Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מסעדות ופאבים שווים שביקרתם בהם לאחרונה


Derish
שימו לב! השרשור הזה בן 1653 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • אחראי פורום
קראתי על ברכה בבלייזר לפני מיליון שנה ועוד לא יצא לי.

 

אז בנתיים כבר אכלתי שם כמה פעמים וזה פשוט סנדוויץ' אדיר. כן, יקר ביחס לסנדוויץ' אבל המדד שלי הוא לכמה שעות אני נסתם עד הארוחה הבאה ועם ברכה זה בקלות החזיק איזה 5 שעות, ככה שפחות מעניין אותי באיזה צורה זה בא ואיך קוראים לזה.

כמות הטעמים במנה, המיונז הביתי, החריף, הערבוב של הנקניקים והרוסטביף...אין יום שלא בא לי לעצור הכל ולקפוץ לשם (50 דקות :| ).

 

גם בהדסון ביקרתי לראשונה לא מזמן.

הזמנתי נתח אנטריקוט על עצם, רציתי להתחיל בנתח לא הארד קור.

הוא הוגש בדיוק למידת העשייה שביקשתי, היה עסיסי ועמוס טעם, שווה לגמרי את ה-350 ומשהו ₪שהוא עלה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

  • חברי המעגל הראשון

לא יודע אם כבר נכתב פה, אבל הסטייק הכי טעים (והכי יקר) שאכלתי בחיים שלי היה בNG בנווה צדק. זה באמת משהו מיוחד.

בהדסון עוד לא ביקרתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע אם כבר נכתב פה, אבל הסטייק הכי טעים (והכי יקר) שאכלתי בחיים שלי היה בNG בנווה צדק. זה באמת משהו מיוחד.

בהדסון עוד לא ביקרתי.

דפקת לי פלאשבק עצבני...

כשהייתי בצבא, מישהו שסמכתי על הטעם שלו אמר בדיוק את אותו הדבר.

הייתי חייל תפרן אז, אבל לא יכולתי לסרב לתיאור שכזה, קבעתי עם חבר טוב והלכנו לng

אני לא זוכר כמה בדיוק עלתה הארוחה, אבל היא היתה יקרה - ומאכזבת... [emoji24] ממש התבאסתי

 

אולי סתם יום נאחס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

שמע, הייתי שם עם אישתי ששונאת בשר. שינה לה את כל החיים הטעימה מהסטייק הזה.

העניין הוא באמת המחיר, בערך 800 ש"ח לזוג (עם מנות ראשונות ויין)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנטרקוט?

 

אגב, מאז שגיליתי את הבריסקט כאן, אין שום מצב שאני הולך לאכול סטייק שלא במסגרת ארוחת חינם כלשהי. אורחים שלא אוהבים בשר שביקרו כאן חוו משהו דומה למה שאתה מתאר, רק שבריסקט בTX BBQ עולה בערך 1/20 ממה שתיארת...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

פורטרהאוס. היה חלומי.

רציתי לשמור את העצם למזכרת.

כנראה המקום עלה ברמה מאז.

 

בשביל אנטריקוט אני כבר לא טורח ללכת למסעדות. אפשר לקנות ולהכין בבית בקלי קלות וזה בד"כ יוצא הרבה יותר טעים וזול.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורטרהאוס זה מה שהזמנתי דאז, בחיי. זה כאילו אתה חי את מה שהמליצו לי, רק שלך זה עבד פצצה. שמח לשמוע!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פורטר/טיבון זה אחלה נתח וגם אותו אפשר להכין בבית בקלות. במסעדה זה פשוט החוויה, המסביב וגם שמבשלים לך.

NG בהחלט טובה מאוד, אם כי לטעמי האישי בלבד, פחות מה-M25 ופחות מהדסון (שעדיין בטופ).

אכלתי בארה"ב בכמה מקומות (כולל פיטר לוגר) וחומרי הגלם שם מעולים, אבל בארץ מבשלים יותר טוב, בממוצע.

אני אישית פחות מתחבר לבריסקט. סינטה על העצם, שייטל, נתח קצבים. אחד מאלו יעשו אותי שמח מאוד.

 

אגב למי שזה מעניין אותו, יש בארץ חווה שמגדלת עגלי וואגיו.

ניתן להשיג בחוות צוק ברמת אביב או באיציק הגדול ביפו (בוטיק הבשר לא המסעדה).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

להכין כן, אבל לא בכל קצביה מוכרים את זה. אנטריקוט אפשר למצוא בכל מקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ֿ(1)אכלתי בארה"ב בכמה מקומות (כולל פיטר לוגר) וחומרי הגלם שם מעולים, אבל בארץ מבשלים יותר טוב, בממוצע.

(2)אני אישית פחות מתחבר לבריסקט.

1. צודק לגמרי.

