Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגיע למסך העלייה של ווינדוס(7) מבליח לשנייה מסך כחול ומיד מרסט את עצמו לדעת.

שיחזור מערכת וריקוברי לא הועילו.

אין ציפצופים יוצאי דופן בעת איתחול המחשב.

יש לי ssd, עליו מותקנת מע ההפעלה. איך מאבחנחם אם הוא הרכיב הכושל?

בגדול, מה אפשר לעשות באמצעים ביתיים? יש גישה לאינטרנט ממחשב אחר.

פורסם

קח CD וצרוב עליו אובונטו. תעשה איתו בוט. תוכל לבדוק את הזכרון ואת החומרה (לעשות בוט מלא ללינוקס). אני מהמר על corruption של ההתקנה של הוינדוז - תצטרך להתקין מחדש.

:turn-l:
פורסם

יכול להיות משהו מהחיבורים זז בפנים,

פתח את המכסה בצד, בדוק שהזיכרונות יושבים במקום, תלחץ עליהם.

בדוק כבלים של SATA שהם בסדר, ובדוק ששום חוט חשוף לא נוגע במשהו אחר, כבל של ספק למשל בכ.מסך וכו',

איפוס ביוס, ושינוי ידני של הגדרת SATA לAHCI או IDE לבדוק בשני המצבים.

זה לבדיקה חומרתית מהירה, בנוסף בדיקת חומרה, תוריד HIRENS BOOT וצרוב לי המדריך,

בדוק MEM TEST, או ישר להוריד MEM TEST, אבל HIRENS BOOT תמיד טוב שיהיה.

בהצלחה !

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אז החלטתי לקפוץ להתקנה מחדש של ווינדוז.

הכל עבד יופי טופי, למעט שתי בעיות:

בדיסק מערכת ההפעלה, הssd, מתוך 120 ג'יגה נותרו לי כ 50. ממתי ווינדוז לוקח לעצמו 70 ג'יגה??

יש לי הארד דיסק נוסף, רגיל- שאינו מזוהה בוווינדוז. אני כן רואה אותו בביוס. יש עליו מידע מאוד יקר לי( תמונות של אנשים יקרים שעברו מן העולם..)

מה אני יכול לעשות בשביל להשמיש אותו עם מינימום פגיעה במידע?

תודה.

פורסם

הssd לוקח מקום לעצמו בגודל זיכרונות הראם שלך, אתה צריך לבטל hibarnate, לך ללוח בקרה, צריכת חשמל ושים על ביצועים גבוהים, ועכשיו נשאר למחוק את קובץ hibarnate, כרגע אין לי לינק הסבר כי אני מהפלאפון, אם לא תסתדר עד הצהריים אשלח לך.

מה שכן, מצב שינה לא יהיה לך.

לגבי דיסק קשיח, קליק ימני על מחשב, ניהול>ניהול דיסקים> חפש את הדיסק קשיח הנוסף, תראה מה הסטטוס שלו ואם ישלו אות הקצאה כגון E D וכו׳

במידה ואתה לא רואה עליו אות, זאת הסיבה שלא מופיע, קליק ימני על הפרטישן שלו >הקצאת אות נתיב לדעתי ומהרשימה תבחר לו אות, שמור ואז הפרטישן יופיע לך.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

צדקת בקשר לדיסק הקשיח! כל הכבוד והמון תודה.

בקשר לגודל השימוש של חלונות, אם המערכת שומרת לעצמה מקום בשביל לאחסן את המידע על הddr זה יפנה לי לכל היותר 4 ג'יגה( גודל הזיכרון הנוכחי), לא?

פורסם

מה זאת אומרת הזזת אותו ? לקחת אותו מנקודה א' לנקודה ב' ?

אם זה המצב קודם כל תחזיר אותו למקום הראשון, דבר שני תתנצל, אם זה לא עוזר נסה לפנות לפסיכולוג מחשבים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...