Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן מול רכב משפחתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט לגבי רכישת רכב נוסף למשפחה.

תקציב - כ- 50 אלף. גמיש במידת הצורך.

כרגע, יש לנו טויוטה קורולה 2000 שמשרת אותנו בצורה טובה ומספקת.

הבחור חגג לפני מספר שבועות את הקילומטר ה- 200,0000 שלו. אבל מבחינה מכנית הוא עוד נוסע.

לרוב, אנחנו לא עושים נסיעות ארוכות. והרכב משמש בעיקר לנסיעות קצרות לעבודה.

כעת אני זקוק לרכב נוסף. גם הוא לנסיעות לעבודה - גבעת שמואל - רמלה.

השאלה היא מה עדיף:

1. רכב קטן וחסכוני.

2. רכב משפחתי. כך שהוא יהפוך להיות הרכב הראשי, והקורולה הישנה "תוסב" לרכב המשני.

חשובה לנו כמובן הבטיחות.

מה לדעתכם עדיף?

פורסם

לא סיפרת משהו חשוב - כמה נוסעים ומי הם? יש הבדל בין זוג צעיר, זוג עם 3 ילדים במושב בטיחות וזוג מבוגר שמוביל את הנכדים פעם בחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא סיפרת משהו חשוב - כמה נוסעים ומי הם? יש הבדל בין זוג צעיר, זוג עם 3 ילדים במושב בטיחות וזוג מבוגר שמוביל את הנכדים פעם בחודש.

צודק.

נוסעים: מבוגר אחד.

ילדים: 3 ילדים שצריך לפזר בגנים. (2 כסאות + בוסטר). הם נכנסים כיום כולם בטויוטה קורולה 2000. ואם ברכב קטן הם לא יכנסו כולם, אז אני אעביר אחד קדימה ואבטל את כרית האויר.

• תוכן חדש...