Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני נמצא כבר כמעט שבועיים בהתלבטויות:

אני מעוניין ברכב סופרמיני חדש ובהתחלה הייתי די נעול על ה-I20 ועל אחרי זה המליצו לי לבדוק גם את הקיה ריו.

אחרי זה נזכרתי בטויוטה יאריס וגיליתי שהיא גם בטווח הזה של המכוניות והמחירים.

אני מעוניין רק באוטומט ועיקר הנסיעות שלי יהיו עירוניות. על שלושת הרכבים במינוסים רשום שבעיר הנסיעה היא לא חויה מהנה.

כנראה שאני יחליט לפי הנסיעות מבחן. קראתי שיונדאי וקיה עלו מאוד ברמה שלהם וכבר נחשבות לאמינות ולעומת זאת יש את טויוטה שזה אמין ויפנית אבל מבחינת אבזור יש יתרון ליונדאי ולקיה. קיה גם מציע 7 שנים אחריות 3 יצרן ואחרי זה 4 על מנוע וגיר. אני לא ידען גדול במכוניות וגם כנהג אני לא מחפש את חווית הנהיגה האולטימטיבית. ב8 שנים מאז שיש לי רישיון נהגתי רק פעם אחת על ידני ואני לא ממש מעונין לעבור לידני עכשיו אני אוהב את האוטומט ושהנהיגה תהיה קלה. השאלות שלי עבורכם בעיקר זה:

1. על איזה גורמים חשובים להסתכל במפרט של הרכב? מה חשוב יותר ומה פחות?

2. אני בדקתי עד עכשיו באולמות התצוגה של היבואנים האם כדי לשקול לרכוש דרך חברות ליסינג?

3. בנוסע של ביטוחים טרם התעסקתי - אני נהג 8 שנים ואני בן 26 ככה שאני לא צעיר. אין לי עבר של תאונות ותביעות בפוליסות אז אם מישהו יודע עבור החברות יונדאי,קיה,טויוטה כמה עולים הביטוחים?

פורסם

הייתי בודק גם את הפיאסטה היא עולה 98 מאוד הרשימה אותי,איכות חומרים,היא קיבלה מנוע חדש עם תיבה רובוטית,כך שהיא צריכה להיות חסכונית יחסית לסופר מיני.

את היאריס לא אהבתי,בעיקר בגלל איכות הפלסטיקה,רמה מתחת.

בליסינג יכול להיות שיש להם רכבים מודל 2012 חדשים,אתה פשוט תירשם כיד 2,שווה לבדוק.

על מה חשוב להסתכל? כול אחד ודעתו,יש כאלה שבטיחות,יש כאלה שאיבזור ויש כאלה שעוצמת מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד רעיון:

במחיר של סופר מיני (100K מהיבואן), ככל הנראה עד גמר המלאי הקיים,

סוזוקי SX4 OUTDOOR.

ישיבה גבוה עם "פוזה", גדולה במעט מסופר מיני, שמירת ערך (אין בליסינג) ואמינות.

גילוי נאות : לגיסי יש את הנ"ל כבר 3 שנים. לדבריו - 0 תקלות.

פורסם

אני יודע שהפאביה רכב טוב אבל האיבזור שלו והעיצוב פנים ממש פשוט לעומת הI20 ריו ויאריס.

אני מתלבט הרבה האם לסמוך על זה שאומרים שהיונדאי וקיה עלו מאוד ברמה וכבר לא אותו חרטא שהם היו לעומת האיכות הקבועה והטובה של רכב יפני (טויוטה). האיבזור של ה-I20 והריו יותר מרשים משל היאריס.

ה-sx4 outdoor לא ממש הרשימה אותי. אני מתרשם בעיקר מעיצוב פנים וגם הצורה החיצונית איך שזה נראה. אני ממש אוהב ה-I20 בצורה החיצונית ולעומת זאת הריו והיאריס נראות יותר גדולות ומרשימות.

