Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב עכשיו בידיוק על רכב ראשון,

ומתלבט קודם כל בין חדש ליד שניה,

חשוב לי כרגע שהרכב ייראה טוב,

וירגיש טוב על הכביש.

אני מתכוון לסוע עליו לעבודה,

וכמובן בערבים ליציאות.

יד שניה עד 65 - 70 אלף גג,

אם רכב חדש אז זה צריך להיות דרך מיני ליס או כל דרך אחרת שנותנת לי לפרוס לתשלומים.

אשמח לקצת עזרה :)

תודה מראש

פורסם

אם אלה כל הדברים שמעניינים אותך, ואם אני הייתי אתה, הייתי מחפש איזו אלפא 156.

כייפי לנהיגה , לא שיגרתית , לא דומה לעדר הליסינג היפני / קוריאני שמציף את הכביש ומתאים לתקציב שלך.

דרך אגב, גם רכב חדש אפשר לקנות לא דרך ליסינג. אני קניתי רכב חדש לפני כמה שנים הבאתי את רוב הכסף, וחלק קטן השלמתי עם הלוואה מהבנק. הריבית הייתה זולה משמעותית מהריבית שהליסינג מציע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שלום ,

בסכום כמו שלך אתה יכול לקחת רכב חדש מהיבואן ,

כמו פורד פיאסטה ידנית עם תוספת קטנה .ביטוח זול מאוד בהשוואה לאחרים .

רכב נהדר עם אחזקה זולה .

פורסם

תאמת מעניין אותי גם עלות תחזוקה וביטוח כמובן,

חשבתי יותר לכיוון הפיאסטה והאיביזה למשל אם כבר רכב חדש,

ואם יד שניה אז משהו שגם לא יהרוג לי את התקציב בתיקונים, כי ניראה שהאלפא 156 יקרה לתיחזוק.

מה אתם אומרים למשל על אאודי A1 2008 או משהו בסגנון?

פורסם

האאודי A1 לא שווה את המחיר.

ממש לא אהבתי אותה,לא האיכות חומרים והיא גם נראת זולה.

אופציה מעניינת זו מיני קופר,נראת מעולה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...