Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא עובד בחנות מין אדון אישפוז הניכבד אם זה ביכלל שמך האמיתי-איזה מין שם זה אישפוז?

ורק שתדע שאני ביכלל עוד לא יודע מה זה מין! אני בן 17 ועוד מעט אני יוציא רישיון ואז אני יקח את המזדה של אבא שלי מהליסינג ואני ישים לה צ'יפ ואינטרקולר וטורבו ואגזוז ואני גם יודע לינהוג שחבל על הזמן בגלל שאח שלי-יש לו חבר שמכיר את ראם סמואל והוא אמר לי שהוא ילמד אותי לינהוג כמו נהג מירוצים וחוץ מיזה אני גם רואה כל הזמן יורוספורט ורואה איך נוהגים שם ואני גם משחק כל הזמן ניד פור ספיד ולכן אני נהג סוף הדרך וגם עדיין בתול ביגלל שאני מבזבז יותר מידי זמן בניד פור ספיד אבל כשיהיה לי רישיון אדון אישפוז הניכבד אני יקרע אנשים כמוך על הכביש ביגלל שיש לי אוסף של מודלים של מכוניות ויש לי איזה חמישים מכוניות ואני עובד בחנות מין ופעם ניכנסה אלי בחורה לחדר ואמרה שאין לי חיים אז היחלטתי בימקום זה להקדיש את החיים שלי ליהיות נהג מירוצים אז אני ידע לינהוג בזמן שאתה תיתעסק בשטויות וחכה שאני ישים צ'יפ וסימני פיסוק במזדה של הליסינג של אבא שלי שהוא גמ אמר שהוא יקנה לי מכונית ספורט ביגלל שהוא היבין שבחורות אני לא יביא הביתה ואימא שלי שאומרת שאני בונבון אמרה לאבא שצריך ליקנות לי אוטוספורט ביגלל שיש לי דימוי עצמי נמוך ואני לא יודע מה זה אבל זה בטח קשור במרכז כובד של המכונית וזה רק אומר שאימא שלי מאמינה בי ואוהבת אותי אז אתה אדון אישפוז הניכבד שהז ביכלל שם שמעיד איזה טיפש אתה אל תגיד לי מה לעשות ואיך ליחיות את החיים שלי.רק תיראה את הסימלון ליד השם שלי כדי שתבין כמה אני רציני זה תמונה שלי עוסה את עצמי מתקן מנוע של אוטו ספורט אבל במציאות אני לא יודע איך נראה קרבורטור אבל אל תפיץ את זה כאן בפורום כי אני עושה עוד מעט קורס מכונאות ואז ניראה אותך גבר!

:roll:
פורסם
שולף של רצפה צפה הוא גדול מדי בשביל לעשות עבודות פחחות...

שלא נדבר על מסורבל.

מה זה ההגדרה המצחיקה הזו ? "שולף של רצפה צפה".

חברים יקרים - מוניקה בשבילכם.

תומר - WELLCOME BACK :lol: . ספר לנו , מה עשו לך החייזרים ?... :roll::lol:

פורסם
רק תיראה את הסימלון ליד השם שלי כדי שתבין כמה אני רציני זה תמונה שלי עוסה את עצמי מתקן מנוע של אוטו ספורט אבל במציאות אני לא יודע איך נראה קרבורטור אבל אל תפיץ את זה כאן בפורום כי אני עושה עוד מעט קורס מכונאות ואז ניראה אותך גבר!

למרות השטויות שכתבת, אני חייב לציין שהתמונה מאוד יפה. אתה נראה כמו גבר לעניין. מסוקס ונוטף גריז, אך עם זאת חייכן ורגיש, ובעל טעם מצויין בלבוש (חולצה ישנה ופתטית של סמל"ת... נו באמת...)

מלבד זאת אני תמיד מעריך אנשים שבאים למפגשים עם מברשת שיניים ומנקים איתה את המנוע.

במילים אחרות - אני במקומך לא הייתי שם תמונות של עצמי בתור סמלון, במיוחד אם הייתי נראה ככה.

.

פורסם

אם כבר מדברים על עובדים בחניות מין, הכרתי מישהו שעבד בת"א כשליח, שליח של חנוית מין...

