Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצלחתי סוף סוף לעלות את התמונות של הפגמים {הקלים } בצבע ברכב שלי . בהגדלה אפשר לראות שאלו הם "טיפות" חומצתיות שאכלו קצת את הצבע ואת הלקה בפגוש .

השפשוף בחלקו התחתון של ההגה , או חוסר של חומר הציפוי בו נראה היטב בצילום ועוד יותר טוב במציאות . בחלק הזה של ההגה אפילו לא נגעתי מעולם {אולי בטעות בסיבוב פרסה} .

לאחר כ- 5 מכתבים אליהם + פגישה עם מנהל השרות , הנושא עלה על שרטון . כלומר הם מתנערים לחלוטין מכל הפגמים , לרבות ריח הדלק {שמופיע מ-37 מע" ומעלה} , ועוד דברים .

הטיפול הועבר לשמאי רכב בכיר ומעתה אפעל לפי מסקנותיו .

אני יודע שפתחתי די מזמן שרשור בנושא אבל רק עכשיו הצלחתי לעלות את התמונות עקב תקלה במחשב .

לשיפוטכם .

IMG_0087.jpg

IMG_0080.jpg

IMG_0085.jpg

IMG_0082.jpg

IMG_0081.jpg

IMG_0086.jpg

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפגמים בצבע ובהגה נראים על פניו זניחים ביותר, כמו כן קיים חוק שעד 5% אחוזי נזק היבואן לא מחוייב להודיע לך על דבר כל שהוא.

הדבר היחיד עם פוטנציאל חמור זה ריח הדלק, אתה יכול להרחיב על הבעיה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

הפגמים בצבע ... בסדר אני אוכל את זה . אבל להחליף הגה זה הרבהההה כסף . אז 5% זה בערך 3500 ש"ח + פגמים "קלים" בצבע ועברתי את ה-5% מזמן... ההגה לא משופשף. פשוט "נגמר" להם החומר לציפוי או הצבע .

מנהל השרות אמר לי שהריח שמופיע בימים חמים , כפי שציינתי ,זה "נורמלי וככה צריך להיות" . הוא ניסה לתרץ את הפקק מילוי המיוחד שיש לרכב , שהוא ללא מכסה ונפתח אוטומטית עם הכנסת הפיה של התדלוק . המיכל אוגר חום ואדים ומשחרר אותם כל הזמן בטמפרטורה חיצונית גבוה דרך צינורית בתחתית הרכב .

מעניין הוא ש שכרתי פיאסטה וגם בדקתי פיאסטות אחרות ולא היה ריח כלל ...

טוב ! הם אלופי העולם בסיפורים הללו .

אבל השמאי חושב אחרת . וגם אני . מה אתכם ?

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל הפגמים בצבע לא מגרדים את ה1000 ש"ח במספרים אבסולוטיים, צבעי יקח לך 300 ש"ח על מכחולים לנקודות האלה, וגג 1% ירידת ערך והגזמתי זה 1000 ש"ח ביחד, לגבי ההגה לא בהכרח שחייבים להחליף, יכול להיות שאפשר לחדש את המעטפת, וגם במקרה של החלפה הסכום הוא לא נוראי.

שוב, הדבר היחיד שבאמת משמעותי כאן זה ריח הדלק, ועד כמה הוא מורגל וחזק, מחכה להתפתחויות מהשמאי ומהיבואן.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מצטרף לדברי קודמי ואוסיף - המקומות הפגומים נבדקו עם מכשור למדידת עובי צבע?

פורסם
הפגמים בצבע ובהגה נראים על פניו זניחים ביותר, כמו כן קיים חוק שעד 5% אחוזי נזק היבואן לא מחוייב להודיע לך על דבר כל שהוא.

הדבר היחיד עם פוטנציאל חמור זה ריח הדלק, אתה יכול להרחיב על הבעיה?

לדעתי הכיוון של החשיבה שלך לא כ"כ מדויק,

היבואן לא מחויב לספר במידה והרכב עבר תיקון עד 5%, כאן המקרה שונה.

