Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שמעתי על זה,

אבל הכי פשוט, מלאת שמן כדרוש, חכה כמה ימים ותבדוק שוב את התופעה, אם היא תעלם - כנראה שיש קשר :)

אם אתה ממלא בתחנה חדשה שלא מלאת בעבר - אולי כדאי שתשקול להחליף תחנת דלק

פורסם

אוקיי - העשן מהמנוע כבר לא מופיע - כנראה השמן כבר התאדה.

ואני כבר לא מריח ריח של דלק

אני כבר לא מבין את הרכב הזה

פורסם

אתה מאוד לחוץ,

כפי שאמרו לך - כנראה שלא קרה כלום, יתכן ויש משמעות גדולה לכך שגם קר וגם הטרמוסטט מבוטל, תערובת הדלק עשירה - ומכאן הריח.

נסה להכנס למכונאי מקצועי, ולמען השם תחזיר את הטרמוסטט, הוא חשוב לפעילות התקינה של הרכב.

אם אתה מאזור המרכז - שווה לך לקפוץ למוסך רון בתל אביב, מקצוען עם מחירים הוגנים (לא מחירי מוסכי מדרכה אבל הוגן) ובדרך כלל הוא מאבחן היטב את התקלות.

פורסם

בדקתה אם יש אוליי טחינה/חומוס/חמוצים על הפקק של המילויי שמן, ואם במייכל עודפים יש התערבבות מים עם שמן?

-בדוק מצב שמן עוד יומיים שלוש.

-כנל לגביי מיים.

פורסם

האם אני יכול להחליף טרמוסטט בעצמי?

אין לי ידע טכני.

והמוסך שלי אמר "צריך בגולף לפרק חצי אוטו כדי להגיע לטרמוסטט "

יש לי 4 ליטר מי קירור,

ואני יכול לקנות את הטרמוסטט ליד הבית

למישהו יש מדריך לגולף מנוע APK איך להחליף שלב אחרי שלב?

פורסם

אם אין לך ידע טכני עדיף שלא תגיע,

זה נמצא בבית תרמוסטט (פלאנג' מים), בגולף אני לא יודע איפה זה נמצא,

אבל התהליך כולל בהוספת הנוזל קירור שנשפך (ואם אתה לא מוסיף אותו נוזל קירור אז צריך להחליף את כולו)

וניקוז אוויר,

תבדוק במוסך רון כמה תעלה לך העבודה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אוקיי אני אגש השבוע למוסך ואבדוק עלות

נימאס לי כבר בבין עירוני שצריכת הדלק היא 1:6 או גג 1:7 זה רק גולף לא טנק מרכבה

• תוכן חדש...