Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ראיתי באוטודיפו מוצרי טיפוח לרכב של מישלין(יצרן הצמיגים)

הנה קישור למוצרים שלהם:

http://www.caeurope.co.uk/brands/michelin/car-care-cleaning-products

מה שקרץ לי במיוחד זה מנקה ומשחזר פלסטיקה ומנקה הריפודים שלהם,

הם טוענים לניקוי והגנה על הפלסטיקה לאורך זמן כמו כן מגן UV מפני השמש

הנה קישור:

http://www.caeurope.co.uk/brands/michelin/car-care-cleaning-products/michelin-eco-plastic-cleaner-500ml

מישהוא מכיר או התנסה? מעניין מאוד אם סדרת מוצרי הטיפוח שלהם טובה כמו הצמיגים שלהם אז בהחלט אולי שווה לקנות

פורסם

זה לא כל כך חדש בארץ. יש לי את הפוליש שלהם..הוא עדין מאד. עם קצת סבלנות אולי תקבל פה איזו חוות דעת..

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

אני דווקא השתמשתי בשמפו+ווקס שלהם.

מאוד אהבתי את התוצאה ולפני שרכשתי את השמפו הנוכחי שלי (אמריקן איגל- גם זה לפני שנכנסתי לתחום) חיפשתי את השמפו במדפי אוטו דיפו ולא מצאתי אותו.:cry: דווקא לא רע, השמפו נתן ברק יפה מאוד, ניקה ביעילות.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

הם טובים מאוד בצמיגים. שישארו שם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אותי מאוד סיקרן דווקא ליין המוצרים שלהם, בתור יצרני צמיגים הם מעולים אך לצערי מה שמצאתי באוטודיפו זה רק את מנקה הג'אנטים שלהם ולא את כל הקו המוצרים.

השתמשתי במנקה הג'אנטים כמה וכמה פעמים ודי הצלחתי לפצח את הסוד שלו.

ולענייננו אנו, החומר הוא ידידותי לסביבה ומיסודו לא אגרסיבי, הוא חומר מסוג NO RINSE, כלומר לא מחייב שטיפה לאחריו למרות שמי שלא ישטוף לאחר השימוש ישאיר את כל הלכלוך על הג'אנט, אז בתכלס זה חומר שדורש רינסינג טוב לאחריו.

ופה מגיעה הנקודה החיובית....התזה קלה על הג'אנט, מעבר עם מברשת ייעודית על פנים הג'אנט ומעבר עם ספוג/כפפה מבחוץ ולאיפה שניתן להגיע מבפנים ושטיפה של הכל עם מים יתנו לכם ג'אנט מבריק מבפנים ומבחוץ.

מי שלא הקפיד לנקות את הג'אנטים באופן תדיר ויש לו שכבת אבק בלמים שלא היתה מביישת סופת חול אוסטרלית במלוא מימדיה, החומר הזה רחוק מלהושיע אותו, הוא יצטרך משהו אגרסיבי יותר וטיפול הרבה יותר יסודי.

עד כאן.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

דווקא אני מעדיף חומרים עדינים ולא אגרסיביים גם אם ההשפעה שלהם חלשה יותר מיכוון שהם לא יעשו נזק לטווח הארוך,

הכי עניין יותר החומר משחזר ומגן פלסטיקה שלהם, הייתה ערכה של כל הסדרה הירוקה שלהם ב170 ש"ח אני חושב,

אבל בגלל שאף אחד בפורום לא מכיר או התנסה עם החומרים שלהם אולי עדיף לי פשוט ללכת על בטוח ולקנות CG Silk Shine

פורסם
דווקא אני מעדיף חומרים עדינים ולא אגרסיביים גם אם ההשפעה שלהם חלשה יותר מיכוון שהם לא יעשו נזק לטווח הארוך,

הכי עניין יותר החומר משחזר ומגן פלסטיקה שלהם, הייתה ערכה של כל הסדרה הירוקה שלהם ב170 ש"ח אני חושב,

אבל בגלל שאף אחד בפורום לא מכיר או התנסה עם החומרים שלהם אולי עדיף לי פשוט ללכת על בטוח ולקנות CG Silk Shine

קבל המלצה חמה על המוצר ממני.מוצר נפלא שמחדש ומגן על הפלסטיקה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...