Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, עברתי דירה ואני לא זקוק למזגן העילי שברשותי ותרמתי אותו לסבא שלי, את ההתקנה אני אבצע, התקנתי כבר מספר פעמים ויש לי את כול הכלים חוץ מפלייר קונוסים-זה שעושה קונוסים בקצה של הצנרת נחושת, היה לי את הכלי, הבאתי אותו לחבר והוא לא החזיר אותו ואני לא מצליח לתפוס אותו, האם מישהו מאזור מהשפלה יכול להלוואות לי את המכשיר לכמה שעות אפילו בתשלום סמלי, תודה :-)

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

יש סט פשוט של פלרים שניתן לקנות בכל טמבוריה. הוא טוב לעבודות מזדמנות (עניין של כמה עשרות שקלים). במקום לבזבז זמן ודלק על נסיעות, קנה אחד אחר ושלום על ישראל.

המכשיר נראה כמו זה אבל יותר זול:

http://aviair.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=11328

יש גם סטים יקרים בהרבה (עם קלאץ' אוטומטי ואופן עבודה שונה מזה שקיים במכשיר הפשוט של הכמה עשרות שקלים) ואם מדובר בעבודה מזדמנת, אין לך מה לעשות עם זה (למרות שמדובר במכשיר יותר נוח ויותר מוצלח מבחינת אופן ביצוע הפלר).

יש חיקוי סיני מעולה שעולה בערך 200 שח ויש את המכשיר המקורי של רידג'יד שעולה 800-1000 ומעלה.

המכשיר היקר יותר נראה כמו זה:

http://aviair.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=11317

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אריק, החבר עבר לקנדה, כול זכר לכלי כבר נעלם מזמן :p

תודה איציק!

אגב מצאתי חבר אחר עם כלי כזה, תודה!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...