Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני שבועיים קיבלתי את הרכב החדש שרכשתי מליסינג 0 קילומטר(ניסאן קשקאי ידנית 1,600 ויזיה)

לא הספקתי להנות מהאוטו אפילו שבוע וביום שישי שעבר נכנסה בי סיאט איביזה מאחור,מכיוון שעצרתי לפני מעגל תנועה וכנראה שהנהג שנהג מאחוריי היה עסוק ב"CANDY-CRASH" :oops:

האיביזה התקפלה ומכסה המנוע שלה קיבל צורת משולש.

הפגוש האחורי שלי התעקם קלות והמגן האחורי של הרכב יצא מעט ממקומו.

בבדיקה של שמאי מטעם חברת הביטוח,צולם הרכב ונאמר לי שיצטרכו להחליף לי מגן אחורי חיצוני ולשאלתי לגבי ירידת ערך קיבלתי הערכת שמאי של 0.5% ירידת ערך בלבד!!!

האם זה סביר?

אני לא כ"כ מנוסה בתאונות אבל בטויוטה קורולה של אבא שלי נכנסו כבר פעמיים ובכל פעם הוחלף פגוש אחורי והוא קיבל ירידת ערך של 2.5% מחברת הביטוח

איך אפשר לדעת איזה ירידת ערך מגיעה לי באמת??

תודה מראש על עזרתכם8)

פורסם

ברור לך שאף אחד לא יוכל לתת לך פה בפורום תשובה לירידת ערך במקרה הספיציפי שלך.

פנה לשמאי חיצוני (יש בפורום המלצה על לפחות אחד שכזה).

בקש ממנו חוות דעת.

את עלות השמאי תוכל לתבוע מחברת הביטוח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לדעתי אם חברת הביטוח כבר הביאה לה שמאי, היא לא תוכל לדרוש מהם שכ"ט לשמאי נוסף. מה שכן, זה אם את חושבת שיש נזק גדול יותר מרק טמבון חיצוני, אז כדאי גם לשלם את ה600 שקלים של השמאי, ולהיות בראש שקט. לי החליפו רק טמבון חיצוני במאזדה 3, וזה היה 1.5%.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• ספונסר פורום
פורסם
ערב טוב,

לפני שבועיים קיבלתי את הרכב החדש שרכשתי מליסינג 0 קילומטר(ניסאן קשקאי ידנית 1,600 ויזיה)

לא הספקתי להנות מהאוטו אפילו שבוע וביום שישי שעבר נכנסה בי סיאט איביזה מאחור,מכיוון שעצרתי לפני מעגל תנועה וכנראה שהנהג שנהג מאחוריי היה עסוק ב"CANDY-CRASH" :oops:

האיביזה התקפלה ומכסה המנוע שלה קיבל צורת משולש.

הפגוש האחורי שלי התעקם קלות והמגן האחורי של הרכב יצא מעט ממקומו.

בבדיקה של שמאי מטעם חברת הביטוח,צולם הרכב ונאמר לי שיצטרכו להחליף לי מגן אחורי חיצוני ולשאלתי לגבי ירידת ערך קיבלתי הערכת שמאי של 0.5% ירידת ערך בלבד!!!

האם זה סביר?

אני לא כ"כ מנוסה בתאונות אבל בטויוטה קורולה של אבא שלי נכנסו כבר פעמיים ובכל פעם הוחלף פגוש אחורי והוא קיבל ירידת ערך של 2.5% מחברת הביטוח

איך אפשר לדעת איזה ירידת ערך מגיעה לי באמת??

תודה מראש על עזרתכם8)

האים הוחלף מגן אחורי ?

האם נצבע המגן האחורי ?

האם נפגע חלק נוסף חוץ ממגן אחורי ?

בעיקרון עבור צביעת מגן אחורי 0.75%

שיפוף מגן אחורי (שיפוץ ראשון 0.75% )

אם שופץ המגן האחורי וניצבע 1.5%

הכל תלוי בנזק שניגרם .

תתקשר אלי אנסה לכוון אותך יותר .

0546999223 אלי אמרן

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...