Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק חדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם .

היום בעיתון ראיתי מודעה שהפרטים שלה להלן.

הרכב הוא שברולט ספארק.

מנוע : 1000 סמ"ק (במקום 1200 סמ"ק בדגם הרגיל )

כ"ס : 67 כ"ס.

איבזור : 6 כריות אוויר .סטריאו מקורי . ללא חלונות חשמל אחוריים .

הרכב הוא גיר רגיל 5 הילוכים .

העיסקה היא :

מקדמה על סך 15000 ש"ח .

אחרי זה 36 תשלומים חודשים שווים של 345 ש"ח .

ובסןף התקופה תשלום של 27.500 ש"ח .

1. האם העיסקה כדאית?

2.איך הרכב הנ"ל?

3. אני נוסע בעיקר נסיעות עירוניות האם הנתון של 1:20 רלוונטי לנסיעות הנ"ל ?

תודה מראש.

פורסם

לדעתי העיסקה כדאית מאוד. סך התשלומים הפרוסים באופן נוח פחות מ - 55K. מהזולות ביותר שתמצא בשוק , ועוד עם 3 שנות אחריות.

עד כה היה בארץ דגם 1.2 חזק יותר. קיים חשש לכאורה שדגם זה יהיה עגלה. למזלך לפני שנה בצפון יוון קיבלתי לשבוע רכב כזה בדיוק עם מנוע 1000 סמ"ק ו 50,000 ק"מ מהשכרה בחברה קיקיונית. המנוע סביר בהחלט והרכב סוחב כלל לא רע. המזגן מצויין וכמעט ולא גזל מכח המנוע. הרכב היה מוצק ובעמידות טובה, בלי קרקושים ורעידות. למעשה הופתעתי לטובה.

ברור שבעיר לא תגיע לתצרוכת שציינת. עדיין מדובר באחד הרכבים החסכוניים בארץ. הערכתי - בעיר צפה ל 1:13- 1:15 כתלות בסגנון נהיגתך ותוואי הדרך והתנועה. בבינעירוני התצרוכת תשתפר ב 25% ויותר.

רק האלטו של סוזוקי יותר זולה. נהגתי עליה. בכל פרמטר כמעט הספארק 1000 עדיפה (עידון, מוצקות, הרגשה).

פורסם

לדעתי, זה רכב מיני הכי טוב שהיה עד כה מבחינת מחיר-תועלת. גם חשוב לא לשכוח שלספארק יש רמת בטיחות גבוהה והוא עדיין עשיר באבזור למרות המחיר. אני גם שוקל להחזיר את הפיאסטה שלי לחברת ליסינג ולקחת ספארק.

פורסם

לדעתי המחיר קצת גבוהה.

כבעל ספארק 2011 לא הייתי קונה את הרכב הזה היום אחרי שניסיתי אותו. קח בחשבון שברגע שאתה יוצא מהסוכנות איבדת כמעט 10 אחוז מהמחיר של הרכב.

עדיף תקנה רכב עם מנוע יותר חזק.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
זה נכון לגבי כל רכב שיוצא מהסוכנות. ועוד אם השכן הקנאי שלך דפק לך פגוש או שרט לך דלתות, אז הרכב יאבד עוד יותר...

1+ :lol:

בכול מקרה המחירון שלה נופל מהר. הרכב הזה לא סוחב עליה.

נסעתי לפני כמה זמן בגולן ובעליות עקפה אותי אלטו עם מנוע יותר קטן ופשוט טסה לה בעליה. זה הרתיח אותי שהספארק לא סוחבת עליות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

לא סוחבת בעליות - הכוונה היא למה? לא טסה 100 קמ"ש? באיזה הילוך נסעת? עם/בלי מזגן? עם כמה אנשים?

לגבי אלטו, בוא לא נגזים...8)

פורסם
1+ :lol:

בכול מקרה המחירון שלה נופל מהר. הרכב הזה לא סוחב עליה.

נסעתי לפני כמה זמן בגולן ובעליות עקפה אותי אלטו עם מנוע יותר קטן ופשוט טסה לה בעליה. זה הרתיח אותי שהספארק לא סוחבת עליות.

אין לי מושג על מה אתה מדבר.

לא מזמן יצא לי לבלות יומיים במחיצת שברולט ספארק 2013 (מנוע 1.2 ליטר). מדובר באחת ממכוניות המיני הזריזות ביותר בקטגוריה, אם לא הזריזה שבהן. היא בטוח סוחבת יותר טוב מהאלטו. היחידה שאולי מתקרבת אליה בזריזות היא הקיה פיקנטו ספורט, וגם זה רק בתחילת הנסיעה.

לרכב יש חסרונות אבל בסך הכל, הספארק 1.2 ליטר היא קנייה לא רעה בקטגוריה. לגבי הספארק 1 ליטר אני קצת מסוייג, כי לא נהגתי במנוע החדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא סוחבת בעליות - הכוונה היא למה? לא טסה 100 קמ"ש? באיזה הילוך נסעת? עם/בלי מזגן? עם כמה אנשים?

לגבי אלטו, בוא לא נגזים...

2 אנשים אצלי ובאלטו בלי מזגן אצלי וכן אלטו 100 קמ"ש ואני 60 בקושי בהילוך 3.

איך שלא תסתכל על זה מנוע חלש משפיע על עוצמתו.

פורסם

אני באמת בספק שאלטו נסע 100 קמ"ש בעלייה ושאתה לא יכלת יותר מ-60. ואם באמת בא לך לאמץ את המנוע, כמו שעשו באלטו, היית מעביר להילוך שני ומאיץ יותר. :idea:

פורסם

כבעלים של ספארק 1.2 מעל חצי שנה ועם יותר מ 15K אני יכול לציין כמה דברים.

1. הגרסאות החדשות 2013+ שונות לגמרי מהגרסאות של לפני (וזה בא לידיי ביטוי בשקט, איבזור, התנהגות וכו')

2. לגבי הנסיעה בעיר וצריכת הדלק, לדעתי זהו הצד החלש שלה, שכן בעיר יחסית למיני הרכב דיי בזבזני (אני מאמין שהצריכה הריאלית היא 1/12-13 גג).

3. לא ייצא לי לנסוע ב 1.0, אבל אני חושב ששווה לעשות נסיעת מבחן.

4. לאחר שעבתי בזמנו על כל מכוניות המיני, לדעתי זוהי המכונית הטובה ביותר מכל הבחינות וכמובן שהעדיפה ביותר, בעיקר בגלל

איכות השירות (לפחות בסניף כפר סבא) ובגלל העלות תועלת של הרכב.

אם יש עוד שאלות אשמח לענות.

עריכה:

ועוד משהו מי שאומר שהרכב לא סוחב, כנראה לא יודע לנהוג, חרשתי את הארץ מהצפון ועד דרום (אילת) ולא נתקלתי במצב אני לא מצליח לעלות עליה בצורה סבירה 90-100 (כולל העליות של אילת).

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

• תוכן חדש...