Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט ננעל

V*I*P
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

קיבלתי היום טאבלט של בת דודה מסוג Kaya בגודל 7" שננעל ללא אפשרות פתיחה לאחר שטעו בשרטוט התבנית 5 פעמים . נסיונות להארד ריסט כשלו , אני מגיע לסמל האנדרואיד שהוא שוכב על הגב עם הבטן פתוחה ומעליו סימן קריאה אדום. ניסיתי ללחוץ על כפתורי הווליום פלוס ומינוס ביחד במסך הזה ולא קיבלתי כלום.

הטאבלט נותן אפשרות להקיש שם משתמש וססמא של גוגל אבל לא מחובר לוויפיי ולכן האפשרות הזאת לא עוזרת לי .

יש לו כפתור הפעלה ו-ווליום פלוס ומינוס וזהו .

לחבר למחשב עדיין לא ניסיתי כי אני בעבודה עד הלילה . הטאבלט ב20 אחוז סוללה אפילו פחות ולטעון אותו עדיין לא ניסיתי .

קראתי בכל מיני מקומות באינטרנט מה לעשות ואיך אבל לא הצלחתי .

מבקש את עזרתכם אם מישהו נתקל בדבר כזה .

תודה !!!

פורסם

תודה על התגובה המהירה .

לא מסוגל להפעיל ריקברי .

אין לי מושג מה זה הdebugg הזה שהזכרת אם אפשר הסבר אודה לך.

כנ"ל לגבי הsdk שהזכרת .

פורסם

תתקין את הדרייברים מכאן:

http://developer.android.com/sdk/win-usb.html#

לאחר מכן חבר את המכשיר למחשב כאשר אתה עם האנדרויד השוכב.

הפנה אותו לטעון את הדרייבר לתיקייה אליה חילצת את הדרייבר.

כאן יש לך חבילה עם קבצי ה-Fastboot ו-ADB שאתה צריך כדי לשלוט במכשיר.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2225405

פתח אותם לתיקייה כלשהי.

בכלל אתה יכול לקרוא שם קצת על Fastboot ו-ADB ואיך מבצעים פעולות אם זה מעניין אותך.

פתח חלון CMD במחשב ונווט לתיקייה אליה חילצת את ה-Fastboot וה-ADB.

הקש Fastboot reboot-recovery. אם הכל בסדר, אתה אמור להגיע ל-Recovery.

שם בעזרת כפתורי הווליום אתה אמור להיות מסוגל לבצע איפוס למכשיר.

פורסם

התקנתי את הSDK ועכשיו אין לי מושג איך להמשיך הלאה ומה אני צריך לעשות ..

אם מישהו נתקל במצב כזה והסתדר מבקש את עזרכתם :roll:

תודה ויום טוב !

פורסם

פתח חלון CMD במחשב ונווט לתיקייה אליה חילצת את ה-Fastboot וה-ADB.

הקש Fastboot reboot-recovery. אם הכל בסדר, אתה אמור להגיע ל-Recovery.

שם בעזרת כפתורי הווליום אתה אמור להיות מסוגל לבצע איפוס למכשיר.

חמישה תווים

פורסם

הקטע הוא שלא מצאתי את קבצי הFASTBOOT והADB בקישור השני שנתת לי ולא הורדתי אותם ( או שיש אותם בתוכנה עצמה בקישור הראשון ואני מפספס משהו ? )

בכל אופן אני לא מתמצא בכתיבת פקודות בCMD אז אם אפשר לכתוב לי אחד לאחד מה לעשות זה יהיה מצויין !

תודה רבה מצטער על הטרחה

פורסם

הקבצים האלו מותקנים בד"כ עם ה-SDK. אז אם התקנת את ה-SDK לפי ההוראות סביר להניח שיש לך את הקבצים תחת Program Files x86\android יש שם היכנשהו תיקיית platform tools.

אם אתה לא יודע להפעיל חלון CMD ולבצע מספר פקודות פשוטות, כדאי אולי שתבקש מחבר שיודע שיבצע את ההוראות. זה קשה מאוד בשלט רחוק אם אתה לא יודע לבצע את הפקודות.

פורסם

אין לי בעיה לנסות .

להכנס לcmd ולרשום פקודות לא נראה לי כזה סיפור . אני רק צריך שתכתיב לי את הפקודות אחת אחרי השנייה ואני אבצע כבר

פורסם

אבל הפקודות תלויות במערכת שלך, היכן שמותקן ה-SDK.

כשאתה מחבר את האנדרויד השוכב למחשב, מה אתה רואה במנהל ההתקנים, הוא התקין את הדרייבר?

• תוכן חדש...