Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*ברשותי דייהטסו אפלאוז 92 אני לפני טסט ואני חושב אם כדאי לעשות בכלל טסט או לא המצב המכאני של הרכב טוב מנוע גיר פיקס.

*איך אני יכול לדעת אם הצמיגים יעברו טסט? כי לא מתאים לי עכשיו להשקיע 4 צמיגים חדשים על טרנטה.

*הפנסים הראשיים ברכב היו רועדים ניסיתי לחזק אותם ובטיפשותי סובבתי את הבורג כיוון אורות אז בטוח אני יצטרך כיוון פנסים?

*אין נזילות ציריות תקינות +גומיות כל המנורות עובדות ברכב .

*מה דעתכם?

תודה.

פורסם

אם אתה אוהב את הרכב והוא עושה את העבודה כמו שצריך עשה לו טסט. לגבי הצמיגים צריך להיסתכל עליהם כדי לדעת. פנסים יעשו לך כיוון ולא בטוח שייגבו על זה אפילו כסף.

פורסם
אם אתה אוהב את הרכב והוא עושה את העבודה כמו שצריך עשה לו טסט. לגבי הצמיגים צריך להיסתכל עליהם כדי לדעת. פנסים יעשו לך כיוון ולא בטוח שייגבו על זה אפילו כסף.

הצמיגים על הרכב 4 שנים לפי התאריך יצור ויחסית יש בשר איך אני יכול לבדוק על בטוח?

פורסם

ללכת לצמיגן שאתה סומך עליו, או לנסות לעבור טסט ואז לגלות

אמא שלי עברה לפני חודשיים טסט עם צמיגים בני 5, הצמיגן שלה בדק אותם 3 חודשים לפני ואמר שהם עדיין בסדר, המכון לא נטפל אליהם.

אני עברתי טסט בחמישי עם פנסים לא ממש מכוונים, תלוי כמה לעומק המכון טסטים יבדוק אותך.

פורסם

אני לא מבין את ההיגיון של האנשים, מסדרים רכב רק שיעבור טסט? במכון לא יגידו לך סתם כל עוד הם תקינים אתה תעבור, ואם לא תעבור זה שיקול שלך כבר, בתור נהג מה שאמור לעניין אותך הוא הבטיחות שלך ותקינות הרכב, ולא רק הטסט!

לא רוצה להחליף תזרוק את האוטו או שתלך למכון שלא חופר, אבל אם תהייה בעיה אחר כך זה על אחריותך בלבד!

לפי ההודעה שלך אני מניח שהרכב שלך מאוד מוזנח ולא עובר אפילו טיפולים כי זה יקר ביחס לרכב, חבל! אם אתה מתלבט לתקן או לא ומסתכל על כל דבר וחושב על ערך הרכב, ויש לך סכום לקנות רכב טוב יותר אז תעבור לרכב הבא, אם אין לך כסף לרכב חדש תתקן מה שצריך וזהו.

נ.ב מצטער אם אני נישמע קצת תוקפני, אבל הגישה הזאת של יעבור טסט או לא ממש לא מתאימה, תחשוב על הבטיחות שלך לפני שאתה חושב על הטסט!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
אני לא מבין את ההיגיון של האנשים, מסדרים רכב רק שיעבור טסט? במכון לא יגידו לך סתם כל עוד הם תקינים אתה תעבור, ואם לא תעבור זה שיקול שלך כבר, בתור נהג מה שאמור לעניין אותך הוא הבטיחות שלך ותקינות הרכב, ולא רק הטסט!

לא רוצה להחליף תזרוק את האוטו או שתלך למכון שלא חופר, אבל אם תהייה בעיה אחר כך זה על אחריותך בלבד!

לפי ההודעה שלך אני מניח שהרכב שלך מאוד מוזנח ולא עובר אפילו טיפולים כי זה יקר ביחס לרכב, חבל! אם אתה מתלבט לתקן או לא ומסתכל על כל דבר וחושב על ערך הרכב, ויש לך סכום לקנות רכב טוב יותר אז תעבור לרכב הבא, אם אין לך כסף לרכב חדש תתקן מה שצריך וזהו.

נ.ב מצטער אם אני נישמע קצת תוקפני, אבל הגישה הזאת של יעבור טסט או לא ממש לא מתאימה, תחשוב על הבטיחות שלך לפני שאתה חושב על הטסט!

הכל תקין ברכב רק הצמיגים קצת ישנים 4 שנים והם גם נראים לי בסדר אבל חושש אין לי חשק עכשיו להשקיע 4 צמיגים אני רוצה לעשות לרכב טסט אחרון לחצי שנה וזהו להתקדם

יש מכונים שסתם פוסלים

פורסם
הכל תקין ברכב רק הצמיגים קצת ישנים 4 שנים והם גם נראים לי בסדר אבל חושש אין לי חשק עכשיו להשקיע 4 צמיגים אני רוצה לעשות לרכב טסט אחרון לחצי שנה וזהו להתקדם

יש מכונים שסתם פוסלים

אם אתה לא רואה סדקים ואין סימנים של יובש ושחיקה אז אל תפחד, במקרה הכי גרוע נכשל, מוריד את הרכב מהכביש ותקבל החזר על אגרת הטסט, שוב אם יש לך יכולת להתקדם אם לא אז תשלם וזהו,

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

צמיג בן 4 שנים יכול להיות עדיין תקין ויעבור טסט.

בתנאי שהרכב לא חנה יותר מדי בשמש, אין ברכב בעיות פרונט/מתלים שגורמות לשחיקה מהירה של הצמיג והקילומטרז' שעברו הצמיגים לא מאוד גדול.

אבל בהחלט יכול להיות שהם כבר יבשים ויפסול אותם בטסט.

ואם יפסלו - תיליף. צמיגים לרכב הזה (13 אינץ', נכון?) ממש לא עולים יקר.

מבחינת עומק החריצים - העומק המינימלי המותר הוא 1.5 או 2.0 מ"מ, לא זוכר בדיוק.

רוב הסיכויים שיש לך מספיק עומק.

בשביל להגיע לעומק 1.5 מ"מ לפני שהצמיג מתייבש צריך שהרכב יסע ממש הרבה - כמה עשרות אלפי קילומטרים בשנה.

לרוב מחליפים צמיג כשהוא יבש/ישן ולא לפי עומק חריצים.

פורסם
ברור שהם נראים יבשים כי הם לא חדשים אם אני ישים להם ספריי מבריק צמיגים לפני הטסט זה ישפיע על דעתו של הבוחן?

כן מידה 13.

להייות ישראלי זה לקנות מאזדה 3 ולהתלונן שהדלק יקר

גדול!

להיות ישראלי זה להיות בעל רכב ולהתלונן שצמיגים זה דבר יקר.

אני לא מבין את הגישה, הצמיג זה חתיכת גומי מסכנה שהיא הדבר היחידי שמחבר אותך לכביש, זה הדבר השני הכי חשוב ברכב אחרי ברקסים (תקנו אותי אם אני טועה), לך לפ'אנצריה שאתה סומך עליהם שיבדקו את הגלגלים, לטובת חייך ולטובת כל הנהגים על הכביש.

עריכה :

שמעתי גם על פ'אנצריות שמוכרות צמיגים משומשים במצב טוב, אם זה לחצי שנה אתה יכול למצוא צמיגים במצב טוב בני שנה שנתיים שישמשו אותך בחצי שנה הקרובה. המחירים צריכים להיות נמוכים הרבה יותר (ועוד 13").

• תוכן חדש...