Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שגולש בפורום בכלל ובפורום הייעוץ לפני רכישה בפרט, יש לי הרגשה שלאט לאט הוא הופך פירסומי יותר ויותר.

בחלק מהמקרים, כשאנשים מחפשים ייעוץ לרכב מסוים, מופיעים גורמים שלא תמיד אובייקטיביים ומציעים את הרכבים שהם מוכרים ותקועים במלאי כ״פלא טכנולוגי״ וכ״רכב הכי טוב בקטגוריה״ וזה לדעתי גרוע, מעצבן ומוריד את החשק לקרוא בפורום.

האם לדעתכם זה נכון, או שאני טועה?

פורסם

אתה מדבר על נציגים מסוכנויות הרכב? הם כאן בשמה של הדמוקרטיה וחופש הביטוי (ובשמה של הפננסיות אני מאמין ),

זכותך כקורא לא להתייחס או לממש את זכותך הדמוקרטית ולבטא עצמך עם טענות נגד ובכך ליצור דיון

אינפורמטיבי לכל הדעות.

Gn'f'R

פורסם

קח דוגמא מאתמול:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470427

הבן אדם מתלבט בין 3 רכבים ספציפיים.

נציגת אלדן משיבה לו רק על רכבים שכרגע זמינים למכירה אצלה ולא מתייחסת לפוקוס (שככל הנראה לא נמצאת למכירה באלדן)

נציג שברולט מכניס את הקרוז/ כל דגם אחר שמשווק ע"י שברולט בארץ בכל הזדמנות אפשרית, גם אם הדגם לא כ"כ קשור. כמו שאמר אחד הכותבים בשרשור, זה מרגיש כמו סרט עם מלא פרסומות. אמין- זה לא.

לדעתי, במקרים כגון זה, עדיף שאותו נציג רלוונטי יפנה אל פותח השרשור בהודעה פרטית ויציע לו את מרכולתו. כשזה מופיע בדיון, כשידוע לך האינטרס, זה סתם מציק.

פורסם

ראשית - הם מראש מסומנים כנציגי הסוכנויות.

שנית - כל דעה כן היא סובייקטיבית. את "הטוב ביותר" אפשר לסנן. יחד עם זאת, לפעמים נציג כזה או אחר יכול להעיר את תשומת לבך לגבי רכב ששכחת ממנו/לא חשבת עליו. אף אחד לא דוחף לך כאן רכב אלא אופציה לבמחן.

אני רואה שלושה יתרונות נוספים בכך שנציגי חברות נמצאים כאן - הם יכולים לסייע בעת הצורך, להגיב לביקורת והם גם ספונסרים.

אין שום סיבה להתעצבן....

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

קראתי את הפוסט בקישור שלך ולא מצאתי חריגות,

לפותח אותו שרשור הוצעו לפחות 5 דגמי רכבים מאותם הנציגים,

אף אחד מהתגובות שם לא היה נדחף או "in your face",מהכרות שיש

לי עם פוסטים ישנים יותר של אותם הנציגים לא זכורה לי כתיבה שלא הייתה

במקומה (וזאת עדיין ביחס להגדרת תפקידם ).

יש כאן גם תת פורום שמוקדש להם ספציפית בכדי להציע את מרכולתם בריש גלי מה שנקרא,

הם פועלים בשקיפות מלאה ולא תחת יוזרים פיקטיביים (אני מקווה ).

אולי יום אחד תזדקק לייעוץ או עזרה מהם?:wink:

Gn'f'R

פורסם

אם כבר נהפוך הוא. אם היו כאן יותר נציגי רכב אתה בתור קונה מתלבט היית מקבל מספר רב יותר של הצעות וכן מענה יותר גדול למגוון רחב יותר של דגמים. חבל שהיום זה מסתכם בקרוזים ורכבי אלדן

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...