2. איפה אכלת בריסקט? כי ניסיתי בכמה מקומות, ולהשוות את מה שיש לנו כאן לעומת מה שיש במקומות אחרים (נניח קליפורניה, ניו יורק, סיאטל) - זה כמו להשוות קובה ביף לשיפודייה המקומית... אני לא מבין למה יש כזה הפרש עצום, אבל יש הפרש עצום, בחיי.

 

למען הסר ספק - לגמרי מבין את ההעדפה עצמה, נשמע לי מאוד הגיוני להעדיף אחד על השני. אישית אני אוהב בריסקט כי זה פחות כבד, טעים בקטע מפגר, ואפשר למצוא בשר איכותי במחיר של שתי ארוחות במקדונלדס (אמריקאי, לא ישראלי) - אבל אני לא קרניבור וגם אוהב לאכול ״במידה״.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום

בריסקט מעושן ומפורק זה מעדן.

מחזק לגבי M25, מעבר לאוכל שברמה גבוהה, אהבתי את הגישה התכלסית, הכנה מהירה, לא מתייפייפת.

המלצות חיפאיות:

לוקס.

צ'אנג בה.

 

מי שנקלע לסן פרנסיסקו:

בעקבות גאי פיירי הגעתי למעדנייה של בחור יהודי,

עושה כריכי בשר, נקניקים, פסטרמה שעושנה איזה חודש, טעים ואמריקאי למות.

Miller's east coast deli.

https://s11.photobucket.com/user/foodhoe/media/july07/md_chief.jpg.html

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרגת לי ת'חיים איתי, עכשיו אני אהיה עם היוטיוב בסרטונים על כל מיני מקומות כאלו.

 

.

2. איפה אכלת בריסקט? כי ניסיתי בכמה מקומות, ולהשוות את מה שיש לנו כאן לעומת מה שיש במקומות אחרים (נניח קליפורניה, ניו יורק, סיאטל) - זה כמו להשוות קובה ביף לשיפודייה המקומית... אני לא מבין למה יש כזה הפרש עצום, אבל יש הפרש עצום, בחיי.

 

למען הסר ספק - לגמרי מבין את ההעדפה עצמה, נשמע לי מאוד הגיוני להעדיף אחד על השני. אישית אני אוהב בריסקט כי זה פחות כבד, טעים בקטע מפגר, ואפשר למצוא בשר איכותי במחיר של שתי ארוחות במקדונלדס (אמריקאי, לא ישראלי) - אבל אני לא קרניבור וגם אוהב לאכול ״במידה״.

 

2. אכלתי ב-KATZ בניו יורק. פשוט היה לי הייפ וזה אכזב קצת. לא אכזב אובייקטיבית, אלא בהשוואה להייפ. אין ספק זה טעים כשלעצמו, פשוט פחות קלע לחך שלי. משהו במרקם פחות הסתדר לי. אתה בטקסס אם אני זוכר נכון? חבר ביקר שם מעבודה הרבה פעמים ולא הפסיק לשבח את הבשרים. נשמע לי הגיוני גם שזה יהיה מאוד שונה מאזור לאזור בארה"ב.

 

לגבי קרניבור, משתדל לאכול בשר אדום לכל היותר פעמיים בשבוע. בשוטף בעיקר דגים/חזה עוף/צמחוני. אם היו בארץ שרימפס וסרטנים יפים כמו בארה"ב מצבי היה חלומי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר להוציא 100 דולר על סטייק אז שזה יהיה בפיטר לוגר. אכלתי טובים ממנו בדרום אפריקה, ניו זילנד ודרום אמריקה בהרבה פחות כסף. אבל החוויה של פיטר לוגר כמכלול נהדרת.

 

אם אתם מגיעים לסינגפור ל CUT By wolfgang puck

לא סעדתי שם... אבל כל מי שביקר יצא מוקסם. תכינו 150 ירקרקים לגולגולת.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • אחראי פורום
הרגת לי ת'חיים איתי, עכשיו אני אהיה עם היוטיוב בסרטונים על כל מיני מקומות כאלו.

 

בערך חודש לטיסה התחלתי לסמן מקומות עפ"י התוכניות והאתר של פיירי, הוא פסיכי, בהתאם למסלול הצפוי. בפועל הצלחתי אחד או שניים כי המגוון אינסופי ואתה אוכל מצויין ו"אמריקאי" גם במקומות על הדרך ובאמת יש גבול לכמה אפשר לאכול ככה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וואי חלום.

והאמת שחזרתי ולא שמנתי בכלל על אף המגוון והכמויות, כי הייתי המון על הרגליים. בסוף כל היום אוכלים ומטיילים, אז זה מתקזז.

גם מדי פעם כשרציתי לעצור לנשנוש קניתי ירקות פשוט (אבל לרוב איזה דונאט או בייגל :lol:).

זה מדהים כמה התזונה הישראלית שונה מהאמריקאית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...