Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VMWARE. הכותרת נערכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מנסה להתקין 5.1 ESXI על מחשב עם כרטיס רשת autheros ar8131 והוא רושם שלא מזהה כרטיס רשת.

מי יכול לעזור?

פורסם

אני לא מבין גדול, אבל ממה שהסבירו לי, כדאי להוריד את ה- vmware מהאתר של המחשב.

(לדוגמה, אם יש לך IBM, ל- IBM יש ESXI מתאים לשרתים שלהם...)

(כמו שאמרתי, אני לא מבין גדול. אני אוכל לשאול מחר בעבודה ביתר פירוט...)

פורסם

ESXi זו מערכת אמורה לרוץ על שרתים ספציפיים של חברות מסויימות. יש hardware compatibility list ארוך שהזול מבין האופציות עולה כ- 1500$ לפני מע"מ בארץ, שזה לא נורא בכלל לשרת.

עם זאת, יש תנועה של אנשים שמעלה חוויות התקנה ושימוש ע"ג מחשבים אישיים והרוח שם ברורה:

- ממש לא מומלץ להריץ משהו production על חומרה שלא נתמכת. זה עלול לעבוד בהתחלה ולהתרסק לאורך הדרך

- רוב הבעיות סובבות סביב כרטיס הרשת או בקר הדיסק

זה פשוט עניין של מזל. אני מריץ ESXi כבר כמעט שנה (כמובן מערכת פנימית) על מחשב מבוסס i7 עם אפס תקלות. הנה המפרט מ- KSP - תתחיל מלהשיג את כרטיס הרשת (כי האון בורד לא נתמך).

55 1 55 Edimax EN­9235TX­32 Gigabit Ethernet PCI Adapter 10/100/1000Mbps רשת כרטיס 19596

3936 1 3936 Desktop Intel® i7 3770 3.4Ghz ­ iVB4 iVB4

1 Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray אינטל מעבד 23960

1 Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) למעבד מאוורר 20100

1 Gigabyte H77­DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI­E, VGA, DVI, HDMI​

1 G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz​ זכרונות 24559

1 On Board Intel HD Graphics 4000 מסך כרטיסי

1 Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX​ קשיחים דיסקים 21053

1 Corsair Force Series GT 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail SSD כונני 23313

1 Sony Optiarc AD­7280S DVD±RW x24 Black Sata DVD צורבי 22558

1 Antec VSK­2450 ATX Mid Tower Black Case With 450W PSU מארזים 22359

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ב-2009 השתמשתי ב-VMwarex על חומרה רגילה (Q9550), מה שכן נדרש היה להחליף לוח אם לאחד שכל הרכיבים שלו נתמכים (והיה לו גם 32GB זכרון שגם היה יתרון).

----

פורסם

תתחיל לחפור באינטרנט ותקווה שיש פתרון. מנסיון בחומרה לא נתמכת רשמית תתכונן להרבה מסכים ורודים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני לא מבין גדול, אבל ממה שהסבירו לי, כדאי להוריד את ה- vmware מהאתר של המחשב.

(לדוגמה, אם יש לך IBM, ל- IBM יש ESXI מתאים לשרתים שלהם...)

(כמו שאמרתי, אני לא מבין גדול. אני אוכל לשאול מחר בעבודה ביתר פירוט...)

זה נכון כשמדובר על סרבר "קומפלט" כמו נגיד G7 של HP או R720 של DELL

אם הוא לא מזהה כרטיס ספציפי או שתחפור ותנסה למצוא דרייבר מתאים, זה לא כזה טריוויאלי

או שתתקין כרטיס אינטל PRO1000 שנתמך לדעתי בילט-אין.

אופציה אחרת למחשב שולחני זה להתקין את גרסת ה workstation שרוכבת על חלונות ואז אין בעית דרייברים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...