Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מבלבל כי הבוסטר בצד ימין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באגירה מה נסגר? :wink:

הבוסטר שלו בצד ה"לא נכון".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש בפלייבוי תמונות? :shock:

אני תמיד בקטע של הכתבות המרתקות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפעמים כתיבתו של האחד מזכירה לי קצת את בני ל. באמת - מעניין אם יש עוד קשר נוסף בין האחד ל - טוב נפסיק כאן לפני שאני מת :?

בכל מקרה - ראיתי את צמת החוטים שהעברת באחד תאי המנוע היותר דחוסים שיצא לי לראות - אולי רק פג'ו 205 הצליחו ליצור משהו יותר גרוע מזה במובן הסרבול והבלאגן בגישה לדברים.

ונחזור לצמת החוטים - אולי אם אפשר, אני רק המלצה קטנה?

תעביר אותם בתוך שרוול ארוג - רעה ערך TECHFLEX באמאזון -

http://www.amazon.com/Techflex-Expandable-Sleeving-ft-Black/dp/B004GE16MC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1407700709&sr=8-1&keywords=tech+flex

גם יגן עליהם מחיכוך בכל דבר אפשרי וגם יגן עליהם מחום ויעריך את אורך החיים שלהם.

מה פלייבוי? הגיע הזמן שתכירו את XVIDEOS

אה! סליחה זה התפקיד של אחראי פורנו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אקוו.

המיני שלך הגה ימני? :shock:

בגירה, זו הפעם השניה שאתה לא מבין כי אתה מגיב בלי לקרוא את מה שאני כותב. שזה בסדר כי רוב הזמן אני כותב שטויות, אבל אז אתה שואל דברים שכבר הסברתי.

המיני היא הגה שמאלי כמו כל מכונית בישראל. יש מוט רוחבי שמעביר את הלחיצה על הדוושה לצד הימני של הרכב, ושם נמצא הבוסטר עם המשאבה המרכזית. זה ככה בהרבה מכוניות.

כאן אין אפשרות אחרת משום שאילו הרכיבים היו מורכבים בצד השמאלי, הם היו נכנסים בראש מנוע.

לגבי ענין הסעפות - לא עדיף להשקיע את הגזיליון שקלים בסדנה מקומית שתייצר אותן בהתאמה אישית?

לא. גם כי הפתרון של להביא מחו״ל הוא זול יותר, וגם כי בארץ לאף אחד אין מושג מהחיים שלו.

בקשר לחשמל, יש לי כמה מטרים של convoluted tubing (לא יודע איך אומרים בעברית) עם חריץ לכל האורך. מניסיון שלי זה הכי נוח לעבודה, אבל אין לי כוח לזה עכשיו. העיקר שיעבוד.

בעיות 1 ו-3 בפוסט הקודם נפתרו. קניתי נשם שמתאים וחתכנו וריתכנו והינדסנו ועכשיו זה איכשהו מתאים. כמו כן הסעפת החדשה מתאימה מעולה והסופרצ׳ארג׳ר סוף סוף יושב במקומו. אבל הבעיה של זרוע היניקה שפוגעת במשאבה המרכזית עדיין קיימת. אחר התייעצות עם סטיוארט הוחלט לחתוך את הזרוע ולהאריך אותה. אין לזה השפעה על ביצועים, וזה יעביר את הקרבורטור קדימה ולמטה כך שלא יפגע בכלום.

אינשאללה הכל יגמר השבוע...

תתנהגו יפה ילדים.

אחד

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

פרק (סיום?) עצוב מאוד לאחד השרשורים המושכים בפורום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שיתפתי בפייסבוק. מקווה שהמיני תחזור אליך במהרה. בתקופה האחרונה יש מכת גנבות בירושלים של רכבים נדירים...

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אקוו.

המיני חזרה. לא משנה איך נו. הנקודה היא שהיא חזרה.

אבל בנתיים צ'יקמקתי אותה.

כלומר, המכסה מנוע נפתח במהלך נסיעה במהירות גבוהה, והוטח כנגד מסגרת החלון הקדמי והתעקם לגמרי.

בהסתמך על הרושם שלכם ממני, לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שלא סגרתי את המכסה כמו שצריך ולכן הוא נפתח לי בנסיעה.

אז, זה לגמרי באשמתי.

מה שעשיתי הבאתי מכסה מנוע אחר ממחסן האוננות שלי והפקדתי אותו ואת המיני במוסך למען יפחחו עצמם לדעת.

ואכן השבוע האוטו שוחרר, ואני יכול להמשיך להרוס אותו. היתה פואנטה לפוסט הזה אבל שכחתי אותה.

אה כן, כמו שאיש חשוב אחר היה אומר, I went on the internet, and I found this:

766597351683.png

בעצם זה כל החלקים שצריך כדי לעבור להזרקת דלק.

חוץ ממיכל דלק עם פתח לצינור החזרה, צינורות דלק מתאימים, משאבת דלק טבולה מתאימה להזרקה, בית מצערת מתאים לסופרצ'ארג'ר, סעפת יניקה מתאימה, אינג'קטורים ופילטר אוויר מתאים.

בקיצור זה ממש לא כל החלקים שצריך. אבל זה חלק מהם. חלק מהחלקים נו. מה לא ברור!

אז מצאתי מישהו שמוכר כזה יד שניה, וקניתי בחצי מחיר. ואז לחצתי על סטיוארט (ספק החלקים שלי מאנגליה בעל כורחו. הוא ממש לא אוהב אותי אבל אני אוהב אותו. כנראה) שישלח לי את החלקים החסרים. עכשיו הבית שלי מלא בחלקים שאין לי כח להתקין. אבל זה תמיד ככה.

וגם קניתי רדיאטור מעפן של פיאט צ'יקווצ'נטו ישנה, שהוא מתאים למיני כאשר מתקינים אותו בחזית (במיני הרדיאטור נמצא בצד המנוע). ואני צריך את השטות הזאת כי בעצם למה לא.

אה כן.

IMG_20140920_081023.jpg

אם תהיתם איך היא נוסעת... אז היא נוסעת מהר.

עד הפעם הבאה,

אחד

פורסם

שמח לשמוע שהרכב חזר לרשותך.

ותודה על העדכונים. :-)

האם אתה מכיר את הצמד האוסטרלי ביוטיוב Mighty Car Mods?

הם בדיוק לא מזמן סיימו פרויקט סופרצ'רג'ר במיני יפנית.

יש 8 חלקים לענין הזה (

ומשם תמשיך).

יש להם עוד כמה סרטונים בנוגע למיני, כנס לעמוד שלהם. וכמובן סרטוני DIY נוספים.

• תוכן חדש...