Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פונטו ספייס 2003 רובוטית. מאז שקניתי אותה מהבעלים הקודמים היו בעיות קלות בגיר. בשנה האחרונה זה החמיר. כעת המצב הוא שמדי פעם הגיר נתקע בהילוך שני ואי אפשר להעביר להילוך שלישי ומעלה. זה קורה בדכ אם אני נוסעת בצהריים בחום, לאחר נסיעות של יותר מ20 דקות, וגם ראיתי שזה מושפע מבלימות קצת חדות.

בגדול האוטו בסדר ללא תקלות מיוחדות נוספות מלבד כשלון הגה שקרה לי שתיים שלוש פעמים.

רציתי עצה האם להיכנס להרפתקאה של שיפוץ גיר כזה או פשוט לקנות רכב חדש. הרכב גם ככה לא שווה יותר מ 10k.

פניתי למוסך שמשון ואמרו לי שקודם צריך לשלוח את הרכב לבדיקה במכון גירים ליום שלם ושגם אחרי תיקון אין ביטחון שהבעיה לא תחזור ממקור אחר.

תודה

פורסם

לדעתי באמת עדיף לימכור הרכב ולחפש משהו אחר, אם הבעיה היא בסלנואידים מדובר באלפי שקלים- לרוב שיפוץ הגיר הרובוטי יקר ואם אין וודאות שהבעיה תיפתר לדעתי כדאי להיפטר מהצרה.

 

והאם שהוא ניתקע בשני- את יכולה להוריד לראשון?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לדעתי ניחושים לא יעזרו כאן, וככל שתסעי עם הרכב במצב הקיים התקלה רק תחמיר.

 

יש לגשת למכון גירים לקבלת הצעת מחיר לשיפוץ הגיר כולל אחריות - ולפי הסכום שיצא - להחליט לכאן או לכאן.

 

אולי שווה לקנות גיר מפירוק, להחליף ולמכור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פני לי.ס. גירים אוטומטיים בסגולה פ"ת , ספי הנו בעל מקצוע מכובד ובעל מכון המתעסק בבעיות מסוג זה, אוסיף כי ספי הינו חבר הפורום ומבעלי המקצוע המומלצים לטיפול בבעיות אלו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

כשהרובוט נתקע בדרך כלל אפשר לעבור בין שני לראשון אך במקרים קשים גם זה לא.

 

לגבי תיקון במכון גירים- חשבתי שמומלץ לתקן במוסך מורשה יבואן. עדיף במכון גירים? אשמח להמלצות על איפה לעשות את הבדיקה/תיקון.

  • ספונסר פורום
פורסם

אין טעם לבצע את התיקון במוסך מורשה יבואן שכן גם הם בדרך כלל שולחים את הגיר לשיפוץ אצל מכון גירים ולא משפצים את הגיר בעצמם. במכון גירים תוכלי לחסוך את דמי התיווך ולקבל עבודה באותה האיכות אך במחיר נמוך יותר.

 

צרי קשר עם ספי מגירים אוטומטיים סגולה ועם מוסך אדמונד בחולון ובקשי מהם הצעות מחיר. שניהם מתמחים בשיפוץ של גירים אוטומטיים מכל הסוגים ולשניהם יש ניסיון רב והמלצות רבות. לאחר שתקבלי הצעות מחיר תהיה חכמה יותר ותדעי מה האפשרויות שעומדות לפניך.

×
×
  • תוכן חדש...