Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על החוות דעת, לפי דעתי זה הדבר הכי חשוב, מזה לומדים היכן ניתן להשתפר.

לגבי מקום העבודה, הבוס הגדול, ליווה אותי במהלך הצילומים, והוא זה שבחר את העובדים אשר אמורים להצתלם, התבקשתי יותר להתרכז בעובדים עצמם ולא בסביבה, ניתנו לי למהלך כל הצילומים כ50 דקות.

לגבי coop, לא היה צורך מבחינתם בכלל להתרכז במוצרים, אנחנו חברת בת שלהם, ומספקים רק למסעדות, עסקים, מלונות ופחות ללקוחות הפרטיים, coop כמעט ולא קונים מאיתנו, אז לא היתה משמעות מיוחדת למוצרים, אלא יותר אל האדם אשר עובד.

לגבי בנות במחסן עצמו יש כ100 איש, מיתוכם אולי 5 בנות, אשר לא קשורות למחסן בקשר ישיר, אני היתי מוכן לצלם אותן :wink:

אבל הבוס הוא זה שקובע :-D

לגבי המחירים, coop נחשבים יותר יקרים מרשתות אחרות אשר בשוויץ, ואת האמת בלי שום הצדקה, הדבר היחיד שטוב זה המבחר, והירקות והלחמים הטריים, חוץ מזה המחירים יותר יקרים מרשתות אחרות, את מרבית המוצרים מזון, ומוצרי צריכה לבית אני ואישתי קונים בסיטונאות.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה לכולם על החוות דעת, לפי דעתי זה הדבר הכי חשוב, מזה לומדים היכן ניתן להשתפר.

אתה בהחלט יודע לצלם, אז אם אתה רוצה ללמוד תלמד ממי שטוב ממך, לא מזבי חוטם כמונו...

תמונות נאות ביותר, בהתחשב בזמן המצומצם שהיה לך.

הנה צלם שמביא גישה של צילום רחוב לפרוייקטים בתשלום של צילום במקום העבודה (אבל בשביל זה צריך גם זמן...):

http://www.mattstuart.com/photographs/commissioned/17-OFFICE

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני תמיד לומד מכולם, זה נותן לי עוד מוטיבציה, להתקדם, כי לדגומא ההערות על המוצרים שהם לא בפוקוס, נתנו לי רעיון לתמונה אחרת אשר כן תתן אותן בפוקוס.

אני למדתי שלקבל ביקורת זה החלק הכי חשוב, לא משנה כמה שהעבודה שלי טובה, תמיד יהיה משהו שניתן לשפר, או תמיד יהיה קהל יעד אם העדפות אחרות, ומכל תגובה אני יכול לנסות ולהשתפר ולהתאים את העבודות שלי לקהל יעד רחב יותר :-D

דווקא מי שיותר טוב ממני לא בדיוק אוהב לעזור, או לתרום מהידע שלו, אני שמח תמיד לעזור למי שרוצה ללמוד.

לגבי הבוס, הוא התלהב מהתמונות (לא בדיוק הבן אדם שמראה את זה), והעביר את זה למחלקת הפירסום ושיווק של COOP, הם בודקים בשבילי גם שיתוף פעולה עתידי, עוד פרוייקטים שאולי יצא לי לצלם בשבלהם.

בנתיים התפקיד שאני עובד בו בחברה, סוגר אותי מבחינת יכולת, וכשיוצא לי לצלם זה פשוט מרגיע אותי.

פורסם

אני לא ממש מבין בצילום, אבל התמונות נראות טוב מאוד.

הדבר היחיד שקצת הפריע לי זה שהתפיסות לא כל כך ספונטניות.

לדוגמא הבחור שיושב מול המחשב, לא ברור לאן הוא מסתכל.

פורסם

התמונות האלה בהחלט עוברות אצלי. איכותיות, מקומפזות, הבעות מעניינות של העובדים. בהתחשב בזמן הקצר וחוסר המשאבים, לא נכנס לקטנות. יופי של עבודה!

172

פורסם

כבר כתבת שהבוס מבסוט, זה כל מה שחשוב.

להבא, דאג לברר כמה שיותר פרטים מהמגזין על מה הם מחפשים: סגנון פריימים, האם אנכי או אופקי, על מה לשים דגש. אל תתבייש גם לבקש רפרנסים (צילומים שהם השתמשו בהם למודעות דומות, אפילו שרטוט אם בא להם).

לגבי מה שצילמת - סה"כ נראה טוב מאוד. יש לי בעיה עם האיזון הלבן הלא מדוייק והלא מגובש, אם צילמת קבצי RAW ניתן לשפר בהרבה בעיני (אם כי זה עניין של טעם, גם שלך וגם של המגזין, מה שטוב לכם בטח טוב גם לי. לטעמי זה גוון צהוב חולה). הבחירה האוטומטית בעומק שדה רדוד בהגזמה גם היא עניין של טעם, לפעמים זה עובד ולפעמים לא. אם היה לך זמן ויכולת לעבוד עם תאורה חיצונית הייתי מעדיף עומק שדה גדול יותר, עם תאורה אחורית על המצולם ע"מ להפריד אותו מהרקע.

