Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

ישנו ראוטר בחדר המחשב אצלי בבית שהוא בקומה שניה .

מעונין לקלוט אינטרנט אלחוטי\חוטי לקומה ראשונה , שהחדר עצמו הינו ממד ,

איך אני עושה את זה בתקציב של בערך 200 שקלים עם חריגות קטנות ?.

הפתרוןן הכי קל זה כבל , אבל לפי חישובים שלי אצטרך יותר מ30 מטרים כבל , מה גם שזה יכער את הבית (האישה קובעת )

עצות יתקבלו בברכה

תודה

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

100 מטר של כבל רשת מסוכך עולה פחות מ-100 שקלים.

אפילו אם תקנה לוחץ רשת (עוד 45 שקל קניתי לפני איזה 6-7 שנים, אולי תמצא בפחות היום) וחבילה של "ראשים" מסוככים עדיין לא תגיע ל-200 שקל.

כל פתרון אלחוטי תלוי בממ"ד עצמו וכמה קירות בטון / בטון מזוין / בלוקים יש בין הראוטר לממ"ד ולכן אפשר רק לתת הערכות ולא לתת לך תשובה חד משמעית האם יעבוד או לא.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם זה רק כדי לחווט עוד מחשב אחד, יש את הפתרון הזה.

הוא לא רע.

מכשיר אחד מתחבר בRJ45 לראוטר ונתקע לשקע. מכשיר שני מתחבר בRJ45 למחשב ונתקע לשקע.

התקשורת ביניהם נעשית על גבי חוטי החשמל הקיימים בקיר.

בערכה יש כבר שני מכשירים ושני כבלי רשת. רק לאסוף מהדואר ולחבר.

בעודף מ200 ש', תקנה לאישה קישוט לבית:lol:.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אך ורק כבל.

תשחיל בצנרת הטלפון או ה TV והבית יישאר מסודר.

עלות פחות מ200 כולל כל הכלים (סטלבנד, לוחץ קרונה, לוחץ RJ45 וכו'

עזוב אותך מפתרונות על גבי החשמל - לא עובד טוב.

ואלחוטי לא יחדור את הממד כמו שצריך.

אם כבר אתה משחיל אז תעשה נקודה נוספת ליד הטלויזיה בקומה הראשונה ושם שים ראוטר נוסף שמוגדר להיות AP.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נכון שכחתי גם את האופציה של הרשת על חשמל, מה שכן אם יש לך חיבור תלת-פאזי בבית, הם לא מתחייבים שזה יעבוד.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הום פלאג נראה נחמד ביותר , האם יכנס לארץ ללא כל בעיות ?.

ישנו תלת פאזי בביתי .

קיים כבר כבל שיוצא מהראוטר בחדר המחשב לחדר אחר באותו הקומה , התעלה כבר תפוסה ,

האם אפשרי להעביר כבל אינטרנט דרך התעלה של הממירים של yes ? , מבחינת מטרים של כבל .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

כל עוד אתה לא מעביר באיזור ה-90 מטר של כבל, אתה תהיה בסדר.

כמו שאמרתי קודם, אין לי נסיון אישי עם הרשת על חשמל, אבל ראיתי בהרבה מקומות שזה לא רלוונטי במערכת תלת-פאזית.

יכול להיות שתוכל להעביר כבל באותה תעלה עם הכבל הנוכחי, ואם לא אז דרך התעלה של YES זה מצוין.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם יש כבל לחדר האחר ואתה רוצה להמשיך משם הלאה אז בחדר האחר תשים סוויץ' שעולה פחות מ100 שקל.

זה במידה וקשה להשחיל כבל נוסף באותו צינור.

לחלופין על כבל רשת בעל 4 זוגות ניתן בהחלט להעביר 2 חיבורי 100Mbps, כל אחד מהם זקוק לשני זוגות בלבד.

יש לחווט שני שקעים בכל קצה של הכבל.

שני הפתרונות האלו טובים בהרבה מהמתאמים על רשת החשמל שאולי יעבדו ואולי לא, ובטוח שלא יתנו רוחב פס נורמלי, אולי יהיו ניתוקים, וייתכן latency מבאס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הסיבה שחלק מהאנשים אומרים שזה לא עובד בתלת-פאזי הוא מבנה רשת החשמל בבית הספציפי.

בעקרון, אם קיים בבית מכשיר שצורך חשמל במקביל מכל הפאזות, זה יעבוד היטב.

