Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שבת 30.3.13 נסעתי לכיוון כפר סבא ועברתי בצומת חגור ברמזור ירוק מלא על 87 קמ"ש. לא היה פלאש או משהו אבל יש שם מצלמת גטסו חדשה כתומה. אני יודע שמותר היום לנסוע 70 קמ"ש בצומת.

האם זה נכון? והאם אני אקבל דו"ח הביתה?

פורסם

מהירות מקסימלית המותרת במעבר בצומת היא עפ"י מהירות מקסימלית המותרת באותו קטע כביש שלפני הצומת.

אם מותר שם 90 קמ"ש, אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
אני יודע שמותר היום לנסוע 70 קמ"ש בצומת.

אתה יודע? בוודאות? מהשמועות שרצות בפייסבוק? תקרא מה שכתב זה שמעלי.^^

בכלל, כשמתקרבים לצומת, עדיף להאט. קרה לא פעם שנהג "שכח" שיש רמזור בצומת אליה הוא מתקרב...

פורסם

עקרונית מומלץ להאט כשמתקרבים לצומת.. ולא רק בגלל המצלמות

עם זאת, במקרה שלך ועפ"י תיאור מצב הדברים, ככל הנראה לא צולמת

וזאת מאחר ואף אני סבור שמהירות הנסיעה גבוהה יותר וכן מאחר ואם

המצלמה פעלה וצילמה אותך.. סביר להניח שהיית יודע מזה..!

סע בזהירות

פורסם

אני חושב שמותר 60 קמ"ש בצומת הזאת, הצומת נמצאת ממש לפני (או אחרי, תלוי בכיוון) אתר הבנייה הגדול של מחלף ג'לג'וליה, אני לא זוכר אם השלט שמגביל ל-60 נמצא לפני או אחרי הצומת (בשני הכיוונים).

פורסם

אתה קצת אופטימי.

הדוח לא מגיע תוך יום אחד (אם ניתן בכלל דוח).

לפי מה שהבנתי, היום דוחות מגיעים תוך מספר ימים (קח בחשבון חגים/ חופשים וכו') - נגיד שבועיים.

אם לא קיבלת דוח בדואר תוך 4 חודשים - אז גם לא תקבל.

פורסם
אני חושב שמותר 60 קמ"ש בצומת הזאת, הצומת נמצאת ממש לפני (או אחרי, תלוי בכיוון) אתר הבנייה הגדול של מחלף ג'לג'וליה, אני לא זוכר אם השלט שמגביל ל-60 נמצא לפני או אחרי הצומת (בשני הכיוונים).

נראה לי שהתבלבלתי בצומת. ואכן תלוי מאיזה צד. אבל אני עדיין חושב שלפני הצומת מכיוון דרום זה 90 ורק ליד ג'לג'וליה 60.

אתה קצת אופטימי.

הדוח לא מגיע תוך יום אחד (אם ניתן בכלל דוח).

לפי מה שהבנתי, היום דוחות מגיעים תוך מספר ימים (קח בחשבון חגים/ חופשים וכו') - נגיד שבועיים.

אם לא קיבלת דוח בדואר תוך 4 חודשים - אז גם לא תקבל.

נכון. אבל לרוב הדוחות מהגאטסו מגיעים תוך פחות שבוע. אני זוכר כשראיתי פלאש עוד במצלמות הישנות בכביש 44 מערב, אחרי שחרגתי מהמהירות המותרת במידה שעדיף לא להזכירה בקול רם (אני לא גאה בזה). ההקלה אחרי חצי שנה כשלא קיבלתי כלום ואחרי שנה כשקיבלתי רשיון חדש הייתה מאוד גדולה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תוכן חדש...