Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרבה האירוניה הסלוגן של חברת פריניב שהמיץ שלהם "מפתיע בכל טעם". למיץ סחוט 100% טבעי יש אורך חיי מדף מסויימים. עצם העובדה שלמיצים של פריניב יש תוקף ארוך יותר הדליק לכמה אנשים נורה אדומה. בבדיקה של המיצים שלהם בכמה מעבדות נמצא כי במיצים יש חומר אנטיביוטי שהשימוש בו מוגבל מאוד וצריך להיות תחת פיקוח.

החברה מככחישה שימוש מכוון בכזה חומר.

על זאת ואחרים ניתן לקרוא כאן.

אפרופו מיצים, למי שרוצה לדאוג לבריאותו ובריאות משפחתו יש להיזהר מצריכה של מיצים תוססים בטעם תפוז. זאת מיכוון שהללו מכילים את הצבע מאכל "צהוב סנסט". בדרך כלל המיצים הזולים מאוד באיכות ירודה משתמשים בכאלה צבעי מאכל שהם על בסיס זפת. הופתעתי מאוד למצוא את הצבע המאכל הזה בסודה של פפסי שנקראת מירנדה. צבע המאכל "צהוב סנסט" פסול לשימוש בהרבה מדינות בעולם. בפאנטה של קוקה קולה את את צבע המאכל הזה לפי מה שרשום על התוית

אפשר לקרוא עליו ועל אחרים כאן.

למען הסר ספק, אין לי שום קשר כזה או אחר לאף חברת משקעות כזו או אחרת. המידע כאן מובע כדאגה לבריאות הציבור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין איך אנשים בכלל קונים את כל המיצים התעשייתיים האלה. הרי זה ברור במראה וגם בטעם שזה רחוק שנות אור ממיץ אמיתי סחוט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר מדברים על הנושא,

אז סתם לידע כללי, הרבה חברות מיצים מתהדרות בכמויות של הויטמין C שיש במיצים שלהם. אז רק שתדעו שאין שם לא ויטמין C ולא כלום.

ויטמין C ברגע שהוא נחשף לחמצן הוא מאבד את האפקטיביות שלו, לכן בכול התהליך של הפקת המיץ, לא נשאר בכלל ויטמין סי אפקטיבי, או שנשאר אבל בכמויות קטנות מאוד.

פורסם
אם כבר מדברים על הנושא,

אז סתם לידע כללי, הרבה חברות מיצים מתהדרות בכמויות של הויטמין C שיש במיצים שלהם. אז רק שתדעו שאין שם לא ויטמין C ולא כלום.

ויטמין C ברגע שהוא נחשף לחמצן הוא מאבד את האפקטיביות שלו, לכן בכול התהליך של הפקת המיץ, לא נשאר בכלל ויטמין סי אפקטיבי, או שנשאר אבל בכמויות קטנות מאוד.

אז מה הדרך לצרוך את הויטמין? לשאוב מלימון ולהזריק לווריד?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

האמת שהם לא כלכך גרועים בטעם כמו שעשיתם אותם. ההרכב הוא כבר עניין אחר..

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי טעים זה מיץ סחוט. נסה ותיוכח.

מתי בפעם האחרונה שתיתם לימונדה אמיתית, לא את הלימוננע של פריגת?

כל המיצים האלה אולי לא רעים לכשעצמם אבל שום דבר לא משתווה למיץ אמיתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז מה הדרך לצרוך את הויטמין? לשאוב מלימון ולהזריק לווריד?

לסחוט בבית במסחטת הדרים/פירות קשים/מסחטה ידנית ולשתות במקום, אין מיץ בעולם כולו שיספק את הסחורה באותה רמה.

ואם הויטמין אכן חשוב לך תשכח מהמיצים ותקנה ברוקולי (יש בו בדיוק פי 2 ויטמין C מאשר בפרי ההדר).

אין יום שאני לא מכין לעצמי איזה מיץ גזר טרי או מיץ רימון או מיץ תפוח עסיסי, תענוג אמיתי :wink:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ממש הפתעה. בדקתם מה יש לכם בפסטרמה? בשמן? בכל מוצר שאתם קונים בקופסא? מה לעשות שהתעשייה מלווה בהמון חומרים כימיים מזיקים? מי שזה מפריע לו יכול לצרוך תזונה טבעית יותר ובריאה יותר. מי שלא, שימשיך בשלו. זה לא רק במיצים, אלא בכל מזון תעשייתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא יכולתי להתעלם מהטענה התמוהה שהחומר הגיע מפאלפ מיובא שהוסף למיץ שמוגדר כ"100% סחוט טבעי". אם הפאלפ משומר, קפוא או מיובש, זה כבר לא 100% סחוט טבעי.

:turn-l:
פורסם
לסחוט בבית במסחטת הדרים/פירות קשים/מסחטה ידנית ולשתות במקום, אין מיץ בעולם כולו שיספק את הסחורה באותה רמה.

ואם הויטמין אכן חשוב לך תשכח מהמיצים ותקנה ברוקולי (יש בו בדיוק פי 2 ויטמין C מאשר בפרי ההדר).

אין יום שאני לא מכין לעצמי איזה מיץ גזר טרי או מיץ רימון או מיץ תפוח עסיסי, תענוג אמיתי :wink:

אתה תתפלא לשמוע אבל בפלפל אדום (גמבה) יש יותר ויטמין C מאשר בתפוז, לימון ושאר פירות ההדר.

ממש הפתעה. בדקתם מה יש לכם בפסטרמה? בשמן? בכל מוצר שאתם קונים בקופסא? מה לעשות שהתעשייה מלווה בהמון חומרים כימיים מזיקים? מי שזה מפריע לו יכול לצרוך תזונה טבעית יותר ובריאה יותר. מי שלא, שימשיך בשלו. זה לא רק במיצים, אלא בכל מזון תעשייתי.

לגבי שמנים, כל השמנים מגיעים עם טעם מר וצבע כהה. על מנת להוריד או לנטרל לגמרי את המרירות ולהפוך את השמן לבהיר יותר מחממים אותך ותוך כדי מוסיפים להם סודה קאוסטית, כן, קראת נכון. סודה קאוסטית. השמנים הכי טובים לצריכה הם אלה מכבישה קרה. השמנים שנפוצים בצורה של כבישה קרה הם שמן זית כמובן וגם שמן קנולה. שמן קנולה (ליפתית) מכבישה קרה עולה ביתרונות שלו משאר השמנים אבל ברגע שקונים שמן לא מכבישה קרה הוא פשוט גרוע כמו כל השמנים המזוככים.

ירקות משומרים, ישנה סברה שהירקות המשומרים בעצם סופחים אליהם מהאלומיניום של פחיות השימורים. כמובן שעדיף הירק החי אבל אם כבר אז עדיף ירק קפוא מאשר משומר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...