ראה כתבה מקצועית בנושא.

אין בעיה להכניס לארץ.

וזה גם מתחת לסכום של 75$ אז זה לא חייב בשום מיסים.

גם בזק משווקים את המכשיר (בכ-400 ש'...)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

ניסית לבדוק קליטה בממ"ד לפני שאתה מחווט את הבית מחדש? בדירה הקודמת שלי לא היתה בעיה של קליטת WiFi בממ"ד, גם כאשר היה מדובר בנתב G זול שעמד כמה מטרים מחוץ לממ"ד. בדירה הנוכחית כל נתב נותן כיסוי כמעט שלם ל-2 קומות.

שאלה לי אליך: האם הספק שלך הוא בזק או הוט, והאם יש לך נקודה מתאימה לספק מעל הממ"ד? כי אם כן - העבר לשם את הנתב וחבר אליו את כל המחשבים רשת אלחוטית בלבד. אמנם מקובל שהננתב מחובר בכבל למחשב אחד אבל זה ממש לא חייב להיות כך - פעם שהגדרת את הנתב אתה יכול להציב אותו (יחד עם המודם) במקום מרכזי בבית שממנו יקלטו את ה-WiFi בכל מקום - גם בלי מחשב לידו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם זה רק כדי לחווט עוד מחשב אחד, יש את הפתרון הזה.

הוא לא רע.

אני סובל מפתרון הזה לא מעט, ביצועים אין לדבר הזה בכלל ויציבות חיבור גם. דבר הראשון מהירות מוצהרת זה לא נותן, אפילו אם באותו מפצל שמים את שני המתאמים ביחד (רק הם מחוברים) ובודקים עם תוכנה, זה בקושי עובד מראה בין 16~30מגה.

עם מפצלים שמחוברים עליהם דברים אחרים זה גם לא עובד, הכי טוב הישר לקיר, אם אין ברירה מפצל של 2 ולשקע השני מפצל נוסף על כבל 1.5מטר. כמובן כל העסק הזה עובד רק על אותה פאזה. לי אין ברירה ואני משתמש במפצל של 2 ועוד מפצל על כבל, עד אז זה פשוט לא עבד אצלי. מסתבר שאני לא היחיד: קראתי באינטרנט על מתאם הפלא הזה ופגשתי סימפטומים דומים גם לאחרים.

לפחות כמה פעמים ביום אני צריך להוציא את הדבר הזה מקיר ולהכניס שוב כדי לאתחל מחדש שזה יעבוד, זה מאבד תקשורת כל הזמן וכלל שתחלופת נתונים מאסיביות יותר, ככה זה נתקע יותר מהר.

לסיכום ניסיון אישי עם רשת על חשמל: אם לא מצמידים לכם אקדח לרכה ומאלצים בכוח להשתמש בזה, תשתמשו בפתרון אחר, הכי טוב כבל רשת.

אני בקושי מקבל 30 מגה ביום טוב עם דבר הזה כאשר אין תקשורת מאסיבית. לעשות דבר זה סטרימינג של וידיאו אי אפשר, הורדות גם, רק גלישה קלה באינטרנט. לא מתאים להעביר קבצים גדולים בין המחשבים.

אין פתרונות קסם ופתרון הזה פשוט לא עובד.

אז אם יש לכם אינטרנט 5M ואתם לא מתכוונים לעשות הורדות או צפייה אינטנסיבית בוידיאו, זה אולי יכול לעבוד עם קצת סובלנות, כיבוי והדלקה כל פעם שהרשת נופלת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא יודע מה המותג הזה, אבל אצלי מתאמים של Trendnet עובדים מעולה בחיבור 80 מב"ש, כולל עם טורנטים שידועים בהעמסה שלהם על ציוד מיתוג למיניו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רשת על חשמל של TPLINK דווקא כן עובדים בסדר גמור,

עוד פעם תלוי גם בחשמל, אצלי על רשת של 15 מגה, עבד מצויין.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אצלי גם TP LINK, זה המוצר: http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-PA4010KIT

או שרשת על חשמל אצלי ממש לא טובה או שמתאמים שלי גרועים - אני לא יודע.

בכל מקרה, אצלי זה מקרטע - יותר טוב מכלום, אבל רחוק מפתרון.

אני לא צריך שזה יתן לי 500M, מספיק שיתן לי 100M למרות שאצלי מתגים של 1G, אבל זה בקושי נותן 30M. :(

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...