Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס TS + חמישה עשר אלף ש"ח = ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן לאחר קצת יותר משנה שהרכב אצלי החלטתי שהגיע הזמן לשינוי.

יש לי 2 אופציות לשינוי:

1. להעביר את היאריס לאמא שלי ולאחים ולארגן לעצמי איזו מיאטה ידנית ...

2. שיפור היאריס.

כיוון שאופציה א תלויה לגמרי במשפחה שלי שכרגע לא במצב רוח של להוציא כסף אז אני חושב על אופציה ב'

התקציב: בין 10000 ל 15000 ש"ח תלוי בשיפור ובנחיצותו (בעניי)

הרעיון הכללי: שיפור של מערכת פליטה מלאה, ציפ ניהול מנוע ומסנן אוויר פתוח, בנוסף בולמי זעזועים קשוחים וטובים יותר (גם הנמכה מסויימת אפשרית)

אז למבינים בלבד, מה אתם הייתם עושים פה?

פרוט עלויות לכל תהליך נחוץ

תודה מראש :-)

ניב

פורסם
ובכן לאחר קצת יותר משנה שהרכב אצלי החלטתי שהגיע הזמן לשינוי.

יש לי 2 אופציות לשינוי:

1. להעביר את היאריס לאמא שלי ולאחים ולארגן לעצמי איזו מיאטה ידנית ...

2. שיפור היאריס.

כיוון שאופציה א תלויה לגמרי במשפחה שלי שכרגע לא במצב רוח של להוציא כסף אז אני חושב על אופציה ב'

התקציב: בין 10000 ל 15000 ש"ח תלוי בשיפור ובנחיצותו (בעניי)

הרעיון הכללי: שיפור של מערכת פליטה מלאה, ציפ ניהול מנוע ומסנן אוויר פתוח, בנוסף בולמי זעזועים קשוחים וטובים יותר (גם הנמכה מסויימת אפשרית)

אז למבינים בלבד, מה אתם הייתם עושים פה?

פרוט עלויות לכל תהליך נחוץ

תודה מראש :smile:

ניב

להקשיח את ה-TS? עוד?! היא לא מספיק שוברת עצמות בשבילך? :???:

השיפורים שאתה שוקל לא יעשו מהיאריס הרבה יותר מעניינת. אולי קצת יותר קופצנית ורועשת.

אם כבר שיפור, בשביל זה יש את ערכת הטורבו... :twisted:

א-ב-ל

אם מיאטה ידנית היא אופציה, אין שום ספק שהיא חייבת להיות האפשרות העדיפה.

יותר מהנה, יותר חזקה (לא הפרש עצום וכנראה פחות מ-TS עם טורבו) והרבה יותר פתוחה :wink:

במקומך, אם אופציית המיאטה לא אפשרית, הייתי שומר את הכסף ולא מתחיל להתעסק סתם עם היאריס.

פורסם

ב15,000 שקל ניתן להפוך את הTS הצנועה לשדונה לא קטנה!

קיט סופרצ'ארג'ר יכול לארגן לך תאוצה שוברת מפרקות, ועם זה יעילות כוח בסיבובים (אם הינך אכן חובב סיבובים..)

עם השיפור הזה, כמובן יש צורך לשפר בלמים.

גם את גודלם, וגם עמידותם (מאווררים ומחוררים..)

לאחר שנה, תלוי בך, כנראה תצטרך להחליף גם בולמים לקשיחים יותר ועמידים יותר.

תצטרך עוד 4-5 אלף לפרוייקט הזה.

מערכת פליטה טובה הינה הכרחית לפרוייקט הסופרצ'ארג'ר, כמו כן גם צ'יפ ניהול מנוע ומסנן אוויר פתוח.

אישית הייתי מעדיף יאריס משופרת מאשר מיאטה ישנה...

פורסם
ב15,000 שקל ניתן להפוך את הTS הצנועה לשדונה לא קטנה!

קיט סופרצ'ארג'ר יכול לארגן לך תאוצה שוברת מפרקות, ועם זה יעילות כוח בסיבובים (אם הינך אכן חובב סיבובים..)

עם השיפור הזה, כמובן יש צורך לשפר בלמים.

גם את גודלם, וגם עמידותם (מאווררים ומחוררים..)

לאחר שנה, תלוי בך, כנראה תצטרך להחליף גם בולמים לקשיחים יותר ועמידים יותר.

תצטרך עוד 4-5 אלף לפרוייקט הזה.

מערכת פליטה טובה הינה הכרחית לפרוייקט הסופרצ'ארג'ר, כמו כן גם צ'יפ ניהול מנוע ומסנן אוויר פתוח.

אישית הייתי מעדיף יאריס משופרת מאשר מיאטה ישנה...

ממש ממש לא נכון.

הקיט סופרצארג'ר לבד עולה מעל 20 אלף ש"ח, דיברתי הרבה עם תומאס הבחור שעשה את זה ויש לי מידע טוב למדי על המחיר.

קיט שלא של חברת טויוטה או ספציפי לרכב הזה לא ימצא את מקומו ברכב שלי, לא לוקח סיכונים.

מיאטה היא אכן האופציה הרצויה ביותר אך לשם כך צריך שתהיה הסכמה של המשפחה שהרכב יועבר לאמא ושאני אקבל פיצוי חודשי מקביל, או שאני אקח מיאטה בליסינג (-:

ולרועי, אחרי 36 אלף קילומטר, אני בהחלט מרגיש שלפעמים בסיבובים הרכב קצת רך לי, לא רק זה אלא שבגלל הבסיס גלגלים הקצר שלו, כל העברת משקל נהיית קיצונת בהרבה, מתלים קשיחים יותר ישפרו את הקטע הזה וישפרו את האחיזה.

חוץ מזה קשיחות לא מפריע לי כל כך, אני פשוט חושב שעם תוספת כוח יפה היאריס תהיה חייבת שיפור באחיזה.

עוד רעיונות:?:

אולי גם פרוט רחב יותר :?:

• תוכן חדש...