לא ידוע אם הרכב עבר תיקון, אבל בכל מקרה הלרכב יש פגמים בצבע + בהגה שאמורים להיות באחריות, ולכן היבואן צריך לתקן אותם ללא קשר ל 5%.

לפחות ככה אני רואה זאת

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
כמו כן קיים חוק שעד 5% אחוזי נזק היבואן לא מחוייב להודיע לך על דבר כל שהוא.

אבל מחובתו לתקן את זה!!! זה לא שהוא ראשי למסור לך רכב חדש עם נזק של עד 5%. לשיטתך, נשמע לך הגיוני שיבואן יכול למסור לך רכב ללא הגה, או אולי 3 חישוקים קלים וחישוק פלדה אחד? וכו' וכו'.

פורסם

שכחתי לציין שהצלחות המקוריות שמגיעות עם הרכב היו עקומות כל כך שאפילו אחת מהם פשוט עפה באחד הסיבובים ולכן החלפתי את כל ה4 במשהו יותר איכותי כפי שאתם יכולים לראות בתמונות .

אני כרגע מחכה להחלטת השמאי בעניין ריח הדלק . תשובת היבואן לא מצאה חן בעיניו .לטענתו לא צריך להיות ריח ולא משנה מה תהיה הטמפרטורה החיצונית .יתר הדברים כמו: הכתמים , ההגה וכו... הם קצת זניחים בעיניו . כנראה שהוא ימליץ על החלפת הרכב או החזרת הכסף , או חלק ממנו לפי מחירון .

אני מחכה לדוח .

פורסם
מצטרף לדברי קודמי ואוסיף - המקומות הפגומים נבדקו עם מכשור למדידת עובי צבע?

תשובה ל GOLF :

הרכב אינו צבוע בשום חלק ממנו . ה"טיפות" הנ"ל הם פשוט חורים קטנים שאכלו את הלקה החיצונית . הם נראו על ידי על עוד רכבים כולל זה שבאולם תצוגה בחיפה . לדעתי הם נגרמו מחומר כימי שעף על המכוניות בנמל או באיזור האחסון .בדקתי טוב טוב את הרכב אבל מי היה חושב דווקא לסובב את ההגה הפוך כדי לבדוק אם הוא משופשף או חסר לו צבע ?

פורסם
ההגה לא משופשף. פשוט "נגמר" להם החומר לציפוי או הצבע .

ניסית לעבור על ההגה עם חומר ניקוי איכותי?

לי זה נראה כמו "שחיקה" שבמעבר של חומר ניקוי איכותי עליה תעלם כלא היתה (אולי אני טועה ואולי שווה לנסות- לא לפני שתתייעץ עם השמאי כדי למנוע מצב שיגידו לך "זה בגלל שהשתמשת בחומר ניקוי לא מתאים").

מנהל השרות אמר לי שהריח שמופיע בימים חמים , כפי שציינתי ,זה "נורמלי וככה צריך להיות" . הוא ניסה לתרץ את הפקק מילוי המיוחד שיש לרכב , שהוא ללא מכסה ונפתח אוטומטית עם הכנסת הפיה של התדלוק . המיכל אוגר חום ואדים ומשחרר אותם כל הזמן בטמפרטורה חיצונית גבוה דרך צינורית בתחתית הרכב .

יש סוג של הגיון במה שמנהל השירות אומר, אבל בהנחה וריח הדלק מוחשי בתוך תא הנוסעים אני הייתי בודק כיוון אחר- משאבת הדלק.

היא לרוב ממוקמת מתחת לספסל האחורי.

מהידע והנסיון המועט שלי, ריח דלק יכול להגרם בכמה מצבים:

1.משאבה לא אטומה.

2.משאבה תקולה.

דבר נוסף שעולה לי לראש- שמת לב מה היה מצב הדלק שלך באותם פעמים שהתפשט ריח דלק?

