Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודש החלפתי מנוע לאחר שהמנוע הקודם עישן בטרוף.

יש לי דיהטסו סיריון שנת 99 מנוע 1000 סמ"ק , לאחר החלפת המנוע (מיבוא) עברתי טסט ללא תוספי דלק ובדיקת זיהום האוויר הייתה טובה.

להפתעתי גיליתי כי חסרים בסעפת 2 צינורות ואקום (אין צינורות, רק הפתחים) , עדיין יש לי אחריות על העבודה והמנוע.

חשוב לציין כי כאשר אני אוטם את הצינורות עם הידיים כדי לדמות ואקום המנוע רועד די חזק וכאשר הצינורות פתוחים הוא שקט ולא רועד.

האם כדאי לבקש את הרכבת הצינורות? וכיצד זה ישפיע על ביצועי המנוע?

תודה רבה על העזרה!!

פורסם

מה זה אומר?

מה כדאי לי לעשות? להשאיר את זה ככה? זה לא משפיע על ביצועי המנוע/תצרוכת הדלק?

פורסם

תמונה של מיקום היכן חסרים ההצינורות וואקום יעזור מאוד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

במידה ואתה יודע בדיוק מה אמור להתחבר למה, אז בוודאי שתשלים את הצנרת החסרה ואחרי כן תכוון את הסל"ד כאשר הכל מחובר.

כל עוד הפתחים האלה פתוחים המנוע שואב אוויר לא מסונן וזה לא בריא.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

אני חושב... אני מדבר על 2 צינורות עם פתחים קטנים שמתחברים בין סעפת היניקה (אוויר) לבין המנוע, כאשר אני אוטם אותם עם היד המנוע רועד ממש.

ברגע שאני מחבר את הצינורות, האם המוסך שמתמחה ביבוא מנועים יכול לכוון לי את הסל"ד? או שאני צריך לפנות לחשמלאי?

תודה על העזרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...