Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צריך ווקס או לחילופין אוטם בשביל שיהיה על הצבע הגנה ממפגעים .

ultimate polish מחזיר את הברק וממלא סווירלים אבל הוא לא מגן על הצבע .

אם לא תשים אחריו ווקס , למעשה הצבע שלך ללא הגנה .

אני משתמש בווקס הזה :

http://www.autostore.co.il/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-Meguiar-s-Gold-Paste-Wax.html

דווקא מרוצה ממנו למרות שאני רוצה לנסות את ה- black wax החדש .

יש מגוון מחירים לווקסים השונים .

תודה, אך טיפה יקר לי האמת, יש משהו שהוא קצת יותר זול וגם עושה עבודה טובה?

ותגיד הוואקס שיש לי (זה שבתגובה הראשונה יש תמונה) כאילו לא כלום ?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אני מבין שאת זה עוד לא קראת, קדימה יש לך שיעורי בית למרות שעכשיו החופש הגדול.

קראתי קצת, חשבתי בהתחלה שהתגובה הראשונה זה כל החומר שיש, אחריזה ראיתי שבכל עמוד יש עוד ועוד..

שיהיה חשק וזמן אני יעבוד על זה עוד קצת, תודה.

פורסם
עניין של טעם ו/או נוחות.

ברמת העיקרון אין משהו "עדיף".

אז הבחירה פחות משנה, אך גם אם אני אבחור בווקס טוב הוא אמור לשמור על הצבע?

כאילו זה לא אומר שאטם צבע ישמור יותר טוב על הצבע מוואקס, תלוי כמובן בסוגים שיש אבל בוא נגיד שוואקס מספיק איכותי גם יעשה את העבודה של שמירת הצבע כן?

פורסם

יש לא מעט וואקסים שיחזיקו יותר זמן מאשר אוטמים.

גם אני אישית מעדיף אוטם, ספציפית optiseal ת בגלל קלות היישום והעמידות.

אבל כל אחד ומה שטוב/נוח לו

תקרא קצת ביקורות על מוצרים שניתן למצוא בארץ ותבחר מה שמתאים לתקציב שלך.

"יאללה בירי".

פורסם

HONDA97 אני הולך לומר לך משהו שיראה "תוקפני" או "מעליב" אך אם תניח את האגו בצד ותפנים אתה תבין את הכוונה שלי.

ראשית הגישה שלך היא גישה של "אתם חייבים לי",ביקשת המלצה,קיבלת! ובמקום לומר תודה אתה מבקש שהבחור גם יתן לך הסבר מדוקדק. הוא לא חייב לך הסברים! אם היית מקיים בעצמך את הדרישות שלך מאחרים לא היית מייצר כזה "אנטיגוניזם".

דבר שני-תתחיל להריץ חיפושים. כל מה שאתה שואל כבר נשאל ונטחן פה!

דבר שלישי-יש לך קטע של זלזול בידע ובהמלצות של אחרים,לכן הרבה אנשים טובים לא טורחים בכלל להסביר ולייעץ לך. (אם אתה חד הבחנה אתה תבין על מי מדובר)

דבר רביעי-אתה מבקש המלצות אבל בא מוכן עם "קונטרות". אז למה אתה בכלל שואל? כדי להגיד שיש לך בזול יותר וטוב יותר?

שיהיה לך יום טוב. מקווה שתקח חלק מהדברים לתשומת לבך.

פורסם
HONDA97 אני הולך לומר לך משהו שיראה "תוקפני" או "מעליב" אך אם תניח את האגו בצד ותפנים אתה תבין את הכוונה שלי.

ראשית הגישה שלך היא גישה של "אתם חייבים לי",ביקשת המלצה,קיבלת! ובמקום לומר תודה אתה מבקש שהבחור גם יתן לך הסבר מדוקדק. הוא לא חייב לך הסברים! אם היית מקיים בעצמך את הדרישות שלך מאחרים לא היית מייצר כזה "אנטיגוניזם".

דבר שני-תתחיל להריץ חיפושים. כל מה שאתה שואל כבר נשאל ונטחן פה!

דבר שלישי-יש לך קטע של זלזול בידע ובהמלצות של אחרים,לכן הרבה אנשים טובים לא טורחים בכלל להסביר ולייעץ לך. (אם אתה חד הבחנה אתה תבין על מי מדובר)

דבר רביעי-אתה מבקש המלצות אבל בא מוכן עם "קונטרות". אז למה אתה בכלל שואל? כדי להגיד שיש לך בזול יותר וטוב יותר?

