Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

אתמול חבר נסע בכביש 2 ולפני הכניסה לחיפה עצר אותו קצין עם קיה לבנה וטען שהוא נסע 160 קמ"ש, הוא רק לקח את הפרטים ואמר שכנראה יהיה לו שלילה. הוא לא נתן שום דו"ח או דף.

החבר הוא נהג חדש למרות שעברו לו שנתיים מכיוון שעשה עבירות תנועה.

1. האם בקיה הלבנה יש מכשיר אכיפה שמודד מהירות? הקצין לא הראה כלום אלא רק אמר שנסע 160 קמ"ש

2.במידה ויהיה שימוע צריך לבוא לחיפה? החבר מהמרכז

3. מה המהירות המותרת בכביש 2 קצת לפני חיפה?

יום טוב

עריכה אחרונה על ידי liron01
פורסם

אם החבר שלך ימשיך כך הוא עלול להיות נהג "צעיר לנצח".

בהחלט יתכן שמי שעצר אותו היה קצין משטרה שנהג ברכב מנהלתי ללא אמצעי אכיפה ומבלי שבדק את פרטיו במסוף, אבל העובדה שהחליט לעצור אותו ולקחת את פרטיו מעידה כי נהג במהירות חורגת מן המקובלת בקטע הכביש הזה.

פורסם

מדידה כזו אינה קבילה.

צריך להמתין ולראות אם יקבל דו"ח כלשהו.

אמנם הסבירות לכך נמוכה, אבל אם ביצע תוך כדי נסיעה עקיפות מסוכנות או סטיות מן הנתיב הוא עשוי להיות מואשם בנהיגה בחוסר זהירות [סעיף 21(ג)].

העניין הוא שעבירת מהירות של נהג חדש היא ברשימת העבירות החמורות אשר עלולות לגרום לו לאבד את רשיון הנהיגה. גם אם לא יקבל דו"ח הפעם, כדאי שיראה זאת כאזהרה.

פורסם

ייתכן שהוא יקבל דו"ח על סעיף "נהיגה בחוסר זהירות", שהוא 500 ש"ח ו-6 נקודות (סימול 2429), או סעיף "נהיגה בקלות ראש" שהוא זימון לדין ל-6 נקודות (סימול 2011).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מקווה שזה רק היה לאזהרה ואת הלקח החבר ילמד.

מישהו אולי בכל זאת יודע האם בקיה הלבנה יש מכשיר שמודד מהירות והאם זה קביל שרק שוטר אחד יפעיל את זה?

פורסם

בנסיעה זה רק אם מותקנת "דבורה" על הניידת, ויש לה מגבלות אכיפה כאלה ואחרות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא יעשו לך כלום, תמשיך בשלך.

הכל בסדר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפני הכניסה לחיפה מותר 100, ולעניות דעתי לא יקרה לו כלום,

אם אין לו מכשיר אכיפה הוא לא יכול לקבוע כלום.

אם השוטר נוסע לצידי במהירות של 200 קמ״ש אך אין לו מכשיר אכיפה, הוא לא יכול להתבסס על זה?

פורסם

לא. מד מהירות של רכב זה לא אמצעי אכיפה קביל במדינת ישראל.

יש מיליון סרטונים שצילמו קציני משטרה נוסעים 160 וצפונה. אף לא אחד מהם הואשם בנסיעה במהירות מופרזת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...