Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי Goodyear Eagle F1 asymetric2

yosbar
שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

אני אמור להזמין סט כזה השבוע, אולם מישהו אמר לי היום שיש מצב שהצמיגים מגיעים מסין ולא תקן אירופאי

משהו יודע משהו על כך? אם נכון איך יודעים אילו הם מיגים סיניים ואלו ארופאים?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לי יש כאלה, ארץ יצור גרמניה.

גם אם לא, לא הייתי מתרגש יותר מידי, יצור תחת בקרת איכות ותהליך של יצרן מוכר הופכת את מקום היצור הפיזי לפחות חשוב.

תתפלא כמה רכיבים מהמכונית שלך ושל כולנו מיוצרים במקומות שבחיים לא היינו קונים תוצרת שלהם במודע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו לי כאלה שלא מגרמניה, והם היו שונים לגמרי, והרבה פחות טובים, משמעותית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היבואן של גודייר אמר לי במפורש , שצמיגים של גודייר מהמזרח גם אם אותו דגם הם יבוא מקביל .צמגים אילו לא ברמה של הגרמנים ומתנהגים כמו צמגים סינים לכל דבר. בעבר היו לי על הרכב צמגי גודייר ds3 f 1 גרמנים בני 3 שאחזו יותר טוב . צמגים כאילו חדשים על רכב זהה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פי רב צמיג מחברה ידועה ומוכרת יהיה ראוי ללא קשר למפעל וארץ הייצור שלו. ישנם צמיגים שמצויין עליהם בפירוש ארץ הייצור.

יש הרבה מאוד צמיגים שלא כתוב עליהם ארץ הייצור . למי שחשוב לדעת היכן בדיוק יוצר הצמיג - ארץ ואפילו עיר להלן קישור לאתר ובו כל הנתונים בעולם.

כל מפעל צמיגים בעולם יש לו את הקוד שלו שהנו צירוף של שתי אותיות או ספרות או אות וספרה והם מופיעים הראשונים אחרי ה- DOT. (מוטבע על כל צמיג).

http://www.harriger.com/tire4.htm

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

^

הייתה לך גישה לרכב בעל צמיגים זהים שיוצרו בגרמניה באותו הזמן?

לא.

אבל אני יודע את ההבדל בין צמיגים טובים לצמיגים לא טובים, ואלו שהיו מהמזרח היו לא טובים (מספיק).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יוסי, למה לא שאלת אתמול במקום לפתוח שרשורים ? :-) (הערה קטנה שלי ושל חבר ללא הרחבה במפגש אתמול הובילו לשאלה הזאת פה)

הסיפור עם הגודייר היה לפני כמה שנים טובות, ב-F1 מהדור הקודם, שהיה מאוד פופולרי ואז התחיל ייבוא מקביל כנראה שהציף את השוק בדגם כביכול זהה שבפועל יועד לשווקים מתפתחים (עד כמה שהבנתי ועד כמה שאני זוכר. לא יודע למה גודייר עשו את זה אבל נראה שהשתמשו באותו שם דגם אבל האיכות לא הייתה דומה בשום צורה). אם אני לא טועה הייצור היה במלזיה (במקום גרמניה).

זה גרם לי לנטוש את הצמיג (שהיה החביב עליי באותה תקופה) ולעוד הרבה להתרחק מהתוצרת שלהם לתקופה ארוכה מהחשש והרעש שנוצר.

אין לי מושג אם כל הסיפור הזה רלוונטי היום בכלל. בכל זאת זה היה לפני כמה שנים (לא יודע אם זה היה היבואן עצמו ששרף לעצמו את השוק או יבוא מקביל, אם זה היצרן שהיה מפגר לקרוא לדגם נחות בשם זהה או חיקוי אבל השורה התחתונה זהה, זה הרס לצמיג את השוק פה).

ניר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא.

אבל אני יודע את ההבדל בין צמיגים טובים לצמיגים לא טובים, ואלו שהיו מהמזרח היו לא טובים (מספיק).

במקרה יצא לברר לגבי העניין בפנצ'ריה הקבועה שלי והם אישרו את דברייך. נאמר לי כי בעבר סופקו ארצה צמיגי גודייר מתוצרת "מזרחית" וזה היה יותר בכיוון של Bad Year.

yosbar,

נאמר לי כי כל הצמיגים הנ"ל אשר נמכרים בארץ מגיעים מגרמניה.

אני מתכוון לרכוש 4 כאלו מחר. אני מקווה שאני לא טועה בבחירתי (האלטרנטיבות היו מישלין PS3 אשר יקר ב25% מהגודייר וזה לא מוצדק בעיניי או קונטיננטל ספורט 5, גם הוא יקר יותר, אם כי בפער קטן יותר).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתכוון לרכוש 4 כאלו מחר. אני מקווה שאני לא טועה בבחירתי (האלטרנטיבות היו מישלין PS3 אשר יקר ב25% מהגודייר וזה לא מוצדק בעיניי או קונטיננטל ספורט 5, גם הוא יקר יותר, אם כי בפער קטן יותר).

לא נראה לי שזה צריך להטריד אותך. כמו שאמרתי זה סיפור ישן. אפילו אני כבר התגברתי עליו ממש לאחרונה (לפני חצי שנה שמתי על הרכב את ה-F1 רק שבסוף מכרתי את הרכב קצת אחרי אז לא הספקתי לחוות את האיכות 8) ).

דווקא הקונטי קרובים למחיר והמישלין הכי יקרים ? לאחרונה הבנתי שהמחיר של המישלין ירד לאזור הגיוני יותר (אחרי שגם מישלין וגם קונטי היו תקועים עם מחירים מנופחים).

אתה יכול לשתף במחירים בגדול ? וכמובן לאיזו מידה (אני גם בקרוב אצטרך להחליף).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...