שיהיה לך יום טוב. מקווה שתקח חלק מהדברים לתשומת לבך.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::arrow:

הונדה אני חייב לציין עוד משהו, "זול וטוב אפשר למצוא רק באגדות "

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

בסדר לא נעלבתי, אני מבין אותך, אך אתה קצת טועה, אני לא חושב שחייבים לי משהו, זה פורום וכאן אנשים עוזרים אחד לשני, ואנשים בכל זאת מוכנים לעזור לי כמו שאתה רואה, עד שאתה בא עם הערה הזאת.

אני ממש חדש בנושא הזה, ובמקרה החלטתי שאני רוצה קצת לשפר את הצבע ברכב שלי.

כשמישהו המליץ לי על כמה מוצרים ביחד ונתן לי רשימה לא מובנת כזאת..

''מגוויארס 101 compound ואז polish 205 בווקסים האיתי ממליץ ווקס למכוניות כהות סידרה חדשה. או מנזרנה FG400 לאחר 4000 ואז ווקס color lock carnauba.''

לא הבנתי מאיפה זה בא, לא מכיר את החומרים האלה, לא ידעתי מאיפה לרכוש אותם, אז ביקשתי קצת הסבר על כל מוצר, מה השימוש שלו, מאיפה קונים, כמה עולה, והאם אני באמת צריך את כל המוצרים שנרשמו כאן.

אז ביקשתי יפה אם אפשר הסבר על המוצרים, עדיף לינק לאתר שאני ידע מאיפה לקנות + לקרו קצת על המוצר באתר ולדעת מה מחירו.

עובדה שכן עזרו לי ובנתיים יש לי כבר מוצר לעשית הפוליש, Ultimate Compound

אחריזה ultimate polish להברקה

ולסיום רק חסר לי אוטם צבע או וואקס, שלגביהם שאלתי אם יש עדיפות יותר לאוטם צבע או וואקס, + שאלתי אם יש מוצר קצת יותר זול שגם כן מומלץ.

זה הכל, לא יודע מה הפריע לך כל כך, אז נכון שאני נעזר פה ולא ממש עשיתי שיעורי בית ליפני, אבל כן אני מתכוון לרכוש את המוצרים האלה ולא סתם לבלבל את המוח, מכונת פוליש כבר הזמנתי, אז ליפני שהיא תגיע אני רוצה שיהיה לי גם מוצרים טובים לעבוד איתה.

פורסם

כוונתו הייתה שהתגובות שלך לרוב הן מתלהמות ו"באות בדרישות" - בדיוק כמו תגובתך הנוכחית.

נכון שזה פורום ושעוזרים לאנשים, אבל אף אחד לא מקבל פה תשלום ועושים את זה בשביל הכיף וברוח החברות, וכשמגיעים אנשים (מצטער, אבל כמוך) עם דרישות והרגשה שחייבים להם משהו, חייבים לעזור להם, וזה מוציא את הכיף והרצון לעזור להם, במיוחד כשמתווכחים ומתלהמים על כול דבר.

וברגע שרושמים לך חומרים או משהו שאתה לא יודע, חיפוש קצרצר בגוגל או בפורום יכול לתת לך את מירב העזרה ובקלילות, סתם ליידע כללי.

פורסם
:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::arrow:

הונדה אני חייב לציין עוד משהו, "זול וטוב אפשר למצוא רק באגדות "

זה לא תמיד נכון, אבל לרוב זה כן נכון.

אתה רוצה להגיד לי שבאתר הזה מה שנמכר קצת יותר זול זה לא מוצר טוב?

אז יש שם וואקסים במחיר של מ 40 עד 300 ש''ח, אתה רוצה להגיד לי שמה שעולה 70 שקל זה זבל טהור?

אני לא מחפש להפוך את הרכב שלי לנוצץ יהלום, אני מעדיף קצת להוזיל בעליות אם אפשר ולקבל תוצאה יפה ומספקת.

זה רכב ישן, שהחלטתי להשקיע בו קצת, לאחר שמכרתי את הגולף דור 5 שהייתה לי שעליה לא הייתי מאז בכלל לנסות את כל הדברים האלה, פוליש לבד וכו..

אז כן גם קצת משעמם לי ויש לי טיפה זמן פני עקב זה שפיתרו אותי מעבודה לאחר 3 שנים, וכרגע אני לא מקבל שום הכנסה עקב זה שעבדתי שחור, אבל זה כבר לא לנושא ולא מעניין אף אחד, אז כן אם אפשר להוזיל קצת בעליות אז עדיף לי.

• תוכן חדש...