Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה, אבא שלי קיבל רכב מסחרי מהעבודה שלו ויש ביטוח רק עליו כלומר אין ביטוח צעיר.

עכשיו השאלה שלי היא אם אני רוצה לעשות ביטוח חובה וצד ג על האוטו צריך אישור מהחברה שבה אבא שלי עובד בה או שאני יכול פשוט להתקשר לביטוח ולהפעיל את הביטוח שאני רוצה בלי אישור מהחברה ?

כי אם יצטרך אישור מהחברה רוב הסיכויים שהם לא יסכימו שהבן של העובד שלהם יעשה ביטוח על האוטו הזה.

פורסם

למה שהחברה לא תסכים?

הם פשוט יורידו לאבא שלך יותר כסף כל חודש.

עד כמה שאני יודע, לפחות בחברות גדולות, אתה לא יכול להתבקשר בעצמך לביטוח, הכל נעשה דרך הקצין רכב.

מה גם שהרכב לא על שם אבא שלך אלא על שם חברת הליסינג עם הערה לשם החברה.

פורסם

אתה חייב לקבל אישור מהחברה.

החברה משיקולים שלה, הגבילה את הרשאים לנהוג ברכב, כך שאם אתה רוצה לנהוג - אתה חייב לקבל את רשותה (למרות שאתה משלם על הביטוח וכו').

במידה ואתה נוהג ללא אישור החברה - במקרה קיצוני, זה עלול להגיע למצב של עבירה פלילית (שימוש ברכב ללא רשות = שבל"ר).

• תוכן חדש...