,000BTU

ההתלבטות היא בעיקר משיקולי עלות ותועלת.

המנגל ישב במרפסת שמש בבניין דירות, אין לי ככל הנראה הכנה לגז וההשערה שלי היא שיהיה צורך להעביר צנרת באורך 10 מטר כדי ליצור נקודה.

מבירורים שעשיתי ההמלצה לטווח הארוך היא לנקודת גז - אבל, כאמור אין לי הכנה לנקודה ככל הנראה, והדירה היא דירה שכורה.

יש כאן מישהו שרכש גריל דומה או זהה מבחינת נתונים (שטח צלייה, מבערים, עוצמה) ויכול לכוון אותי?

אני בעיקר רוצה לדעת כמה זמן מחזיק בלון 5 ק"ג למנגל מהסוג הזה, לזוג שמדליק מנגל פעם בחודש חודשיים, לא כולל חניכה והתלהבות של התחלה לשבועות הקרובים, והאם 400 ש"ח לבלון מלא ו-150 ש"ח למילוי חוזר זה מחיר טוב?

בנוסף, אם יש כאן מישהו במצב דומה לשלי שעשה נקודה ויכול לשתף לגבי עלויות ואופי העבודה שצריך לבצע, אשמח לשמוע

תודה

grill.jpg

GOT סחוג?

פורסם

400 שקל לבלון 5 קילו זה פחות או יותר מחיר השוק. אפשר להשיג בקצת פחות.

אתה צריך להוסיף לזה צינור גז+ וסת לגריל (בטיחות) שזה בערך עוד 100 שקל.

אני גם משתמש בגריל בערך פעם בחודש (לא להרבה זמן) והבלון מחזיק יותר משנה.

מילוי גז ב-150 ש"ח זה יקר. אני ממלא בכ-90 ש"ח.

בנוסף, ממליץ לרכוש כיסוי לגריל במיוחד אם הגריל יושב במרפסת וחוטף שמש ישירה.

פורסם

צינור עולה כ 15 שקלים, וסת עולה 30-60, אין סיבה שיגיע ל 100 שקל.

אם יש נקודת גז מראש- מצוין, אין צורך לדאוג אם נשאר מספיק לפעם הבאה.

בלון- אני קניתי ב 360 שקלים, ממלא ב 80.

פורסם

אחד הדברים שאנחנו מצטערים עליהם זה שלא עשינו נק' גז לגריל.

המחיר של הגז עולה כל הזמן. פעם היינו משלמים על מילוי בלון מתחת ל-100 (לא כזה מזמן), פעם אחרונה זה היה באיזור ה-150. וזה גם התעסקות: לנסוע, לסחוב את הבלון, השעות פתיחה של החברת גז לא הכי נוחות.

והכי באסה - שנגמר לך בלון באמצע.

אם אתה יכול לעשות נקודה - תעשה.

פורסם

תודה על התגובות, קניתי בלון גז 5 ק"ג ב-400 ש"ח בסופו של דבר משיקולי עלות בטווח הקצר.

מעבר לעלות הנקודה עצמה בעל הבית העדיף שלא לקדוח בקירות (הנקודה הכי קרובה נמצאת בצד השני של הבית) ואני בעצמי החלטתי לא להשקיע בזה מאחר ומדובר בדירה שכורה.

שאלתי גם את השכן שלי בקומה מתחת שעשה נקודה והוא המליץ גם לקנות בלון (סיפר שעלה לו קרוב ל-3,000 ש"ח להעביר את הצנרת).

GOT סחוג?

פורסם

אין ספק שכשנגמר לך הגז באמצע זה אחד הדברים המבאסים. הפתרון לזה הוא לקנות עוד בלון, הבעיה היא שזה עולה עוד כסף.

ואיפה לעזאזל גובים מכם 150 שקל למילוי גז? יקר!!!!

לא צריך למלא את הבלון בחברות הגז. יש מספיק חנויות פרטיות שיעשו זאת בחצי המחיר למשל שזר בקריות.

• תוכן חדש...