Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני מעוניין לקנות מונובלוק HIFONICS BRUTUS BRZ2100 שלפי הנתונים שלו הוא:

2100 RMS 1 OHM

1400 RMS 2 OHM

700 RMS 4 OHM

השאלה שלי היא האם זה יכול להיות ממש מסוכן לסאב אם המגבר יהיה חזק יותר? יש לי 2 סאבים של פיוניר 400RMS כל אחד, שאני מניח שבמשך השנים הם קצת ירדו בתפוקה שלהם.

אם אני אחבר את המגבר הנ"ל ב4OHM עם גישור זה אמור להיות בסדר או שהסאב יכול להישרף? יש אפשרות להנמיך את האות של המגבר?

תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום.. :)

פורסם

מה ההתנגדות של הסאבים?

מסוכן בתנאי שאתה לא מגביל את הGAIN ואתה בור במערכות ותקרע/תשרוף את הרמקול.

הגבלת GAIN יכולה לשמור לך על הסאב, בכל מקרה כשתחבר סוג סאבים בטור או מקביל ההספק של המונובלוק יורד/עולה אז זה משפיע רבות, תגיד כמה התנגדות כל סאב כמה סלילים וכד'ו ונוכל להמליץ לך על חיבור.

דבר שני - אם תחבר ב4 אום הרי ההספק של המגבר הוא 700RMS וכוח ספיגה של שני הסאבים הוא 800RMS, לא יודע אם החשיבה שלי נכונה , נחכה למבינים ממני שיגיבו :)

פורסם
מה ההתנגדות של הסאבים?

מסוכן בתנאי שאתה לא מגביל את הGAIN ואתה בור במערכות ותקרע/תשרוף את הרמקול.

הגבלת GAIN יכולה לשמור לך על הסאב, בכל מקרה כשתחבר סוג סאבים בטור או מקביל ההספק של המונובלוק יורד/עולה אז זה משפיע רבות, תגיד כמה התנגדות כל סאב כמה סלילים וכד'ו ונוכל להמליץ לך על חיבור.

זה הדגם של הסאבים: http://www.autos-sound.co.il/Product.asp?Pid=TSW307D2&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=55&aff=Zap&lang=he

כמו כן אני שוקל אפשרות להתחדש בסאב הזה:

http://www.sonicelectronix.com/item_34766_Rockford-Fosgate-P3D4-12-11P3D412.html

פורסם

הרוקפורד יעבוד עם המגבר ללא בעיות.

והפיוניר שלך קיים בסליל אחד של 4 אום או 2 סלילים של 4 אום.

אם אצלך יש סליל אחד של 4 אום אין אפשרות לחבר ב4 אום רק 8 או 2. (במקביל 2 אום , בטור 8 אום)

אם זה 2 סלילים של 4 אום כל סאב - ניתן לחבר ב4 אום סופי או 1 אום סופי.

פורסם
הרוקפורד יעבוד עם המגבר ללא בעיות.

והפיוניר שלך קיים בסליל אחד של 4 אום או 2 סלילים של 4 אום.

אם אצלך יש סליל אחד של 4 אום אין אפשרות לחבר ב4 אום רק 8 או 2.

אם זה 2 סלילים של 4 אום כל סאב - ניתן לחבר ב4 אום סופי או 1 אום סופי.

אני כמעט בטוח שהפיוניר הוא 2 סלילים של 4 אום.

ולגבי הרוקפורד אתה בטוח שלא תהיה בעיה? כי כתוב שהוא 600RMS והמגבר ב4OHM הוא 700 RMS אז זה בסדר?

פורסם

אוקי תודה רבה, ועוד דבר אחרון:

אם אני מביא מגבר מאתר בחו"ל וזה יוצא בסביבות ה1200 ש"ח, אמורים לקחת לי מכס / מע"מ / סכום נוסף כלשהו?

פורסם

עד 300 דולר לא תחוייב במכס אלא רק במעמ ומס קניה.

מעל 300 דולר תחוייב גם עמלת מכס.

שים לב שמחיר המשלוח כלול במחיר הסופי ממנו ייגבו את המיסים/מכס.

פורסם
אהלן חברה,

אני מעוניין לקנות מונובלוק HIFONICS BRUTUS BRZ2100 שלפי הנתונים שלו הוא:

2100 RMS 1 OHM

1400 RMS 2 OHM

700 RMS 4 OHM

השאלה שלי היא האם זה יכול להיות ממש מסוכן לסאב אם המגבר יהיה חזק יותר? יש לי 2 סאבים של פיוניר 400RMS כל אחד, שאני מניח שבמשך השנים הם קצת ירדו בתפוקה שלהם.

אם אני אחבר את המגבר הנ"ל ב4OHM עם גישור זה אמור להיות בסדר או שהסאב יכול להישרף? יש אפשרות להנמיך את האות של המגבר?

תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום.. :)

יתכן כי יהיו לך בעיות חשמל אם מדובר במערכת חשמל מקורית ,מדובר בצרכן רציני על הקו

הספק המגבר תלוי במספר האמפרים שמערכת החשמל מסוגלת לספק לו

על מערכת חשמל מקורית גם כך לא תגיע להספק מקסימאלי עם מגבר כזה אפילו לא קרוב.

• תוכן חדש...