Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא לא נגזים. זה הרכב הכי זול בארץ בגלל סיבות מוצדקות.

עדיין השלישייה מבית VAG (פולקסווגן, אפ!, סיאט מיי וסקודה סיטיגו) יותר מוצלחת וההפרש במחיר כמעט זניח.

אפילו הI10 שהתחילה בינתיים להתיישן היא עדיפה על הספארק.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה - למה?

כי הרכב בן שנתיים וחצי וכדאי להחליף לפני שיהיו בעיות, ומבצע מהסוג הזה נותן הזדמנות למזער את הנזק הכלכלי שנגרם כתוצאה מירידת ערך.

לפני חודש הציעו לי להוסיף עוד 18K לספארק חדשה והחלטנו שזה לא היה משתלם.

אולי עם המבצע הנוכחי זה כן ישתלם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
יש לי ספארק 2011. רוצה לשדרג לספארק חדשה (מנוע 1.2)

מישהו יודע מה יהיה הסיפור?

בכמה תימכר הספארק 1200 (הפחות מאובזרת מהשתיים) במסגרת המבצע?

ובאמת מקבלים הנחה נוספת על סך 3000 בגלל שאני בא עם שברולט?

מקבלים הנחה בין 2500-3000 שקל. אבל בלי טרייד אין. אתה מוכר לבד בחוץ ובא עם כסף, או לוקח מהם מימון. מדובר בלקוח שיש

או היה לו שברולט ב-3 השנים האחרונות ורוצה לקנות עוד רכב אצלם.

פורסם

תודה!

ומישהו יודע מה המחיר של ספארק 1.2 חדשה במסגרת המבצע?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

המחיר הרשמי של האלטו עומד עכשיו על 54,000 שקלים, המבצע של ה-52,000 נגמר לבנתיים.

כדאי למכשירי תנועה לשקול את הייבוא של הספלאש הידנית עם מנוע 1 ליטר שזהה לאלטו, במחיר של בין 54 ל-70 זה הולך לעשות טלטלה בשוק רכבי המיני.

הספלאש בניגוד לאלטו ההודית מגיעה מהונגריה, ובמחיר הנכון נראה לי שיש מי שיעדיף את הספלאש על פני 107/אייגו/פנדה/פיקנטו ידניות, מה שיכול להוביל לעוד ירידת מחירים בשוק רכבי המיני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בוא לא נגזים. זה הרכב הכי זול בארץ בגלל סיבות מוצדקות.

עדיין השלישייה מבית VAG (פולקסווגן, אפ!, סיאט מיי וסקודה סיטיגו) יותר מוצלחת וההפרש במחיר כמעט זניח.

אפילו הI10 שהתחילה בינתיים להתיישן היא עדיפה על הספארק.

במה היונדאי עדיפה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יכול להיות שזה סובייקטיבי אבל הרגשתי יותר נוח בI10.

היא הרגישה (יחסית) יותר איכותית.

לוח המחוונים של הספארק פשוט נראה זוועה ומרגיש כאילו שזה רכב צעצוע מפלסטיק ולא רכב אמיתי שאמורים לנסוע איתו.

היונדאי מרגישה כמו רכב זול מאוד אבל שמיועד לנסיעות.

פורסם

טוב,זה טעם אישי,אני דווקא אוהב את העיצוב,התאורה בלילה מאוד נעימה.

לגבי איכות,שניהם מציגים פלסטיק קשיח כמו כול החבורה,אולי הI10 החדשה תציג משהו חדש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דוקא לא רואה חלופה לספארק 1.2 בקטגורית המיני, מבחינה כללית.

כן, יש נוחות ממנה.

יש חזקות ממנה. יש חסכוניות ממנה.

אבל לדעתי היא נותנת את השילוב הטוב ביותר של השלושה וגם נראה לי שהכי מרווחת.

פורסם

חזקות בטוח אין למאט הפיקנטו ספורט,שגם הרבה יותר יקרה ופחות פרקטית.

פורסם

לכל מי שמתעניין:

חזרתי עכשיו מסוכנות שברולט ברחובות שם התנערו לחלוטין מההנחות המוצגות פה.

ההנחות הניתנות במסגרת המבצע לדבריהם הם על סך 1500 שקלים בלבד.

הפניתי את הנציג עמו שוחחתי למבצע שפורסם באינטרנט ותגובתו הייתה שכל אחד יכול לפרסם איזה מבצע שהוא רוצה, זה לא אומר ששברולט יכירו בזה.

וההנחה הנוספת ללקוחות חוזרים גרמה לו להסתכל עלי כמו משוגע.

פורסם

לא רוצה להיות party pooper, אבל רשום מפורש שהמבצע מה7 עד ה14 לחודש.

כלומר ממחר.

יכול להיות שהם פשוט לא יודעים ..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן אני יודע, ווידאתי כמה פעמים שאנחנו מדברים על המבצע שיתחיל מחר. התייחסתי אליו בשמו המפורש "seven sale"

פורסם
ואם היה לך שברולט ב 3 השנים האחרונות, אתה מקבל עוד הנחה. על ספארק בעבר למשל זה יוצא עוד 2500 ש"ח הנחה.

וזה יוצא 48500 ש"ח. אני שמעתי שיחה בין איש מכירות לקניין בחב" ליסינג, על זה שספארק 1000 עולה להם כ-38000 ש"ח,

אבל יש כאן עדיין כמה חברים שמטילים ספק בכך וחבל.

זה נדיר,

מי יקנה שוב שברולט אחרי שכבר חווה אחת?

פורסם

חוץ מזה מתי יהיה מחיר של חמישים אלף לאנשים שנוהגים ומעדיפים רכב אוטומט? מכוניות ידניות אפשר בהילט להשיג במחירים יפים.

• תוכן חדש...