Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה מהמומחים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לעשות החלפה בין הטופ בוי 2002 שלי(מחירון:7400), לבין-דרבי ג'י פי אר 50 סמ"ק(מחירון:10500)!

ואני מוסיף לו עוד 1000 שקל!

הנה המודעה שלו+תמונה ופירוט!

http://www.bike4sale.co.il/AdnRoot/SearchResults/AdFocusSameWindow.aspx?ID=15231

בבקשה תעזרו לי

האם זה שווה החלפה?,למה נראה לכם שהוא רוצה להיפטר מהאופנוע ככה?,יכול ליהות שזה שווה או לא לעשות את המהלך הזה?

וקשה לטפל באופנוע שלו(דרבי)

..בבקשה עזרה כי אין לי מושג מה לעשות!(זו הצאה משתלמת ממה שנראה לי שלא תחזור שוב!)

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם
יש לי אפשרות לעשות החלפה בין הטופ בוי 2002 שלי(מחירון:7400), לבין-דרבי ג'י פי אר 50 סמ"ק(מחירון:10500)!

ואני מוסיף לו עוד 1000 שקל!

הנה המודעה שלו+תמונה ופירוט!

http://www.bike4sale.co.il/AdnRoot/SearchResults/AdFocusSameWindow.aspx?ID=15231

בבקשה תעזרו לי

האם זה שווה החלפה?,למה נראה לכם שהוא רוצה להיפטר מהאופנוע ככה?,יכול ליהות שזה שווה או לא לעשות את המהלך הזה?

וקשה לטפל באופנוע שלו(דרבי)

..בבקשה עזרה כי אין לי מושג מה לעשות!(זו הצאה משתלמת ממה שנראה לי שלא תחזור שוב!)

ככה בגדול, עצה לחיים:

אם זה נראה יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי, זה בדרך כלל (לא אמיתי)

במיוחד אם זה בלחץ זמן/חייבים להחליט עכשיו/מציאה של החיים/ וכו'

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

ביקשתי דעה על האופנוע (דרבי) ואם העסקה משתלמת...

ראשון לישורת וראשון לחצות את קו הסיום.כל צעד מחושב...,

עם דמעות בעניים הוא מודה לקבוצה, לספונסרים שלו , לקהל , לשופטים , למזג האויר , לכל העולם ולהוריו שהביאוהו עד הלום!:wave2:

פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק את האופנוע הזהממש ממש ממש טוב לפני שתחשוב בכלל לקנות אותו... תבדוק שהוא אינו גנוב תבדוק את המנוע...כל הבדיקות..

פורסם

זה אסף ואזנה!!!

אחלה גבר!!

אני ההייתי סומך עליו בעיניים עצומות!

(יש לי רעיון אולי תבדוק את האופנוע במוסך ותעשה עליו סיבוב?)

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אל תעשה את הטעות הזאת, דרבי פשטה את הרגל מזמן ומלאי החלקים אוזל בצורה דרסטית, ואין יבואן לחלקים.

הטופ בוי שלך זה לא כלי משהו, אבל עדיף מנבלה סרוחה בצורת קטנוע.

ושנית ניפחת לנו ת'מוח עם הקטנוע שלך, שרוף אותו וגמרנו.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
שרוף אותו וגמרנו.
באמת סיני... קצת אהבת סביבה.. שריפה של כזה דבר תעשה חור באוזון....

Omriz אני מוכן לעשות איתך עיסקה... אתה תוותר על השריפה ואני ידאג לפטיש כבד.. נשמע לך?

• תוכן חדש...