Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגה במיאטה שלי היה במצב לא מזהיר בלשון המעטה. שפשופים, סדקים, עור שירד.

בחנתי את האופציות ולא התלהבתי בכלל. עבודות העור נראות זולות ומשמימות (כן גם של החבר'ה מיהוד), לא קרובות לאלגנטיות

ול - two tone שיש לגימור המקורי.

אז חשבתי יצירתי והתחלתי לתור אחר הגה. ההגאים באיביי נראו טוב אך לא טוב מספיק. עד שלאחר כמה שבועות נתקלתי בהגה מדהים. הגה של MazdaSpeed, חטיבת השיפורים של מאזדה. מהתמונות ההגה פשוט נראה פגז, עם תפירה אדומה וגימור בהיר יותר באמצע, מה שמבדיל אותו גם מכל הגה של מיאטה רגילה. הסכמתי עם המוכר על מחיר שהיה טוב לשנינו והציפיה למשלוח החלה.. ההגה הגיע השבוע והרכבתי אותו היום, בדיוק בזמן למפגש של הרודסטרים, שהתפעלו לא פחות ממני :)

בשורה תחתונה, חסכתי כ- 150 שקלים (לעומת עור חדש) והתוצאה טובה הרבה יותר. שדרוג לאין ערוך של פנים הרכב.

ניתן לתמונה לדבר

IMAG0307_zpsf1713d5e.jpg

וההגה הישן

IMAG0310_zpsa90bb393.jpg

פורסם
דיון מעניין.

שבת שלום לכולם.

גם בשרשור הזה אתה מעלה את מונה ההודעות שלך? מה יהיה? :shock:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

בהחלט מטופש, מקווה שנמר666 יקח את זה לתשומת ליבו.

תתחדש יוסי :), נראה מעולה!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כיסוי לגג :roll:

מה המשמעות של זה?

יוסי אולי תשחרר תמונה של המיאטה המפנקת שלך, מזמן לא ראינו אותה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

איזה יופי! אחלה תמונה. :-D :-D

לגבי הכיסוי האמת שחדשת לי, לא ידעתי שנוהגים לכסות בצורה כזו רק את הגג. נראה מאוד איכותי/מקצועי.

מה העלות של דבר כזה?

פורסם

מרשים. יש איזו שהיא חטיבת שיפורים גם לפיג'ו? :lol:

ההגה שלי החזיר את נשמתו לבורא, אני מחפש כבר תקופה ממושכת פתרון הולם. אם אזמין מאייבי יכול להיות שאקבל ברקס מהמכס?

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...