אני מתכוון להיות עם הרכב כמה שנים טובות ולא חושב שאני אמכור אותו תוך 3 4 שנים

פורסם

בוקר טוב קובי,

שלושת הרכבים שציינת הם מהטובים בקטגוריית רכבי הסופר מיני, אך גם רכבים כמו שברולט סוניק או סוזוקי סוויפט שלא הוזכרו כאן.

המפרט הטכני שמספק היצרן מספק נתונים יבשים על הרכב והוא אינו תחליף לבדיקה של הרכב בשתי עיניים ובשתי ידיים. המפרט הטכני יכול לספק לך נתונים חשובים, כמו נפח תא המטען או רמת הבטיחות של הרכב, אבל בסופו של דבר לכל אחד מאיתנו יש טעם אישי ואת זה קשה להעביר דרך המפרט. אני ממליצה לך בכל מקרה לא לוותר על בחינה מדוקדקת של הרכב בתצוגה ואף בנסיעת מבחן.

רכישה דרך חברת ליסינג תאפשר לך ברוב המקרים לקבל הנחה גדולה על מחירו של הרכב ולקבל פריסת תשלומים נוחה יותר.

בחלק מהמקרים תוכל לקבל גם חבילת שירות ואחזקה לרכב, כולל אפשרות להחלפה עתידית של הרכב ברכב חדש ועוד.

החיסרון העיקרי הוא שברכישה כזאת אתה נחשב ליד שנייה, ולא יד ראשונה כמו ברכישה ישירות מהיבואן.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום לכולם

אני נמצא כבר כמעט שבועיים בהתלבטויות:

אני מעוניין ברכב סופרמיני חדש ובהתחלה הייתי די נעול על ה-I20 ועל אחרי זה המליצו לי לבדוק גם את הקיה ריו.

אחרי זה נזכרתי בטויוטה יאריס וגיליתי שהיא גם בטווח הזה של המכוניות והמחירים.

אני מעוניין רק באוטומט ועיקר הנסיעות שלי יהיו עירוניות. על שלושת הרכבים במינוסים רשום שבעיר הנסיעה היא לא חויה מהנה.

כנראה שאני יחליט לפי הנסיעות מבחן. קראתי שיונדאי וקיה עלו מאוד ברמה שלהם וכבר נחשבות לאמינות ולעומת זאת יש את טויוטה שזה אמין ויפנית אבל מבחינת אבזור יש יתרון ליונדאי ולקיה. קיה גם מציע 7 שנים אחריות 3 יצרן ואחרי זה 4 על מנוע וגיר. אני לא ידען גדול במכוניות וגם כנהג אני לא מחפש את חווית הנהיגה האולטימטיבית. ב8 שנים מאז שיש לי רישיון נהגתי רק פעם אחת על ידני ואני לא ממש מעונין לעבור לידני עכשיו אני אוהב את האוטומט ושהנהיגה תהיה קלה. השאלות שלי עבורכם בעיקר זה:

1. על איזה גורמים חשובים להסתכל במפרט של הרכב? מה חשוב יותר ומה פחות?

2. אני בדקתי עד עכשיו באולמות התצוגה של היבואנים האם כדי לשקול לרכוש דרך חברות ליסינג?

3. בנוסע של ביטוחים טרם התעסקתי - אני נהג 8 שנים ואני בן 26 ככה שאני לא צעיר. אין לי עבר של תאונות ותביעות בפוליסות אז אם מישהו יודע עבור החברות יונדאי,קיה,טויוטה כמה עולים הביטוחים?

פורסם

הכל תלוי בצרכים שלך.

בכל מקרה לפי מה שכתבת, אמינות מאוד חשובה לך, לכן היית שוקל להוסיף את הסוויפט לרשימה, במידה ותא המטען קטן לך, תוכל לבדוק את ה-SX כפי שהמליצו למעלה, שנותן תמורה מאוד טובה לכסף.

אם הנאה מנהיגה ואבזור הם מה שאתה מחפש, הייתי מוסיף גם את הפיאסטה לרשימה.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...