סה"כ אין לך בכלל על מה להתבאס, עבודה טובה מאוד לפעם ראשונה! על אחת כמה וכמה אם הלקוח מרוצה.

מימין למעלה:

תמונה מס' 1 לא ברורה לי, היא מאוד ג'נרית. למעט אם יש התייחסות לאדם עצמו אין לה ממש ערך צילומי. הקומפוזיציה לא מוקפדת, אם כי המבט שלו מחזיק את התמונה.

תמונה מס' 2 מוצאת חן בעיני.

תמונה 3 אני מאוד אוהב, המבט שלו עם חצי החיוך הזה משדר נינוחות ומספר טובות על מקום העבודה. גם הרקע מצויין. יכול להיות שעומק שדה פחות רדוד היה מכניס קצת יותר פרטים מהמחסן לצילום, אם כי אין לי מושג אם מבחינת הייעוד הסופי יש בהם צורך.

תמונה 4 בעייתית. העמידה שלו מאוד לא טבעית, המבט משדר אי נוחות. חיתוך הגוף גס ושגוי, הייתי מעדיף או בגובה המותניים או גוף שלם. גם זוית הצילום מלמטה לא מתאימה, זה אולי מקנה לו נופך של חשיבות אבל ממש לא עובד עם שפת הגוף שלו. ידיים משולבות על החזה ומבט אחר היו עובדים אולי מזוית כזו. הרקע שעבד כ"כ טוב בתמונה 2 פחות עובד עבורי כאן.

תמונה 5 מצויינת! צבעים, פרספקטיבה, קומפוזיציה, הכל עובד. אם בא לך קצת עבודה שחורה בפוטושופ של יישור הקוים זה יכול מאוד לתרום, אבל אישית אין לי בעיה עם זה גם כך.

תמונה 6 - ממנה נגזרה תמונה 2? אם כן, הייתי חותך אחרת:

attachment.php?attachmentid=341114&stc=1&d=1370460127

מצד אחד קצת פחות רקע ע"מ שהמצולם יבלוט יותר, מצד שני השארתי את שלטי ה-25 ואת קונסטרוקצית המתכת ע"מ להעצים את הסימטריה. זה חיתוך זריז ובלי לעבוד על קובץ גדול אני לא עומד מאחוריו 100%, רק כיוון למחשבה.

IMG_8119.jpg

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

עוד הפעם תודה על התגובות, וכמובן על התיקונים :-P

כל התמונות צולמו בRAW, כל התמונות צולמו אם ISO 800 עקב בעיית תאורה, התקרה מאוד מאוד גבוהה ופשוט האור היה בעייתי מאוד (מה שהיה יכול להפתר ב2 סטים של פלאשים אשר לא היו בנמצא ולדעתי היו יכולים לתרום המון לאווירה)

תמונה 6 היא תמונה נפרדת, אלו תמונות שצולמו תוך כדי תנועה של הבחור (התבצע בISO 1200) לכיווני

אהבתי את הכיוון שלך :), אשמח לנסות אותם בפעם הבאה (אם תיהיה כזאת :lol::lol:)

והנה עוד מספר קטן של תמונות.

כשאני מצלם לרוב אני אוהב להראות את הגודל של מה שאני מצלם, מול הסביבה שהוא מצתלם, כדי להמחיש, במיוחד במקומות אם תקרה גבוהה מאוד (כמו פה)

IMG_8229.jpg

IMG_8244-2.jpg

IMG_8103.jpg

פורסם

הכי חשוב שהבוסים מבסוטים! אבל באמת תמונות יפות,

ואני אשמח לחבילת Luxemburgerli מ spruengli

תודה.

Vw Polo GTI

פורסם

ואני אשמח לחבילת Luxemburgerli מ spruengli

תודה.

אררררר... לעשות לי חשק כזה בשעה כזאת, רוע לב!

בנוגע לתמונות -

אני יכול להבין מדוע אתה לא מרוצה, אולי חסרה קצת שובבות (quirkiness? לא מוצא את התרגום העברי)

שאפשר לראות בצילומי החתונה, למשל.

קשה לדעת אם שובבות הייתה מתקבלת בעין יפה אצל הבוס, רק אתה יכול לדעת. :-)

מה שכן, מבחינה טכנית הצילומים מעולים (הדיוק שלך בחשיפה פשוט *בול* בסט הזה),

עם מעט "גרעיניות" שרק עושה להם טוב.

מבחינת בחירת נושא - בעצם, לא הייתה לך שום בחירה,

קבעו לך נושא - האנשים שעובדים בחברה - וזה מה שסיפקת.

והכי חשוב - זה מה שהבוס רצה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך אפשר לדבר על שוקולד בקו-אופ כשיש בשוויץ את שפרינגלי?

לטעמי, השוקולד הטוב בעולם.

אה, גם התמונות בסדר :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בקו-אופ יש גם שוקולד טוב, בחברה שאני עובד אנחנו עובדים אם שפרינגלי, וקונים אותם קפואים בחבילות של קילו עד 5 קילו :twisted::twisted::twisted::twisted:

עוד הפעם מי שבא מוזמן לשוקולד (טוב נו גם בירה הולך) עלי :lol::lol:

• תוכן חדש...