Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי פיקנטו אוטומטית שעברה כמעט 60K (ממש לפני טיפול)

הנה תיאור התופעה שאני חווה:

רעש פתאומי חזק מאוד מלווה בויברציות חזקות שמרעידות את כל הרכב

הרעש מתחלק לשני סוגים:

- לפעמים זהו רעש שמאוד דומה לרעש של משאבת מים של מכונת קפה כשנגמר לה המים (דומה לרעש של טרקטור)

- ולפעמים זהו רעש בתדר נמוך (בס) מונוטוני, אבל בעוצמה מאוד גבוהה

התופעה קוראת לעיתים נדירות, קרה לי כ7-8 פעמים במהלך החצי שנה שהרכב אצלי. אבל כשזה כן קורה - זה ממש קיצוני.

התופעה התגברה בזמן האחרון.

לפעמים זה פשוט עובר אחרי כמה שניות בודדות, לפעמים כשזה נמשך כ10 שניות, אני פשוט עוצר בשולי הכביש ומכבה מנוע, מתניע שוב אחרי כחצי דקה וממשיך לנסוע חלק.

אין חיווי שמשהו לא בסדר בלוח המחוונים.

אני די בטוח שזה לא קשור למזגן - זה קרה גם ללא הדלקת מזגן במשך כל הנסיעה.

זה לא קורה מיד בתחילת נסיעה, אלא אחרי כמה דקות של נסיעה או בנסיעות ארוכות. לפעמים זה קורה במהירויות גבוהות ולפעמים בנמוכות. בפעם האחרונה שזה קרה (היום) העפתי מבט על מד סיבובי המנוע, ולא ראיתי שינוי חד.

האם הטיפול הקרוב יכול לפתור את זה (שסתומים,פילטרים,שמן)?

הרכב באחריות ואני חושב להכניסו למוסך כדי שינסו לאבחן, אבל בגלל שזה קורה באופן פתאומי ולא צפוי אני חושש שיהיה להם קשה...

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? מה לבקש שיבדקו?

המון תודה!

פורסם

אם זה קורה לך בדרכך לטיפול אל תדומם את הרכב ואם ישנה תקלה שהרכב מזהה(אך לא מודיע כי אין נורת חיווי), יתכן שהיא תשמר בזכרון הרכב ותופיע בסריקת תקלות.

• תוכן חדש...