Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מחייב.

אצלי למשל שנה ראשונה עלתה משהו כמו 11K ושנה שנייה משהו כמו 12.5K (הנדסת תוכנה). שוב, זה תלוי כמה נק"ז אתה עושה באותה שנה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

שזה לא כולל הוצאות מחייה,

אז על מה שחשבתי זה כולל הדרכון הרומני שברשותי,

ללמוד ברומניה באוניברסיטה שהתעודות שלה מוכרות בעולם, מצאתי כבר אחת במקום נגיש,

זאת גם עיר שיש בה טיסות לישראל, גם קרוב למשפחה שגרה שם, וגם בתור אזרח אני יכול לעבוד.

עוד לא עשיתי בירור מעמיק אבל לפי מה שקרוב משפחה אמר, זה בערך 2K-3K ליי לשנה ללא מיסים,

מיסים זה מקסימום 500 בשנה, שזה בכלל לא לדבר על האופציה שבתור אזרח אני יכול לקבל לימודים חינם במידה ואני עובר איזה מבחן כלשהו.

מחייה דיי זולה לכסף שלנו.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בתור אחד שלומד הנדסה בארץ, אני חושב שללמוד את החומר של השנתיים הראשונות באנגלית (או רומנית?) באותה רמה יהיה קשה פי כמה.

אני יודע שלימודי רפואה תופסים בכל העולם, אבל זה כי תמיד יש ביקוש לרופאים.

הביקוש למהנדסים הוא לא בכל מחיר.

פורסם

בתור אזרח אירופאי, יש לך אפשרות (כמו שכבר כתבת) ללמוד בחינם. אני אישית הייתי הולך על זה, אבל כרגע הקפאתי את עניין הלימודים שלי (מסיבות כאלו ואחרות. גם לי יש אזרחות).

מצד שני זה אומר שלא תהיה כאן על בסיס קבוע כמה שנים טובות אז אין מצב. :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן יש את האופציה ללימודים חינם, אבל אני לוקח את המצב הכי גרוע ואני אצטרך לשלם,

איך אני בודק אם התואר שם והתעודה מוכרת פה בארץ ?

חות מזה, זה להיות 4 חודשים בארץ בשנה, (עם כל החופשות וזה וזה)

ורופני כבר אין חשק ללמוד, ווזה היג' יד' חרטא האלה שעשיתי,

אבל אין מה לעשות, צריך להתקדם בחיים.

הרי לא באלי להיות על החיים מתקן מחשבים ב25 לשעה.

FRANCE

פורסם

ברור שמוכרות, מי ישמע כל העולם הולך לפי התארים של הארץ.

יג יד, אוי איזה ימים (טובים וארורים). בדיעבד כשאני חושב על זה היום, בזבוז זמן טוטאלי. בגלל השטות הזו התגייסתי שנתיים מאוחר יותר, החברים השתחררו היו בתאילנד ולי לא יצא, הם התחילו ללמוד כבר שנה שניה ואני עוד לא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

וואלה אני לא מתחרט בגלל דבר אחד, זה נתן לי עוד שנתיים של עבודה לחסוך כסף,

שבחלק ממנו קניתי את הקליאו :)

FRANCE

פורסם (נערך)

אני יודע שלימודי רפואה תופסים בכל העולם, אבל זה כי תמיד יש ביקוש לרופאים.

הביקוש למהנדסים הוא לא בכל מחיר.

הידע שלך לא מדויק.

1. לארגון הבריאות העולמי אינדקס של בתי ספר לרפואה בעולם, רק תעודה מבית ספר כזה מוכרת כתנאי ראשון לבקשת רשיון לעסוק ברפואה.

2. במרבית המדינות יש מבחני רישוי קשים ביותר, לעתים הלימודים כדי לעבור אותם אורכים שנתיים ויותר אחרי קבלת הרשיון בארץ המקור. יש גם עניין של רשיונות חלקיים, למשל בארה"ב יש דרישות שונות למי שבא להתמחות ועובד בהשגחת רופא מקומי לבין מי שמעוניין להיות רופא העובד עצמאית לכל דבר (וזה בלי להתחשב בהבדלים ברישוי בין state ל-state ובעיות בהכרה בין ה-states השונות).

3. יש לעתים הכרה ברשיונות זרים, אבל מוגבלת. למשל - בישראל מוכרות בחינות רישוי מארה"ב (USMLE), ולרופאים בעלי וותק גדול יש מסלול מיוחד לרישוי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני חושב שללמוד את החומר של השנתיים הראשונות באנגלית (או רומנית?) באותה רמה יהיה קשה פי כמה.

לדעתי המשפט הזה תקף לכל דבר שתלמד (אנוכי חסר נסיון,כאמור)

עברית זו שפה שאתה מדבר שוטף יום יום שנים על גבי שנים,להתחיל ללמוד עכשיו בחו"ל גם אם האנגלית שלך מצוינת,באמת יהיה סופר-קשה.

just thinking out loud..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תלמד כלום. לך תתנדב בבית חולים, תגנוב מריחואנה רפואית ותתחיל לסחור בזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...