אילו אנשים מעניינים אתה פוגש בסוג עבודה כזה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אם כבר מדברים על עובדים בחניות מין, הכרתי מישהו שעבד בת"א כשליח, שליח של חנוית מין...

אילו אנשים מעניינים אתה פוגש בסוג עבודה כזה...

גילי

זה מה שנקרא "עבודה מתגמלת"! :-P

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
זה מה שנקרא "עבודה מתגמלת"! :-P

הוא סיפר לי שמישהו הזמין איזה משהו. כשהוא הגיע אליו הביתה הוא צלצל בדלת, מרחוק נישמע קול שאמר "הדלת פתוחה"...

אחרי זה אמר הקול "אני במיסדרון"...

בסוף המיסדרון היתה אמבטיה, האיש שכב בתוכה תוך כדי עינוג עצמי...

מוזר שאף פעם זה לא קרה לו עם לקוחה :?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הוא סיפר לי שמישהו הזמין איזה משהו. כשהוא הגיע אליו הביתה הוא צלצל בדלת, מרחוק נישמע קול שאמר "הדלת פתוחה"...

אחרי זה אמר הקול "אני במיסדרון"...

בסוף המיסדרון היתה אמבטיה, האיש שכב בתוכה תוך כדי עינוג עצמי...

מוזר שאף פעם זה לא קרה לו עם לקוחה :?

גילי

אין לבנאדם בושה??

זה פשוט חולני.. :?

לשים את האמבטיה במסדרון??

:lol:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

כן.

(קיבלתי הודעה שההודעה קצרה מדי ואין בה מספיק תוים-אז בבקשה.....)

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
כן.

(קיבלתי הודעה שההודעה קצרה מדי ואין בה מספיק תוים-אז בבקשה.....)

אתה טוען שאתה הוא אותו הבחור שהיה בסוף המסדרון?

פורסם

שלום לכולם אני דניאל וזה שמי האמיתי אני ואחשלי תומר הדר שגם השם האמיתי שלו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואישפוז זה שאתה מנהל זה לא אומר שאתה יכול לעשות פה מה שאתה רוצה יש פה עוד אנשים שלא מגיעים בכלל לקרסוליים של תומר הדר הוא משחק בניד פור ספיד אנדר גרואנד זירו פלאנט איקס ! כמו מטורף והוא דופק שם דריפטים והחלקות וזריקות וכל מיני דברים שעושים רעש לצמיגים !!!!! ואישפוז אתה בכלל לא יודע איך הוא נוהג אז אל תסתלבט עליו כי הוא לא פרייאר גם וגם המנהל השני זה שאני לא מצליח לקרוא את השם שלו זה לא יפה שאמרת לו שחטפו אותו חייזרים ובכלל מה זה השטויות האלה חייזרים בכלל לא קימיים נראה לי !!!!!!!!! חוץ מזה אני אלוף הארץ בסימני קריאה למרחקים קצרים !!!!!

בקיצר אח שלי אל תסטלבט על תומר הדר כי הוא יהיה מייקל שומ-אחר הבא !!!! במיוחד בלאנטיס של אבא שלו כי היא אלף שמונה מאות !!! והיא נותנת בראש לכל מי שיש לו פה איזה אוטו צרפתי מכוער ומקולקל. וגם לאלו שלא.

אם יש פה מישהי שמעוניינת בקשר רציני ולא סתם ידידים שתכנס אלי לאיי סי קיו

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אם יש פה מישהי שמעוניינת בקשר רציני ולא סתם ידידים שתכנס אלי לאיי סי קיו

גם אני צריך מישהי שתוכל לעשות לי פורטינג..

ולדניאל...... תומר הדר עושה רעש בצמיגים הרבה יותר טוב ממך....:oops:

קו---------------------------------------

פורסם
חוץ מזה אני אלוף הארץ בסימני קריאה למרחקים קצרים !!!!!

הרגת אותי :roflmao::loco::hihi::roflmao:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גרשון, בתור רחובותי לא יצא לי לראות פה אנשים בסביבה שחולים במחלה הזאת. זה נראה לי אנשים שגרים יותר לכיוון מרכז הארץ, איפה שיש יותר פיח ועשן של מכוניות צרפתיות רועשות.

some people need a high five

in the face

with a chair

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...