אני שוקל מהסיבה שלמשל אצלי ברכב, אם אני אסע עם מיכל דלק כמעט ריק- יתפשט ריח דלק שיעלם שניה לאחר תחילת התדלוק בתחנה.

תבדוק את כל הכיוונים.

במאמר מוסגר אומר לך שאני מבין מאוד את התסכול שלך אבל- אל תיתן לפגמים שוליים כאלה לבאס לך את הרכישה ומכמה סיבות:

1.בראש ובראשונה- רכשת רכב מעולה.

2.תוך כמה חודשים מעטים יהיו על הפגוש הקדמי מספיק STONE CHIPS כדי להשכיח את הנזקי צבע השוליים שהיו לך.

3.ה"בלאי" בהגה הינו במקום נסתר ולא משפיע על הרכב כהוא זה.

4.טאסות זה לחלשים, תעבור לג'אנטים. :wink:

שוב, אני מבין את התסכול שלך אבל לפעמים אנחנו לוקחים כל שריטה בצורה קשה כאילו הרכב הולך להיות במוזיאון ובמציאות היומיומית יפתחו על הרכב דלת\ינשקו לו את הפגוש\המשאית מלפנים תעיף קצת חצץ על הכביש והוא ינתר לך לשמשה ועוד מיני הפתעות....

אישתי כל כמה חודשים בודקת לי את ה"דופק" כשהיא חוזרת מנסיעה ואומרת לי "מאמי, אני כל כך מצטערת, דפקתי את הפגוש....", היא כל פעם מחדש מופתעת כשאני רק עונה לה "נדפק? כפרה, הכל בסדר".

פעם גם אני חשבתי שצריך לקחת קשה כל שריטה, היום אני מבין שהפדנטיות יתר הורסת את הכיף, לא מוסיפה לו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תראה , אני שילמתי מחיר מלא על האוטו . לא עשו הנחה שקל . ועוד לפני שקבלתי אותו עשו מבצע חיסול מלאי . כ-4000 ש"ח הנחה+ מתנות . ולא החזירו שקל חזרה . אז בזמן שאני נוסע עם רכב עם "פגמים קלים" לטענתך , אחרים שקיבלו את הרכב אחרי , נהנים מרכב ללא פגמים כלל ובמחיר הרבה יותר זול . זה לא מתסכל ?

פורסם

אכן מתסכל, אבל כפי שאמרו קודמיי כל הפגמים הם קטנים יחסית ולכן יהיה לך קשה לקבל רכב אחר.

בפוקר אומרים שיד גרועה עדיפה על יד בינונית בגלל שעם יד גרועה לא תהמר.

אם לרכב היה נזק רציני כנראה היית יכול לעשות בלאגן גדול ליבואן, אבל עם הנזקים שמנית תתוייג כתמהוני.

למען הסר ספק אציין שאני פדאנט לא פחות ממך וכבר החלפתי כמה חלקים ברכב בעלות של אלפי שקלים בגלל שריטות (יש לי אאודי).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
זה לא מתסכל ?

יוסי, אני באמת מרחם עליך.

כל כך הרבה זמן אתה תקוע בבאסה שלך שזה ממש עצוב.

אני מבין ומסכים עם כל מה שאתה אומר לגבי זה שהיית ראוי לקבל רכב מושלם במחיר טוב.

אבל מה לעשות, החיים אינם תמיד צודקים והסוד של האושר אינו בכך שאתה דווקא בר מזל שכל עסקה שלו היא מושלמת, אלא ביכולת לעבור הלאה ולהנות מדברים קטנים ופחות להתעצבן מכל דבר. ואם כן, אז להתקרר מהר.

יש לך מכונית חמודה מאוד, תטפל במה שצריך אבל קח את הדברים בפרופרציות. כן, היבואן יכל להיות יותר לארג' וללכת לקראתך גם אם הוא חושב שאתה לא צודק...אבל זה חדש לך שבארץ המונופולים הדברים האלו לא תמיד עובדים?

לך שתה אספרסו מול הים או בירה טובה. החיים יפים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...