Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני נוסע על שני רכבים מסוג גולף mk2, אחת אוטומטית שקיבלתי מהמשפחה ואחת שקניתי לפני כחודשיים מיד ראשונה, האוטומטית תישאר אצלי בלי כל קשר, בגלל הערך הרגשי שיש לי לרכב,

בקשר לשנייה חיכיתי שנתיים עד שבעל הרכב הקודם מכר לי אותה,

אבל ההתלבטות הקשה היא שהחלום שלי הוא פורד קורטינה מהדור האחרון 80-82, בעצם מאז שאני זוכר את עצמי זה החלום שלי! אני זוכר את עצמי בתור ילד בן 3-4 נוסע בקורטינה שהייתה לדוד שלי ומאז חולם על אחת כזאת!

מצד אחד זה חלום שמאז שאני זוכר את עצמי, אבל מצד שני אני צריך להיות הגיוני ולוותר על הגולף החדשה שלי שאני מאוד נהנה ממנה, ומאוד רוצה להישאר עם הרכב, אם הייתי יכול להחזיק את כל הרכבים הייתי מחזיק, לצערי אין ביכולתי להחזיק 3 מכוניות נוסעות,

בגלל הסיבה הזאת אני מבקש את עזרתכם, האם להישאר עם הרכב שלי שאני מאוד אוהב, או שדווקא כדי לי להגשים חלום ישן!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם הייתה לך רק גולף אחת אז הייתי אומר תשאיר אותה ותגשים את החלום. אבל 2 גולפים אני הייתי מוותר על אחת משאיר את זו שאתה אוהב ומתחיל לחפש קורטינה.

פורסם

אם תיהיה הזדמנות לך עם החלום!!!

לפני חמש שנים שקניתי את הרכב שחתימה, היו בבעלותי 2 רכבים, מיצובישי לנסר 91 שקיבלת ירושה מסבי ז"ל ונהנתי ממנה מאוד ודייהטסו שרמנט 84' שגם יד 1 מדוד שלי אבל הייתה זקוקה לשיפוץ קטן, ופתאום מישהו סיפר לי על פיאט 131 נטושה אבל במצב נדיר ומקורי שלא מוצאים כל יום ועוד במחיר של ברזל, למרות שחלמתי על 132, הרגשתי שאני חייב אותה! וחייב להוציא אותה משם מהר! והייתי זקוק לכסף אז נפתרתי מהרכבים בלב כבד, בהתחלה מהדייהטסו ןאחרי שרכשתי את הפיאט נפתרתי גם מהמיצובישי.

והיום אני לא מצטער על זה, הייתי מצטער הרבה יותר אם הייתי מפספס את הפיאט!

עכשיו חלום שלי זה רנו פואגו, אלפא ישנה כל שהיא ועדיין פיאט 132, אם תהיה לי הזדמנות ואני לא יוכל להחזיק גם את הפיאט שלי במקביל אז אני יצטרך להפרד גם ממנה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כמובן שלהגשים חלום ,

גם אני הגשמתי כזה , ראה בחתימתי ,

ואם תעבור על שרשורים של חברים שהגשימו חלומות

תראה שהם מאושרים מעצם ההגשמה .

תהנה :-)

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תודה לכולם! עזרתם לי להגיע להחלטה, אני נשאר עם הגולף האוטומטית ואת השנייה פרסמתי עכשיו למכירה.

יניב הקורטינה שלך מושלמת!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם אתה חולם על קורטינה לך על זה!

מומלץ לפעמים לעשות צעד רק מהסיבה שזה מה שאתה רוצה, גם אם זה לא כלכלי, לא הגיוני וכו׳

פורסם

ראיתי את המודעה שלך ביד 2. רכב יפיפה חבל שהוא ללא מזגן. היה לי בעבר אאודי 80 מודל 84 מנוע 1.3 בצבע שחור ללא מזגן בקיץ היה סיוט לנסוע ברכב . הרכב היה בנצב מכני וחיצוני כמו חדש ובכל זאת החלפתי אותו לסובארו ליאונה ממוזגת שיש ברשותי כיום.

פורסם
בהצלחה בהגשמת החלום!

הנה מועמדת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=464686

אין לי קשר למוכר.

מועמדת ראויה אבל קודם אני צריך למכור את הגולף שלי.

ראיתי את המודעה שלך ביד 2. רכב יפיפה חבל שהוא ללא מזגן. היה לי בעבר אאודי 80 מודל 84 מנוע 1.3 בצבע שחור ללא מזגן בקיץ היה סיוט לנסוע ברכב . הרכב היה בנצב מכני וחיצוני כמו חדש ובכל זאת החלפתי אותו לסובארו ליאונה ממוזגת שיש ברשותי כיום.

אני כבר התרגלתי בלי מזגן, את האמת שיש לי רכב כזה לפירוק עם מזגן כל היחידה קומפלט, אבל לא הרכבתי כי חבל לי להרוס את המקוריות של הרכב, זה להתחיל לקדוח בקיר אש, ולהעמיס על המנוע הקטן שלו אז זה ממש לא התאים לי, גם ככה הנסיעה הכי ארוכה שלי ברכב זה רבע שעה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...