Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

הרכב סובארו גראנד לאונה 95 ידנית, 265K

בכל התנעה של הרכב ההתנעה מאוד קשה וגם שהוא מצליח להתניע הוא הרבה פעמים מגמגם ונכבה, עד שאני תופס הנעה עם רגל על הגז וקצת מפמפם עם הדוושה על הגז ואז הוא מתניע, יש לציין שבימים האחרונים בהתנעה בבוקר יוצא עשן מהאגזוז בנוסף לזה.

אחרי שהרכב מניע הוא נוסע חלק.

אישתי העירה בפני שהרכב שותה לה פחות דלק משמעותית בימים האחרונים, לא יודע עם זה קשור או שזה רק בראש שלה.

אשמח להכוונה.

פורסם
בוקר טוב.

הרכב סובארו גראנד לאונה 95 ידנית, 265K

בכל התנעה של הרכב ההתנעה מאוד קשה וגם שהוא מצליח להתניע הוא הרבה פעמים מגמגם ונכבה, עד שאני תופס הנעה עם רגל על הגז וקצת מפמפם עם הדוושה על הגז ואז הוא מתניע, יש לציין שבימים האחרונים בהתנעה בבוקר יוצא עשן מהאגזוז בנוסף לזה.

אחרי שהרכב מניע הוא נוסע חלק.

אישתי העירה בפני שהרכב שותה לה פחות דלק משמעותית בימים האחרונים, לא יודע עם זה קשור או שזה רק בראש שלה.

אשמח להכוונה.

היי

בהסתמך על דבריך ומכיוון שהרכב לא נמצא לידי אני יכול רק לשער מהי התקלה על פי נסיון העבר.

קודם כל אני ממליץ שהרכב יגיע למרכז שירות ע"מ לבדוק ולהגיע למסקנה הקרובה ביותר.

באימפרזה מודל 1995 ישנו מעבר מים המעביר מים לחימום הצ'וק.

נתקלנו במספר רכבים עם תופעה הדומה ובבדיקה שערכנו מעברי המים היו סתומים בבוץ.

המלצת: לפרק את צינורות המים המתחברים לצ'וק האוטו ולנקות אותם עם לחץ אויר משני הכיוונים.

אתה מוזמן לענות לי כאן או בהודעה פרטית אם קיימות שאלות נוספות

אייל מסובארו

• תוכן חדש...